04 / 05 / 2024

şiran deresi köprü yapımı

şiran deresi köprü yapımı

Gümüşhane’nin Şiran ilçesini ortadan ayıran Şiran Deresi'ne yeni yapılan köprü ve bağlantı yollarıyla Şiran’ın iki yakası bir araya getiriliyor. Çalışmalar sayesinde yeni yerleşim alanları oluşturuluyor...

Keşap Deresi'nde inşa edilen Dutdibi Köprüsü'ne yapılan ölçümler mecliste!

Keşap Deresi üzerine inşa edilen Dutdibi Köprüsü'ne ve yapılan ölçümler meclis gündemine taşındı. CHP'li Tığlı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Büyükşehir'den üç yeni köprü!

Bursa'da 14.2 milyon TL harcanarak yaptırılan İsmetiye Deresi ıslah çalışmaları ile dere üzerine kurulan 3 adet köprü hizmete açıldı.

Kocaeli Kumla Deresi Köprüsü genişletilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kumla Deresi üzerine ilave bir betonarme köprü inşa edecek.

İzmir Bostanlı Deresi'ne çelik köprü!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka Tramvayı güzergahındaki Bostanlı Deresi üzerinde hayata geçirdiği 37 metrelik köprünün montajını üç gün gibi kısa bir sürede tamamladı.

Kocaeli Eşme Maden Deresi Köprüsü tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Kartepe Eşme Maden Deresi üzerine inşa edilen köprü tamamlandı.

Hisar Deresi Köprülü Kavşağı’nın temel hafriyatı tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük Hisar Deresi Kavşağı’ndaki çalışmalarına devam ediyor. Proje kapsamında yan yol uygulamaları gerçekleştiriliyor.

Kocaeli Hisar Deresi Köprülü Kavşağı’nda son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, Gölcük Hisar Deresi Kavşağı’nda uygulama çalışmalarını sürdürüyor.

Alanya Hacet Köprüsü'nde son aşamaya gelindi!

Alanya Belediyesi tarafından Hacet Deresi üzerine yapılan yeni köprü tamamlandı. Alanya Belediye Başkanı köprüde başlatılan asfalt çalışmasını denetledi...

Kocaeli Eşme Maden Deresi Köprüsü’nün kirişleri yerleştirildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Kartepe Eşme Maden Deresi üzerine köprü inşa ediyor. Proje ile mevcut köprünün kotu yükseltilerek, yağışlarda oluşan sel baskınının önüne geçilecek.

Alanya Hacet Deresi Köprüsü tamamlandı!

Alanya Belediyesi tarafından Hacet Deresi üzerine yapılan yeni köprü tamamlandı. Köprü, asfalt çalışmasının ardından kısa sürede araç ve yaya trafiğine açılacak.

Kara Muğla Deresi’ne yeni köprü!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe İlçesi Mushin Özbay Caddesi Kara Muğla Deresi üzerinde 11 metre uzunluğunda ve 20 metre genişliğinde yeni ve modern köprü yapımı için çalışmalara başladı.

Nevşehir Avanos'a yeni köprü!

Avanos Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Karaseki Mahallesindeki Aktepe – Zelve sel yatağı deresi üzerinde başlatılan köprü yapım çalışması tamamlanıyor.

Kocaeli Eşme Maden Deresi’ne modern köprü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Kartepe ilçesi Eşme Maden Deresi üzerine köprü yapımı gerçekleştiriliyor. Proje ile mevcut olarak bulunan köprünün kotu yükseltilecek.

şiran deresi köprü yapımı Haberi

şiran deresi köprü yapımı


Gümüşhane’nin Şiran ilçesini ortadan ayıran Şiran Deresi'ne yeni yapılan köprü ve bağlantı yollarıyla Şiran’ın iki yakası bir araya getiriliyor.


Şehrin girişinden çıkışına kadar Şiran deresi boyunca Devlet Su İşleri tarafından yapılan üç büyük köprüdeki çalışmalar devam ediyor.


Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, şehri üç ayrı noktadan birbirine bağladıklarını belirterek, böylelikle yeni yollar açtıklarını ve bu şekilde yeni yerleşim alanları oluşturduklarını da söyledi.


Köprülerin yaklaşık bir ay içerisinde bitirilerek ulaşıma açılacağını kaydeden Altıparmak, ayrıca yine DSİ tarafından yapılan dere ıslahı çalışmalarının da büyük oranda tamamlandığını belirtti.


Dere ıslahının ardından ilçe merkezindeki kötü görüntünün ortadan kalktığını dile getiren Altıparmak, Belediye olarak ıslah yapılan yerlerde kanalizasyon çalışmasını da tamamladıklarını, ayrıca duvarların arkalarını da toprakla doldurarak yeşillendireceklerini, böylelikle daha güzel bir görünümün ortaya çıkacağını...