02 / 05 / 2024

sirkeci restorasyonu

sirkeci restorasyonu

İstanbul Ticaret Odası’nın başkanı İbrahim Çağlar gayrimenkul projeleri hakkında 'TOBB ile birlikte teklifleri aldık. Şehrin en kıymetli yerine, yeni değer katacak bir proje için çalışıyoruz.' dedi.

Tarihi Gökmedrese'nin restorasyonu devam ediyor!

Vakıflar Genel Müdür Yardımcısı Burhan Ersoy, restorasyonu devam eden Sivas'taki tarihi Gökmedrese'de çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Sirkeci demiryolu hattındaki 6 köprüye ilişkin 3 soru mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, İstanbul Sirkeci-Uzunköprü demiryolu hattı üzerindeki altı köprünün yenilenmesine yönelik yapım işinin akıbetini sordu..

Gebze-Haydarpaşa ve Sirkeci-Halkalı banliyö hattı 2018'de açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Haydarpaşa'nın kesintisiz ulaşımı için tarih verdi. İnşaatı hızlanan Gebze-Haydarpaşa ve Sirkeci-Halkalı banliyö hattının 2018'in sonunda açılacağını belirtti.

Gebze-Haydarpaşa ve Sirkeci-Halkalı banliyö hatları TBMM'de!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Gebze-Haydarpaşa ve Sirkeci-Halkalı banliyö hatlarının iyileştirilmesi ve elektromanyetik sistem yenilenmesi projesinin ne zaman tamamlanacağını ve Söğütlüçeşme istasyonunu sordu..

Uzunköprü'nün restorasyonu bir an önce başlamalı!

Uzunköprü Belediye Başkanı İşbilen: "Köprümüz Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait bir üst yapı, bunun restorasyonu ve tamiratı da ilgili kurum tarafından yapılacak" dedi.

Halkalı-Sirkeci banliyö hattı 2018'in sonunda tamamlanacak!

İstanbul-Ankara yüksek hızlı tren hattının entegrasyonu için kapatılan Halkalı-Sirkeci arası banliyö tren hattındaki çalışmaların son durumu havadan görüntülendi. Ulaştırma Bakanı Ahmet “2018 sonunda bu iş tamamlanıyor” demişti.

Katran Camii restorasyonu tamamlandı!

Kilis’te, Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Katran (Alacacı) Cami’nin restorasyonu tamamlanarak, ibadete açıldı.

Sirkeci İş Bankası binası 51.1 milyon TL'ye satıldı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Sirkeci'deki İş Bankası binasını 51 milyon 100 bin TL'ye Elkon Elevatör Konveyör ve Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ne sattı.

İş GYO Sirkeci İş Bankası'nın değerlemesini yayınladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Fatih Hobyar Mahallesi'nde yer alan Sirkeci İş Bankası'nın değerleme raporunu yayınladı.

Sultanahmet Camii'nde minare restorasyonu tamamlandı!

400 yıllık tarihi Sultanahmet Camii'nin minare restorasyonu tamamlandı. Minaresindeki ağırlıkları 400 ila 700 kilogram arasında değişen 532 taş sökülerek laboratuvar çalışmaları sonucunda yeniden örüldü. Sökülerek yeniden örülen cami havadan görüntülendi.

Sokollu Mehmet Paşa Medresesi Restorasyonu Projesi'ne ödül!

Tarihi Kentler Birliği tarafından düzenlenen “Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması” sonuçlandı. Eyüp Belediyesi, Sokollu Mehmet Paşa Medresesi Restorasyonu Projesi ile süreklilik ödülü kazandı.

Maslak Kasırları'nın restorasyonu tamamlandı!

Restorasyonu tamamlanan Maslak Kasırları ziyarete açıldı. TBMM Başkanı İsmail Kahraman Maslak Kasırları’nın ziyarete açılması dolayısıyla düzenlenen törende bir konuşma yaptı.

Eyüp Arakiyeci Caferağa Camii'nin restorasyonu tamamlandı!

Eyüp'teki Sertarikzade, Hatuniye, Emin Baba, Vezir, Şeyhülislam Mustafa Efendi ve Afife Hatun tekkeleri ve restorasyon çalışmasıyla Zal Mahmud Paşa Camii'nin ardından Arakiyeci Caferağa Camii'nin de restorasyonu tamamlanarak ibadete açıldı.

sirkeci restorasyonu Haberi

sirkeci restorasyonu

İstanbul Ticaret Odası’nın başkanı İbrahim Çağlar gayrimenkul projeleri hakkında 'TOBB ile birlikte teklifleri aldık. Şehrin en kıymetli yerine, yeni değer katacak bir proje için çalışıyoruz. Turizm, konaklama, restoranlar, butikler, toplantı salonları v.s. olacak. 20-2.5 bin metrekarelik bir inşaat çıkacak. Düzenleme ve restorasyon ağırlıklı bir proje. Biz üyelerimizle rekabet edeceğimiz işlere girmek istemiyoruz. O nedenle projeyi yap işlet devret ile ihale edebiliriz. 20-25 yıllık bir süre olabilir. Yatırım tutan, 150-250 milyon lira arasında görünüyor. Büyükşehir de, burada yolu alta alarak bazı düzenlemeleri yapacak. Yayalaştırmalar v.s. Şu anda bölge çok karanlık bir bölge. Akşam olunca hayat duruyor. Biz bunu kıracağız. Beyazıt ve Suleymaniye'ye kadar yaşayan bir bölge oluşturmak istiyoruz. Biz bu uçtan başlıyoruz. Devamında mülk sahipleri bize eklemlenebilir. Süleymaniye projesi de...