15 / 05 / 2024

sirius town projesi

sirius town projesi

Sirius Town teslim tarihi haberimiz içinde yer alıyor, projenin satışları 1 ay sonra başlayacak

Sirius Yapı'dan İzmir'e 90 konutluk kentsel dönüşüm projesi! Teslimler 36 sonra!

Menemen Kazımpaşa Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projesi için hak sahipleriyle bir araya gelen Sirius Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü, vatandaşları proje hakkında bilgilendirdi. 

Sirius Florida satışa çıktı! Yeni proje

Sirius Yapı tarafından İzmir Çiğli Yakakent’te yapımı devam eden Sirius Florida projesi satışa çıktı. Yeni Proje. İşte Sirius Florida ile ilgili ayrıntılar...

Sirius Loft Residence projesinde Mart'a özel yüzde 20 indirim fırsatı!

Sirius Yapı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü, Çiğli Yakakent'te inşası süren Sirius Loft Residence projesi için 31 Mart 2022'ye kadar peşin ödemede yüzde 20 oranında bir indirim uyguladıklarını belirtti.

Kıbrıs Town Houses projesinde 0,98 faiz fırsatı!

Kıbrıs Developments’in ödüllü projesi Kıbrıs Town Houses, döviz kurları ile birlikte faiz oranlarındaki değişkenliğin yarattığı olumsuzluğu avantaja çeviren eşsiz bir kampanya başlattı.

Kıbrıs Town Houses projesi Sign of the City Awards'ın finalinde!

Kıbrıs Developments tarafından Alsancak’ta hayata geçirilen Türkiye'nin en prestijli gayrimenkul yarışması Kıbrıs Town Houses projesi Sign of the City Awards 2018'de 3 dalda finale kaldı.

2016 Hill Town 11 Residence fiyat listesi!

Yüzde 1 KDV oranı uygulanan Hill Town 11 Residence projesi 143 daireden meydana geliyor. 2016 Hill Town 11 Residence fiyat listesi...

Kağıthane Hill Town 11 daire fiyatları!

Kağıthane Hill Town 11 daire fiyatları 431 bin TL'den başlayarak değişiyor. Hill Town 11 Residence projesi Ekim 2017'de teslim edilecek...

Art Town konut sahiplerini sanatla buluşturuyor!

İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown İncek projesi sanatsal yaşam alanları ile dikkat çekiyor. Uptown İncek "Art Town" projesi ile konut sahipleri sanatla iç içe olabilecekler.

Uptown İncek, Art Town'la konut sahiplerini sanatla buluşturuyor!

LEMA Grup tarafından İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown İncek “Art Town” projesi ile konut sahiplerine sanat ile buluşma imkanı veriyor.

Home Town Şile'de bahçe kat daireler 169 bin TL'ye!

3 bin metrekare inşaat alanına sahip Home Town Şile'de projesi Eyfel Yapı tarafından Şile'de hayata geçiriliyor. Proje konum olarak Şile'de yer alan Meşrutiyet Köyü'nde denize yaklaşık 3 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Home Town Şile'de 149 bin TL'ye teras katı daireler!

Eyfel Yapı tarafından inşa edilen Home Town Şile projesi İstanbul Şile'de yer alan Meşrutiyet Köyü'nde denize yaklaşık 3 dakikalık mesafede yükseliyor. Proje 48 det villadan oluşuyor.

Özyurtlar N Town'da sınırlı sayıda daire fırsatı!

Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen N Town projesi 3 blok halinde Esenyurt'ta hayata geçiyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Happy Town Plus satış ofisi!

Happy Town Plus projesi toplam 160 adet daireden oluşuyor. Proje Pendora Avm ve Metro Alışveriş Merkezlerine, Sabiha Gökçen Havalimanı, İstanbul Park Pisti, Viaport Otel yakın mesafede yer alıyor. Happy Town Plus satış ofisi adresini haberimizde bulabilir

sirius town projesi Haberi

sirius town projesi

Pınarlar Grup imzası ile Antalya'da yaşama geçirilen Sirius Town 42 bin metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. Sirius Town teslim tarihi haberimiz içinde yer alıyor.


Pınarlar Grup Sirius Town 'un satışları 1 ay sonra başlayacak. Denize 250 metre mesafede yer alan Sirius Town 'da 324 konut bulunuyor.


Antalya Sirius Town 'da yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Sirius Town teslim tarihi 'ne haberimizden ulaşabilirsiniz.


Sirius Town 25 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor. Proje kapsamındaki konutlar 6. kattan itibaren deniz manzarasına sahip olacak. 


Lara Sirius Town 'da konutların yanı sıra ticari ünitelerde yer alıyor. Sirius Town teslim tarihi Aralık 2014 olarak belirlendi.


Kundu Sirius Town 'da; tenis kortları, basketbol, voleybol...