02 / 10 / 2024

Şirinevler üstgeçit trafiği

Şirinevler üstgeçit trafiği

Şirinevler’deki üstgeçitte insan seli. Metro, metrobüs, otobüs ve minibüs yolcuları aynı köprüyü kullanmak zorunda kaldığından ortalık mahşer yerine dönüyor. Geçitte yaya trafiği kilitleniyor

Ulaşım kilitlendi! Tramvay seferleri yapılamadı, yaya ve araç trafiği durdu, vapur ve Marmaray seferleri aksadı!

Eminönü'ndeki insan yoğunluğu sebebiyle ulaşım kilitlendi. Tramvay seferleri yapılamazken, yaya ve araç trafiği neredeyse durdu. Vapur ve Marmaray seferleri de düzgün yapılamadı, aksadı.

Altın kıkırdak küpelerde net yüzde 20 indirim! Çeşit çeşit modeller! İşte Koçak altın 17 Kasım 2022 fiyat listesi

Tarzına tarz katmak isteyen bayanların en çok tercih ettiği kıkırdak küpelerde net yüzde 20 indirim fırsatı başladı. Koçak altında çeşit çeşit satılan bu altın küpelerin model ve fiyatları merak ediliyor. Peki kıkırdak altın küpe fiyatları ne kadar? İşte 17 Kasım 2022 Koçak altın fiyat listesi.

Endeksa'dan yaya trafiği ve ticari potansiyel endeksi analizi!

Kovid-19 salgını ile beraber bütün sektörlerde dijital dönüşüm başladı. Endeksa’nın sunduğu tüm gelişmiş lokasyon analizleriyle rakip marka konumları, bölgedeki detaylı demografik yapı gibi bilgilerin yanı sıra yaya trafiği katmanı ile tüm Türkiye'deki cadde ve sokakların trafik yoğunluğuna da erişi

Şanlıurfa'da trafiği engelleyen yapılar yıkıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye ilçesi Eyüpnebi Mahallesi Komiser Şakir Caddesi üzerinde trafiği engelleyen yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

Kanal İstanbul inşaatı trafiği etkileyecek mi?

İstanbul'da 3. köprü ve yeni havaalanı yapımında, binlerce hafriyat kamyonu yollara çıkmış, pek çok kazaya karışmıştı. Yol Güvenliği Uzmanı Dr. Suat Sarı, "10 bin hafriyat kamyonu İstanbul trafiğinde terör estirecek" dedi...

Propa İnşaat'ın acı günü! Harun Reşit Özçiçek vefat etti!

Propa İnşaat ve Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Harun Reşit Özçiçek vefat etti. Propa İnşaat ve Ticaret A.Ş. vefat etti.

Kadıköy Haydarpaşa Garı Üstgeçit Köprüsü imar planı askıda!

Kadıköy İlçesi, Haydarpaşa Garı Üstgeçit Köprüsü Projesi'ne ilişkin Nazım İmar Planı tadilatı ve Uygulama İmar Planı bugün askıya çıkarıldı..

Sivas Belediyesi alt geçit projelerine devam ediyor!

Sivas Belediyesi şehir içi trafiği rahatlatmak için alt geçit çalışmalarına devam ediyor.

Büyükçekmece Yat Limanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Büyükçekmece, Üstgeçit Durağı mevkiinde yer alan Büyükçekmece Yat Limanı'nın imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Kocaeli'de evin içini gören üstgeçit yıkılacak!

Kocaeli'de D-100 Karayolu’nun üzerinde inşa edilmiş üstgeçitin ilginç bir nedenle yıkımına karar verildi. Üstgeçitten evinin odalarının görüldüğünü söyleyen bir kadın dava açtı.

Osmangazi'de trafiği aksatan binalar yıkılıyor!

İlçede yeni yollar açan Osmangazi Belediyesi, Küçükbalıklı Köprübaşı Caddesi üzerinde kalan ve trafiği aksatan binaları yıkarak caddeye rahat nefes aldırıyor.

Karaman Larende Alt Geçit Projesi için ilk kazma vuruldu!

Karaman'ın Larende ile Sümer Mahallelerini şehir merkezine bağlayacak olan Larende Alt Geçit Projesi için ilk kazma vuruldu

Aydın'ın trafiği yeni çevre yoluyla rahatladı!

Aydın-Denizli otoyolunun bağlantısı olan çevre yolunun hizmete açılması, Efeler'deki şehir içi trafiğini rahatlattı.

Şirinevler üstgeçit trafiği Haberi

Şirinevler üstgeçit trafiği

Günün her saati tıklım tıkış bir üst geçit. Özellikle de işe gidiş ve dönüş saatlerinde. Hafta sonları ise mahşer yerinden farksız. Peki nedir bu izdihamın nedeni? Dört farklı yön için tek bir geçit olması!


Yani metro, metrobüs, otobüs ve minibüs duraklarına gitmek isteyen vatandaşlar aynı üst geçidi kullanıyor. Hal böyle olunca da geçit tıkanıp kalıyor. 


Polis müdahale etti


Keşmekeşin hiç eksik olmadığı bu geçitte, hafta sonu öyle bir yoğunluk vardı ki akıllara zarar! 


İnsan seli nedeniyle geçit kilitlenip kaldı, kimse adım bile atamadı. Haliyle sinirler gerildi, kavga gürültü gırla gitti. Köprüdeki düğüm çözülmeyince olaya polis el koydu. Ekipler köprünün üzerinde kordon oluşturdu ve yayaları yönlendirmeye çalıştı gelin görün ki bu çabalar da çözüm olmadı. Vatandaşın köprüyü geçmesi dakikalar sürdü. Yaklaşık yarım saatlik mücadelenin...