18 / 05 / 2024

Şırnak Belediye Hizmet Binası

Şırnak Belediye Hizmet Binası

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şırnak Belediyesi, belediye hizmet binası için çalışmalara başladı.

Buca’daki gecekondu önleme bölgesi planları yeniden askıda! Belediye hizmet alanı gitti, konut alanı geldi! 

Danıştay tarafından iptal edilmiş olan Buca’daki gecekondu önleme bölgesi alanlarının imar planı revize edilerek TOKİ tarafından bir defa daha askıya çıkarıldı. Söz konusu planlarla beraber bir defa daha belediye hizmet alanına konut imarı getirildi.

TOKİ Şırnak hizmet binası ihalesi bugün!

Yaptığı konut yatırımlarının yanı sıra kamu yatırımlarını da sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şırnak'ta hizmet binası inşa edecek.

TOKİ Şırnak'ta hizmet binası inşa edecek! İhalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şırnak'ta hizmet binası inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Malatya Yeşilyurt'ta belediye hizmet binası inşa ediliyor! 

Malatya Yeşilyurt Belediyesi, kente yeni hizmet binası kazandırmak için çalışmalara başladı. Hizmet binasının kısa sürede tamamlanması bekleniyor. 

Aliağa Belediyesi eski hizmet binası sağlık ocağı olacak!

Aliağa Belediyesi, Helvacı Eski Belediye Hizmet Binası'nı sağlık ocağına dönüştürme kararı aldı. 

Cizre Belediyesi yeni binası için gün sayıyor!

Şırnak'ın Cizre ilçesinde inşa edilen yeni belediye hizmet binası yakın zamanda hizmete açılacak. 

Gaziantep Şehitkamil'deki hizmet alanı ticaret konut alanı oldu!

Belediye Hizmet Alanı olarak belirlenen vatandaşa ait arazi, özel bir firmaya satılmasından 40 gün sonra Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi'nin gündemine '15 katlı ticaret konut alanı' imar değişikliği için getirildi.

Nuh'un Gemisi görünümlü Şırnak Belediye hizmet binası hizmete açıldı!

Şırnak'ta Nuh'un Gemisi şeklinde hayata geçirilen 6 katlı yeni belediye binası, hizmete açıldı.

Sivrihisar'ın eski belediye binası müze oldu!

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde uzun zaman belediye hizmet binası olarak kullanılan 60 senelik iki katlı yapı, iki yıl süren çalışmayla yenilendi ve müzeye dönüştürüldü.

Çeşme’ye yeni hizmet binası hamlesi!

Çakabey Kültür Merkezi’nin yer aldığı binanın Çeşme Belediye Hizmet Binası’na dönüştürülmesi için verilen önerge oybirliğiyle İmar ve Bütçe Komisyonu’na gönderildi.

Tosya Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Tosya Belediye Meclisi Haziran ayı meclis toplantısını belediye hizmet binasında gerçekleştirildi.

Kandıra’nın yeni hizmet binasında çalışmalar hızlandı!

Büyükşehir mülkiyetindeki alan üzerine inşa edilen Kandıra’nın yeni belediye hizmet binası inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor...

Didim Belediye binası icradan satışa çıkarıldı!

Önce ruhsat verip ardından ruhsatı iptal ederek mağdur edilen Nehirsan İnşaat’a zararlarının tazmini için ödemesi gereken 1 milyon 405 bin lirayı ödemeyen CHP’li belediyenin belediye hizmet binası icradan satılığa sunuldu. 

Şırnak Belediye Hizmet Binası Haberi

Şırnak Belediye Hizmet Binası

Şehrin yaşam kalitesini arttırmak için kimliğini yansıtan projeleri hayata geçirmeye devam eden Şırnak Belediyesi, Belediye Hizmet Binası için ilk kepçeyi vurdu.

Şırnak Belediyesi'nde yer alan habere göre, şehrin dokusuna uygun olarak projelendirilen Hizmet Binası, Hz.Nuh gemisi silüetinden esinlenerek  hayata geçirilecek. Hizmet binasının hayata geçirileceği alanda çevre düzenlemesi ve temizlik çalışmaları bitirilerek, bugün itibariyle temel kazma ve hafriyat çalışmalarına başlandı.

Şırnak Belediye Başkanı Sayın Turan Bedirhanoğlu’nun da katılımıyla binanın yapılacağı arsaya ilk kepçe vurulurken, Başkan Bedirhanoğlu, yeni yapılacak olan Şırnak Belediyesi hizmet binasının şehrimize hayırlı olmasını diledi.

Şırnak Merkez Bahçelievler Mahallesi Karayolları Kavşağında 6 bin  metre kare alanda yapımına başlanan Hizmet Binası, 450 günün sonunda tamamlanarak halkın hizmetine...