03 / 05 / 2024

Şirehan Otel ahmet ümit odası

Şirehan Otel ahmet ümit odası

Pera Plas Oteli’nde isminin bir odaya verilmesinin ardından Tahir Tekin Öztan harekete geçerek evrensel değerlere sahip Gaziantepli Yazar Ahmet Ümit’in isminin Gaziantep’te de yaşatılması gerektiğini ifade etti

40 yıldır tamamlanamayan otel satıldı! Yeni sahibi Serdar Bilgili oldu

İnşaatı 40 yıldır tamamlanamayan ve Ankaralıların ‘bitmeyen otel’ olarak adlandırdığı Büyük Çankaya Oteli’nin satışı gerçekleşti. İş insanı Ahmet Hattat’ın sahibi olduğu otel Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili’ye satıldı.

La Mia Suites Otel Turizm Limited Şirketi kuruldu!

La Mia Suites Otel Turizm Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Ahmet Köprülü, Burak Zozik, Hasan Muhammed Karadağ ve Mert Zozik ortaklığında kuruldu.

Küreli Turizm Ve Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küreli Turizm Ve Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  1 milyon TL  sermaye bedeli ile Ahmet Muhammed Küreli tarafından kuruldu.

Ahmet Hattat'ın Büyük Çankaya Otel'i Alman bankasının oldu!

Ahmet Hattat tarafından 1991 yılında Ankara'nın Çankaya ilçesinde inşa edilmeye başlanan 35 kat yüksekliğe sahip otel ve alışveriş merkezi için yaklaşık 150 milyon dolarlık harcama yapıldı. Şimdi, Yargıtay kararı ile Ahmet Hattat'ın Büyük Çankaya Otel'i Alman bankasının oldu.

May Otel Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

May Otel Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yiğit ve Mustafa Yiğit ortaklığında kuruldu.

Kızılkum Otel Yönetimleri ve Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılkum Otel Yönetimleri ve Hizmetleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik ve Mahmut Sefa Çelik ortaklığında kuruldu. 

Ego Turizm Otel Konaklama İnşaat Restoran İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ego Turizm Otel Konaklama İnşaat Restoran İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gikhan Cüceloğlu, Emre Eroğlu ve Oğuzhan Kasapoğlu ortaklığıyla kuruldu...

Beş Hayal Otel İşletmeciliği İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Beş Hayal Otel İşletmeciliği İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Salih Birinci, İsa Birinci, Ahmet Benlice ve Rüstem Eren Aydın ortaklığında kuruldu. 

Evim Butik Otel Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Evim Butik Otel Turizm Anonim Şirketi bugün Sarıyer’de 2 milyon 387 bin 300 TL sermaye bedeli ile Ahmet Derya Bayer tarafından kuruldu. 

Otel mimarisindeki trendler!

AE Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Ahmet Erkurtoğlu otel mimarisine dikkat çekerek, hangi otele hangi mimari tipinin uygun olacağını açıklıyor. Erkurtoğlu, mimari detaylar sayesinde otellerin hem doluluk oranlarını artırabileceğini hem de işletme maliyetlerini düşürebileceklerini belirtiyor.

Büyükada Otel İşletmeleri ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Büyükada Otel İşletmeleri ve Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Antlı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Büyükada, Nizam Mahallesi, Çankaya Caddesi'nde kuruldu.

Büyükyalı Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Büyükyalı Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi, Ahmet Akbalık Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mehmet Ziylan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 26 Ekim'de Başakşehir, Başakşehir Mahallesi'nde kuruldu.

Balıkesir'de otel yatırımları artıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, otel yatırımlarıyla ilgili birçok projenin ihale safhasında olduğunu belirterek, turizmde atağa geçtiklerini söyledi.

Şirehan Otel ahmet ümit odası Haberi

Şirehan Otel ahmet ümit odası


Gaziantep’in kültür elçisi Ahmet Ümit’in ismi Şirehan Otel’de bir odaya verilecek. Geçtiğimiz yıllarda Pera Plas Oteli’nde isminin bir odaya verilmesinin ardından Tahir Tekin Öztan harekete geçerek evrensel değerlere sahip Gaziantepli Yazar Ahmet Ümit’in isminin Gaziantep’te de yaşatılması gerektiğini ifade etti. Öztan, Şirehan Hotel’de Ahmet Ümit odası tefriş ettirdi.

Açılışı 26 Eylül 2014 Cuma günü düzenlenecek olan bir törenle gerçekleştirilecek olan Ahmet Ümit odasında ünlü yazarın bütün Kitapları, kitap yazımında kullandığı daktilosu ve diğer araç ve gereçleriyle Ümit ailesine ait birçok özel eşya ile döşendi.

2. Uluslararası Gaziantep Şirehan Yiyecek ve İçecek Festivali kapsamında düzenlenecek olan törene Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından konukların katılacağı da duyuruldu.

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Sahan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Tekin Öztan, “Kitapları onlarca ayrı...