02 / 05 / 2024

şirin turizm

şirin turizm

Adana merkezli Şirin Turizm tarafından şehir merkezi Dörtyol Kavşağı' nda 10 milyon avroluk harcamayla yaptırılan "Şirin Park Hotel" Kasım ayının ilk haftasında misafirlerini ağırlamaya başlayacak...

Megrel İnşaat Enerji Otomotiv Gıda Turizm Lojistik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Megrel İnşaat Enerji Otomotiv Gıda Turizm Lojistik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Şirin tarafından kuruldu.

Azim Yatırım Gayrimenkul Çanta Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azim Yatırım Gayrimenkul Çanta Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Fatih Şirin ve Yunus Akbalık ortaklığında kuruldu.

Sarel Mimarlık Yapı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarel Mimarlık Yapı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Şirin Tulgay tarafından kuruldu.

Siyabend Turizm Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Siyabend Turizm Otelcilik Limited Şirketi Beyoğlu’nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Başal kuruldu.

Tavz İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tavz İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Fağılma tarafından kuruldu.

Level Up İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Level Up İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Özcan ce Kamal Alsaid Ahmad ortaklığında kuruldu. 

Efsane Ağaoğlu Turizm İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Efsane Ağaoğlu Turizm İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Ağaoğlu tarafından bugün Fatih’te kuruldu.

Şahane İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Turizm İşletmeleri İth.İhr.San.ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Şahane İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Turizm İşletmeleri İth.İhr.San.ve Tic.Limited Şirketi, Şakir Şirin tarafından 20 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Üsküdar, Cumhuriyet Mahallesi, Esatpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Murat Şirin: Turizm olumsuz etkilenecek!

TÜRSAB Adana Başkanı Murat Şirin: "Sektör olarak Suruç saldırısını kınıyoruz, bu tür saldırılar turizmi olumsuz etkiler"

Adanalı turizmciler Ortadoğu turizm fuarında!

Adanalı bir grup turizm sektörü temsilcisi, Gaziantep'te açılan "Ortadoğu Turizm Fuarı'na giderek standları gezdi. Adana Ticaret Odası (ATO) Meclisi üyesi ve Turizm Meslek Komitesi Üyesi Ayhan Şirin, fuar açılışına katıldı.

MTİ Mimarlık Teknik İnşaat Gayrimenkul Restorasyon Turizm Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MTİ Mimarlık Teknik İnşaat Gayrimenkul Restorasyon Turizm Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Şirin Çiftçi tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta kuruldu.

Uzundere önemli alternatif turizm merkezlerinden biri olmaya aday!

Tortum Şelalesi, Tortum Gölü, Öşvank Kilisesi, Yedi Göller ve Peri Bacaları gibi tarihi ve turistik değerleri bünyesinde barındıran Erzurum'un şirin ilçesi Uzundere, ülkemizin önemli alternatif turizm merkezlerinden biri olmaya aday.

Adana Şirin Park Otel kapılarını açtı!

Şirin Park Otel Yönetim Kurulu Üyesi Murat Şirin, turizm alanındaki en önemli yatırımları olan ’Şirin Park Otel’in inşaatını kısa sürede tamamlayarak, turizm sektörünün hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi....

şirin turizm Haberi

şirin turizm

Şirin Park Hotel Yönetim Kurulu Üyesi Murat Şirin, yapığı açıklamada, temelini 2012 yılında attıkları 4 yıldızlı "Şirin Park Hoteli"ni tamamlamanın mutluluğu içerisinde olduklarını söyledi. İlk olarak 2005 yılında açtıkları "Şirin turizm" seyahat acentası ile turizm sektörüne adım attıklarını ifade eden Murat Şirin, "Kentin en merkezi yerinde yaptırdığımız dünya standartlarındaki otelle sektörde etkin olarak yer alacağız" dedi. 


Doğu Akdeniz'in incisi Adana'yı görmeye gelenlerin konaklayacağı bir yaşam alanı yarattıklarını belirten Şirin, "Şirin turizm olarak yıllardır düğün salonu, sauna, halı saha ve turizm acentası alanlarında faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bu kentten kazandıklarımızı yine bu kente yatırım yaparak geri veriyoruz. 

Yarattığımız bu eser sadece bir otel değil, aynı zamanda restoran ve kafesiyle hemşehri ve misafirlerimizi yerel damak tatlarıyla buluşturacağımız bir yaşam merkezi' olacak' dedi. 


Murat Şirin, tesisin uzun...