17 / 05 / 2024

Şirketin Genel Müdürü Rainer Thews

Şirketin Genel Müdürü Rainer Thews

Peker ve Topbaş ailelerinin de ortağı olduğu Avansas, Türkiye'deki şirketlere ofis malzemeleri satacak...

Kiler GYO Genel Müdürü Gökhan Yıldız istifa etti!

Kiler Gayrimenkul tarafından KAP'a yapılan açıklamada şirketin Genel Müdürü Gökhan Yıldız'ın istifa ettiği bildirildi.

Murat Oktay, Koray GYO Genel Müdürü oldu!

Koray GYO Genel Müdürü Ahmet Oktay Karaata'nın kendi isteğiyle görevinden ayrılması nedeniyle, Murat Oktay'ın şirketin genel müdürü olarak atanmasına, kendisine imza yetkisi verilmesine karar verildi. 

Halk GYO Genel Müdürü Bülent Karan oldu!

Halkbank'ın bağlı ortaklığı olarak 2010'da kurulan ve 3 milyar TL'yi aşan aktif büyüklüğü ile sektörünün öncü kuruluşlarından olan Halk GYO'nun Genel Müdürü Bülent KARAN oldu. Halk Sigorta'da 14 yıldır görev yapan Karan son olarak şirketin Genel Müdürü'ydü.

Fatma Gül Çevik, Pera GYO'nun yeni genel müdürü oldu!

Pera GYO Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ayşegül Bensel'in Yönetim Kurulu'ndaki görevleri saklı kalmak üzere yalnızca Genel Müdürlük görevinden ayrılması nedeniyle yerine şirketin Proje Müdürü Fatma Gül Çevik genel müdür olarak atandı...

Alim Telci Re-pie’ın Genel Müdürü oldu!

Türkiye'nin ilk gayrimenkul portföy yönetimi şirketi Re-pie’ın Genel Müdürü Alim Telci oldu. Telci, aynı zamanda şirketin yönetim kurulunda da yer alacak.

Yaşar Altıparmak, Yeşil GYO Genel Müdürü oldu!

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanlık görevini yürüten Yaşar Altıparmak, şirketin genel müdürü oldu...

Umut Zenar, yeniden Akçansa'nın genel müdürü oldu!

2004 yılından bu yana şirketin farklı departmanlarında görev yapan, 2016-2017 yıllarında genel müdürlük sorumluluğunu üstlenen Umut Zenar, yeniden Akçansa'nın genel müdürü olarak atandı...

Sertaç Karaağaoğlu, Akfen GYO'nun yeni genel müdürü oldu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Genel Müdürü Vedat Tural'ın genel müdürlük görevi sona erdi ve bunun üzerinde yönetim kurulu kararıyla şirketin yeni genel müdürü Sertaç Karaağaoğlu oldu.

Hüseyin Emre Uzer, Yeni Gimat GYO Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Yeni Gimat GYO'nun Genel Müdür Yardımcısı Sn. Oktay Aydın bugün itibarıyla görevinden ayrıldı. Yerine şirketin Sermaye Piyasası Koordinatörü olarak Sn. Hüseyin Emre Uzer geçti.

Polat Holding’in yeni Genel Müdürü Turgut Kabaca oldu!

Polat Holding iştiraki AP Gayrimenkul’de Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Turgut Kabaca, Ocak ayı itibarıyla şirketin Genel Müdürü olarak atandı.

ASELSAN'da Genel Müdür görevine Faik Eken getirildi!

Yaş haddi nedeniyle görev süresi dolan ASELSAN Genel Müdürü Cengiz Ergeneman'ın yerine Faik Eken'in getirilmesi dolayısıyla tören düzenlendi. Cengiz Ergeneman tören sırasında konuşma yaptı...

Hande Osma, Yapı Kredi Koray GYO Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Hande Osma'nın Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başladığını bildirdi.

Aytekin Güç, BW Citadel Hotel Genel Müdürü oldu!

26 yıldır turizm sektörüne hizmet veren Aytekin Güç, 27 Mayıs 2014 tarihi itibariyle, Sultanahmet Ahırkapı’daki BW Citadel Hotel’in Genel Müdürü oldu. Güç, meslek hayatına, 1988 yılında Kalyon Oteli’nde başladı...

Şirketin Genel Müdürü Rainer Thews Haberi

Şirketin Genel Müdürü Rainer Thews

Şirketin Genel Müdürü Rainer Thews, halihazırda 4 binden fazla müşterileri olduğunu söyledi. Türkiye'deki ofis malzemeleri pazarının 3-4 milyar lira büyüklüğünde olduğunu kaydeden Rainer Thews, "Henüz pazarlama faaliyetlerine başlamadık. Bu yıl 10 milyon lira, 2015'e kadar da 400 milyon lira ciroya ulaşmayı hedefliyoruz. Bireysel müşterilere değil şirketlere ve kamu kuruluşlarına satış yapacağız. Bu amaçla elbette ihalelere katılarak müşteri edineceğiz" dedi.


7 bin çeşit ürün


8 ana ürün kategorisinde 7 binden fazla ürün çeşidi sunacaklarını ifade eden Thews, ofis mobilyası alanında faaliyet göstermeyeceklerini, sadece kağıt, mürekkep ve toner gibi şirketlerde sıkça tüketilen ürünler satacaklarını söyledi. Türkiye'nin her yerine 1 iş gününde sipariş teslimi yapacaklarını belirten Thews, " İlerleyen dönemlerde yurtdışı için de fikirlerimiz var ancak önceliğimiz Türkiye" diye konuştu. Bugüne kadar 10 milyon...