13 / 05 / 2024

Şirin Fevzi Tchetin

Şirin Fevzi Tchetin

Şiray Gayrimenkul Danışmanlık Lojistik ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Şirin Fevzi Tchetin tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Aralık'ta Ümraniye, Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Pendik Merkez-Kaynarca Merkez-Fevzi Çakmak Metro Hattı 2025'te açılacak!

Pendik Merkez-Kaynarca Merkez-Fevzi Çakmak Pendik Merkez-Kaynarca Merkez-Fevzi Çakmak Metro Hattı'nın 2025 yılında hizmete açılacağını söyledi.

Elimizdeki altınları bozduralım mı bekletelim mi? Altın uzmanı Şirin Sarı'dan net yanıt geldi!

Altın fiyatlarının yönü merak ediliyor. Yatırımcılar altın fiyatları düşer mi, yükselir mi? sorusunun yanıtını merak ediyor. Altın uzmanı Şirin Sarı altının yönünü açıkladı. 

26 TL'de sabit kalmaya çalışan doların geleceği dip ve zirve rakam belli oldu! Uzman Şirin Sarı peş peşe açıkladı

Para piyasaları uzmaı Şirin sarı doların 26 TL'de sabit kalmaya çalıştığını belirterek, doların geleceği dip ve zirve rakamı açıkladı.

Ne zaman altın alalım? sorusuna net yanıt Altın ve piyasa uzmanı Şirin Sarı'dan geldi! Bu rakamı gören kaçırmasın

Son günlerde ani iniş çıkış sergileyen altın fiyatlarında sular durulmuyor. Yatırımcılar ise ne zaman altın alalım? sorusunu araştırıyor.  Altın ve piyasa uzmanı Şirin Sarı'dan altın alımı için rakam açıklaması geldi. Bu rakamı gören kaçırmasın...

Fş Şirin Metal İnşaat Gıda Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fş Şirin Metal İnşaat Gıda Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Adalar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Fatuk Şirin tarafından kuruldu.

Gaziosmanpaşa Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki 319 bin 800 metrekarelik riskli alanın imar planı revizyonu askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi Riskli Alanın yaklaşık 31,98 ha kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Revizyonu ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu askıya çıkarıldı.

Fevzi Bozer Kimdir?

Fibabanka Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fevzi Bozer Kimdir? Fevzi Bozer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Fevzi Bozer'in biyografisi...

Şirin Yalıtım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şirin Yalıtım Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Hakan Erata tarafından kuruldu.

Pendik Fevzi Çakmak Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Pendik ilçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, 10738 ada, 1 parselin Bir Kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 13.07.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Asgari ücrete zam oranı belli oluyor! 5 bin 880 TL mi olacak? Emre Şirin anlattı

ENA Strateji Kurucusu ve Finans Uzmanı Emre Şirin, asgari ücrete yapılacak ara zamma ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Ekonomist Şirin Sarı'dan altın yatırımcılarına kritik uyarı

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Şirin Sarı, altına yatırım yapmayı düşünen vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Şirin Zemin İnşaat Makine Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şirin Zemin İnşaat Makine Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Adem Şirin ve Mehmet Şirin ortaklığında kuruldu.

Konya Fevzi Çakmak'ta 21.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan arsayı 21 milyon 135 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Şirin Fevzi Tchetin Haberi

Şirin Fevzi Tchetin

Şiray Gayrimenkul Danışmanlık Lojistik ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Şirin Fevzi Tchetin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 1 Aralık'ta kuruldu. 


Şiray Gayrimenkul Danışmanlık Lojistik ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-)Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler,plazalar,marketler,depolar, soğuk hava depoları,villa,tatil köyleri,devre mülk,apart otel,model kamping gibi turistik tesisler,organize sanayi bölgeleri,spor kompleksleri,mesken,apartman,iş yeri,arazi gibi gayrimenkuller almak, satmak,satın almak,kiralamak,kiraya vermek,işyeri kullanım amaçlı olarak iş yerlerine ofis kullanım sözleşmesi düzenleyebilmek,bahçe,tarla ve arsa üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa,sükna,kat irtifakı,sufa hakları ve vefa hakları  gayrimenkul mülkiyeti tesis etmek.     Tüzel ve gerçek kişilere bünyesindeki uzmanlar yardımı ile Gayrimenkul ile alakalı konularda bilgi sağlar danışmanlık yapar.Konu ile alakalı gerekli araştırma,etüt ve proje çalışmalarını yapar. b-)Kara,Deniz,Hava ve Demir...