25 / 07 / 2024

şiran aqua park nerede

şiran aqua park nerede

Gümüşhane’ nin Şiran ilçesi Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, altyapısı tamamlanan ilçenin sosyal alanlara doyacağını belirterek, yaptıkları aqua parkın önümüzdeki ay içinde hizmete açılacağını ifade etti...

Hatay Teras Aqua Park Otel icradan 24.2 milyon TL'ye satılıyor!

Hatay İcra Dairesi, Defne'de bulunan Hatay Teras Aqua Park Otel'i icradan satışa çıkarıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 24 milyon 296 bin 497 TL olarak belirlendi. 

Çorum Aqua Park projesinin yeri belirlendi!

Çorum Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Aqua Park'ın yeri belli oldu. Çorum Belediye Meclisi toplantısında tesisin inşa edileceği alanda imar düzenlenmesi yapıldı.

İran Laleh Park Tebriz Hotel açıldı!

İran'a yatırım yapan Türk yatırımcılarına Kaya Grup da eklendi. Grup, Kaya Laleh Park Tebriz’le 10’uncu otelini Tebriz’de açtı. Otel, İran’ın en kapsamlı ve en lüks otellerinden biri oldu.

Afyonkarahisar Hüdai Kaplıcaları ihalesi 15 Şubat'ta!

Sandıklı Belediye Başkanlığı, Hüdai kaplıcaları kür merkezi tadilatı ve aqua park yapımı ve işletilmesinin 10 yıl süre ile sınırlı ayni hak (intifa hakkı) tesis edilmesi işini ihale edecek. İhalesi 15 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Uşak Kayaağıl termal aqua park ve markette sona doğru!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Kayaağıl Termal Tesisleri’ne gelen vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak ve tesislerin daha fonksiyonel olması adına çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Mersin'e aqua park ve lunapark inşa edilecek!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Toroslar ilçesinde Müftü Deresi’ne paralel olarak yapılması planlanan parkların, ilçenin havasını değiştireceğini ve burada vatandaşlar için yeni bir yaşam alanı oluşturulacağını belirtti.

Uşak Kayaağıl Jeotermalde Aqua Park çalışmaları başladı!

Uşak Belediyesi Kayaağıl Jeotermal Tesisleri’nde aqua park için ilk adımı attı. Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Aqua parkın tamamlanması iki aydan daha az bir sürede olacak” ifadesini kullandı.

Aqua City Denizli fiyat listesi!

Aqua City Denizli fiyat listesi bilgisine göre daire fiyatları 187 bin TL'den başlıyor. Eski EGS Park alanında inşa edilen projede teslimlerin 2017 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Sinpaş Aqua City Denizli projesinin lansmanı 17 Ekim'de!

Sinpaş Yapı, Denizli EGS Park içerisinde dev konut projesi Aqua City Denizli'ye başlıyor. Ön taleplerin toplandığı Sinpaş Aqua City Denizli projesinin lansmanı 17 Ekim'de yapılıyor...

Yavuz Altıparmak: Şiran sosyal alanlara doyacak!

Gümüşhane’ nin Şiran ilçesi Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, altyapısı tamamlanan ilçenin sosyal alanlara doyacağını belirterek, yaptıkları aqua parkın önümüzdeki ay içinde hizmete açılacağını ifade etti...

Gümüşhane Şiran’a Kent Park yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı' nın yüzde 95’ ini hibe olarak gerçekleştirdiği ve ihalesi yapılan Kent Park Tekke Mahallesi' nde kara yoluna yakın bir bölgede yapılacak...

Gümüşhane Şiran'da 16 köye çocuk parkı, 4 köye semt sahası yapılıyor!

Köylere Hizmet Götürme Birliği ve Muhtarlar Derneği tarafından yürütülen proje ile 16 köye çocuk parkı yapımının başladığını belirten İlçe Kaymakamı Murat Özdemir, projenin toplam maliyetinin 114 bin lira olduğunu söyledi...

Göksu Aqua Park projesi Beykoz'a nefes aldıracak!

Turizm ve eğitime ağırlık veren Beykoz Belediyesi'nin Aqua Park projesi ilçeye değer katacak. 2 yılda bitecek projede; havuzlar, restaurant, spa, solarium, bin 500 araçlık otopark yer alıyor

şiran aqua park nerede Haberi

şiran aqua park nerede


Gümüşhane’nin Şiran ilçesi Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, altyapısı tamamlanan ilçenin sosyal alanlara doyacağını belirterek, yaptıkları aqua parkın önümüzdeki ay içinde açılacağını söyledi.


Konuyla ilgili bilgi veren Altıparmak, geçtiğimiz günlerde kamuoyuna da açıkladığı üzere Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Kent Parkı yapılacak 100 yerleşim yerinden biri olan Şiran ilçesinde geçen yıl yaptıkları aqua parkı bu yıl hizmete açacaklarını belirterek, Tekke Mahallesi TOKİ Mevkiindeki parkın genişletileceğini ifade etti.


Park alanına 400 civarında batı ladini, mavi ladin, akasya diktiklerini ve önümüzdeki günlerde burayı sosyal yaşam alanı haline getireceklerini kaydeden Altıparmak, yapacakları kamelyalar, yürüyüş parkurları, spor aletleriyle birlikte vatandaşların çocuklarıyla birlikte hem eğlenebileceğini hem de sporunu yapabileceğini söyledi.


Parkın etrafının konut alanı olması nedeniyle yoğun bir nüfus olduğunu dile getire getiren Altıparmak, “Aqua park bizim yapmamız...