02 / 05 / 2024

Avansas, Türkiye'deki şirketlere ofis malzemeleri satacak!

 Avansas, Türkiye'deki şirketlere ofis malzemeleri satacak!

Peker ve Topbaş ailelerinin de ortağı olduğu Avansas, Türkiye'deki şirketlere ofis malzemeleri satacak...



Şirketin Genel Müdürü Rainer Thews, halihazırda 4 binden fazla müşterileri olduğunu söyledi. Türkiye'deki ofis malzemeleri pazarının 3-4 milyar lira büyüklüğünde olduğunu kaydeden Rainer Thews, "Henüz pazarlama faaliyetlerine başlamadık. Bu yıl 10 milyon lira, 2015'e kadar da 400 milyon lira ciroya ulaşmayı hedefliyoruz. Bireysel müşterilere değil şirketlere ve kamu kuruluşlarına satış yapacağız. Bu amaçla elbette ihalelere katılarak müşteri edineceğiz" dedi.


7 bin çeşit ürün


8 ana ürün kategorisinde 7 binden fazla ürün çeşidi sunacaklarını ifade eden Thews, ofis mobilyası alanında faaliyet göstermeyeceklerini, sadece kağıt, mürekkep ve toner gibi şirketlerde sıkça tüketilen ürünler satacaklarını söyledi. Türkiye'nin her yerine 1 iş gününde sipariş teslimi yapacaklarını belirten Thews, " İlerleyen dönemlerde yurtdışı için de fikirlerimiz var ancak önceliğimiz Türkiye" diye konuştu. Bugüne kadar 10 milyon euronun üzerinde yatırım yaptıklarını kaydeden Thews, 4 yılda 300'ün üzerinde çalışana ulaşmayı hedeflediklerini ifade etti.


Rekabetçi fiyat sunacağız


Thews, "Büyük miktarlarla satın almalar gerçekleştirdiğimiz için müşterilerimize de uygun fiyatlı ürünler vereceğiz. Ayrıca yanlış verilen siparişleri de iade alacağız. Müşterilerimizin hem paradan hem de zamandan tasarruf etmesini sağlayacağız" şeklinde konuştu.

Bugün


Geri Dön