29 / 04 / 2024

şirin yalçın mağazası

şirin yalçın mağazası

Sırmaison'un kurucu ortağı Şirin Yalçın, Çengelköy'deki yalısının kapılarını Hello Dergisi'ne açtı. Yalçın'ın yalısına bir çok dizi film yapımcısı talip oldu. Ancak hepsine ''Hayır'' dedi.

Nike en büyük mağazasını ANKAmall AVM'de açtı!

ECE Türkiye tarafından yönetilen ve dünyanın en seçkin markalarıyla birlikte 330’u aşkın mağazasıyla alışveriş tutkunlarının uğrak noktası olan ANKAmall, bu kez de Türkiye’nin en büyük Nike mağazasına ev sahipliği yapıyor.

GIZIA mağazası Sur Yapı Marka AVM'de açıldı!

Sur Yapı Marka AVM'de, kadın giyim markası GIZIA'nın mağazası açıldı. GIZIA ile modanın öncüsü firmaları bünyesinde toplamaya devam ediyor.

Şirin Yalçın: Evimde vakit geçirmeyi çok seviyorum!

Aralık Derneği ve Sırmaison'un ortağı Şirin Yalçın'ın en büyük zevki Boğaz'daki yalısında dostlarını ağırlamak. Yalçın ''Biz pek fazla gezmeyiz. Evimizde vakit geçirmeyi çok seviyoruz'' dedi.

TeknoSA 76 mağazasını kapatacak!

300’e yakın mağazasıyla Türkiye’nin en yaygın tüketici elektroniği perakendecisi TeknoSA’nın, yeniden yapılanma kapsamında 76 mağazasını birden kapatma kararı aldığı öğrenildi.

Şirin Yalçın evinin kapılarını Hello Dergisi'ne açtı!

Sırmaison'un kurucu ortağı Şirin Yalçın, Çengelköy'deki yalısının kapılarını Hello Dergisi'ne açtı. Yalçın'ın yalısına bir çok dizi film yapımcısı talip oldu. Ancak hepsine ''Hayır'' dedi.

Elif Dürüst Şişli'deki mağazasını bugün açıyor!

Yıllar sonra çalışmaya başlayan Elif Dürüst, iş hayatına başladı. Teşvikiye Camii'nin tam karşısındaki mağazasının dekorasyonunu tamamlayan Dürüst, bugün mağazasının kapısını aralıyor.

Sırmaison'un 3. mağazası Akmerkez'de açıldı!

Şirin Yalçın'ın ortağı olduğu ev aksesuvarları markası Sırmaison, üçüncü mağazasını Akmerkez'de açtı. Nişantaşı ve Zorlu'nun ardından yeni bir heyecana ortak olan Yalçın'ı bu mutlu gününde eşi Neşet Yalçın yalnız bırakmadı.

Adese, Ilgın Mağazası mağazası yenilendi!

Mağaza yenilemelerine tüm hızıyla devam eden Adese, Ilgın Mağazası'nı da modernize ederek düzenlenen törenle kapılarını müşterilerine açtı.

Adese Ilgın mağazasını yenileyerek hizmete açtı!

Yenilenen Ilgın Adese'de alışveriş artık daha modern, daha keyifli ve daha çevre dostu Ilgın Adese mağazası yenilenerek hizmete açıldı.

Şirin Yalçın yalısının kapılarını Masion Francaise açtı!

Şirin ve Neşet Yalçın çocukları Alihan ve Ayşe ile Vaniköy'de yalıda oturuyor. Şirin Yalçın, Müşir Mehmet Paşa'nın 1866'da yaptırdığı muhteşem yalının kapısını ilk kez Masion Francaise dergisine açtı.

Kim Marketler Zinciri Depo Satış Mağazası'nın ilk şubesi Hadımköy'de açıldı!

Kim Marketleri Zinciri, süpermarket alanındaki tecrübelerini toptan alanına taşıdı. Marmara Bölgesi'nde 80'e yakın mağazasıyla faaliyet gösteren Kim Marketler Zinciri toptan perakende pazarındaki ilk yatırımını Hadımköy'e yaptı.

Media Markt Türkiye'deki 29'ncu mağazasını Aydın'da açtı!

Forum Aydın Alışveriş Merkezi'nde 3 bin metrekarelik bir alanda bulunan Media Markt Aydın mağazası, 50 bin çeşit dünya markası ürünü Aydınlı teknoloji severlerle buluşturdu. Media Markt ilk 7 ayda 7 mağaza açmış oldu...

Avrupa Konutları Ispartakule 3'te Uyum Gıda'nın mağazası açıldı!

Uyum Gıda, 56. mağazasını bugün Avrupa Konutları Ispartakule 3 projesi içinde açtı...

şirin yalçın mağazası Haberi

şirin yalçın mağazası

Aralık Derneği ve dekorasyon markası 'Sırmaison'un kurucu ortağı Şirin Yalçın, Çengelköy'deki yalısının kapılarını Hello Dergisi'ne açtı. 




Şirin Yalçın ''Evde zaman geçirmeyi çok seven bir aileyiz. Kalabalık bir sofrada yemek, uzun sohbetler en büyük zevkimiz'' demiş. 




Bu arada Şirin-Neşet Yalçın'ın yalısına bir çok dizi film yapımcısı talip oldu. Ancak çift hepsine ''Hayır''...