05 / 05 / 2024

şirket açılış ve kapanış

şirket açılış ve kapanış

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, şirket açılış, kapanışlarına ilişkin verileri paylaştı. Pekcan, toplam 210 bin 544 şirketin açıldığını, 36 bin 21 şirketin ise kapandığını açıkladı.

İstanbul'da taksilere zam geldi mi? İstanbul'da taksi açılış ve indi-bindi ücreti kaç TL? Taksi zammında son dakika!

İstanbul'da taksilere zam geldi mi? İstanbul'da taksi açılış ve indi-bindi ücreti kaç TL oldu? Taksi zammında son dakika... Hemen bakın...

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Açıl ve Yunus Emre Açıl ortaklığında kuruldu.

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Açıl ve Yunus Emre Açıl ortaklığında kuruldu.

Sakarya'daki açılış ve temel atma törenleri devam edecek!

Sakaryalıların Ramazan Bayramı’nı tebrik eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Sakarya'daki açılış programının yıl boyunca devam edeceğini söyledi.

Manisa'daki toplu açılış töreni ileri bir tarihe ertelendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Yunusemre, Şehzadeler, Akhisar, Soma ve Sarıgöl ilçelerinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla yapacağı toplu açılış ve temel atma törenlerinin ertelendiği bildirildi.

Arnavutköy'de 2 milyarlık yatırımın toplu açılışı yapıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Arnavutköy'de yaptığı yatırım ve hizmetlerin toplu açılış ve temel atma töreni bugün gerçekleştirildi.

Osmangazi'de 2017 açılış ve temel yılı olacak!

2016 yılını hizmet yılı olarak tamamlamanın haklı gururunu yaşayan Osmangazi Belediyesi, 2017 yılına da gerçekleştireceği açılış ve temel atmalar ile damga vurmaya hazırlanıyor.

Veysel Eroğlu Bolu'da toplu açılış törenine katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Bolu'da 17 Temmuz kapalı Spor salonunda düzenlenen toplu açılış ve temel atma törenine katıldı. Eroğlu, salon girişinde bekleyen ormancılara selam verdi.

Çankaya Muammer Aksoy Parkı 21 Ekim’de açılıyor!

Üç ayda 27 eserin açılış ve temel atma törenini gerçekleştirmek için harekete geçen Çankaya Belediyesi, art arda açılışları gerçekleştiriyor. Belediye, Dikmen Malazgirt Mahallesi’nde inşa ettiği Muammer Aksoy Parkı'nı 21 Ekim’de açıyor.

Hadımköy Deliklikaya Sanayi Bölgesi açılış ve temel atma töreni yapıldı!

Bakan Özlü, Hadımköy'deki Deliklikaya Sanayi Bölgesi'nin açılış ve temel atma töreninde yaptığı konuşmada, bölgede yapılacak 400 civarındaki sanayi tesisinin bir an önce tamamlanması ve üretime başlaması temennisinde bulundu.

Vodafone Arena’nın açılışına kimler katılacak?

Beşiktaş’ta Vodafone Arena’nın yarınki açılışı ve pazartesi günkü Bursaspor maçını kimlerin izleyeceğine ilişkin belirsizlikler devam ederken, Fikret Orman yönetimine yakın Ankara’daki bir derneğe 300 davetiye gittiği iddiası ortalığı karıştırdı.

Giresun'da toplu açılış ve temel atma programları düzenlendi!

Toplu açılış ve temel atma programları için Giresun'a gelen Bakan Eroğlu, Giresun Valiliği ziyareti sonrası Valilik toplantı salonunda düzenlendiği basın toplantısında, Giresun'a yapılan ve yapılacak yatırımları değerlendirdi.

Ergenekon Parkı ve Yaşam Boyu Spor Merkezi açılıyor!

Tarsus Belediyesi tarafından Ergenekon Mahallesi’ne yaptırılan Ergenekon Parkı ve Yaşam Boyu Spor Merkezi 16 Aralık 2015 Çarşamba günü hizmete açılıyor.

şirket açılış ve kapanış Haberi

şirket açılış ve kapanış

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, 15 Temmuz 2016- 7 Nisan 2019 tarihleri arasında toplam 210 bin 544 şirketin açıldığını, 36 bin 21 şirketin ise kapandığını açıkladı.

Anadolu Ajansı'nda yr alan habere göre; Bakan Pekcan, CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun, 15 Temmuz 2016 darbe girişimi sonrasında 7 Nisan 2019 tarihine kadar kapanan ve yeni açılan şirket sayısına ilişkin soru önergesine cevap verdi. 

Pekcan, çeşitli nedenlerle söz konusu tarihler arasında, Türkiye’de toplam 210 bin 544 şirketin kurulduğunu, 36 bin 21 şirketin ise kapandığını açıkladı.

İl il kapanan ve açılan şirket rakamları hakkında açıklamalarda bulunan Bakan Pekcan, 15 Temmuz 2016 ile 7 Nisan 2019 tarihleri arasında açılan ve kapanan şirket sayısında İstanbul’un ilk sıraya yerleştiğini söyledi. Verilere göre İstanbul’da bu tarihlerde 82 bin 551 yeni şirket...