04 / 05 / 2024

Şırnak depremi

Şırnak depremi

Şırnak’ta yaşayanlara dışarıda konaklamaları tavsiyesinde bulunan Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara, tsunami söylentisi nedeniyle geceyi sokaklarda geçiren Fethiyelilere ise evlerine geçmelerini söyledi

Şırnak Mehmet Emin Acar Kampüsü'nde inşaat çalışmaları sürüyor!

2015-2016 Eğitim yılında faaliyete geçmesi planlanan Şırnak Üniversitesi Mehmet Emin Acar Kampüsünde inşaat, çevre düzenlemesi ve tefrişat çalışmaları son hızla devam ediyor.

TOKİ Şırnak Merkez'de 16 derslikli okul yaptırıyor!

TOKİ Şırnak Merkez Yeşilyurt Mahallesi 862 ada 1 parsel, 1 adet 16 derslikli anadolu lisesi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 25 Ağustos 2015 tarihinde 14.30'da gerçekleşecek.

Şırnak Üniversitesi M.Emin Acar Kampüsü'nün yüzde 90'ı tamamlandı!

2015-2016 Eğitim yılında faaliyete geçmesi planlanan Şırnak Üniversitesi Mehmet Emin Acar Kampüsünde inşaatın yüzde 90 bitmiş durumda. Kalan işlerin bitimi için çalışmalar devam ediyor.

Şırnak İdil TOKİ başvuruları bugün son!

Şırnak İdil TOKİ Evleri'nde yer alan 4 adet ev kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor. Şırnak İdil TOKİ başvuruları bugün son kez kabul edilecek.

Şırnak İdil TOKİ başvuruları yarın son!

Şırnak İdil TOKİ Konutları'nda yer alan 4 adet konut kurasız başvuru önceliğine göre açık satışa sunuluyor. Şırnak İdil TOKİ başvuruları yarın son kez kabul edilecek.

TOKİ Şırnak Beytüşşebap son başvuru!

TOKİ Şırnak Beytüşşebap Evlerin'de 559 TL 'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabiliyor. TOKİ Şırnak Beytüşşebap son başvuru tarihi 3 Temmuz 2015 olarak belirlendi.

TOKİ Şırnak Beytüşşebap başvuruları başladı!

3 oda 1 salon daire seçeneği bulunan TOKİ Şırnak Beytüşşebap Evleri'nde toplam 5 adet konut kuralı satış yöntemi satışa sunuluyor. TOKİ Şırnak Beytüşşebap başvuruları başladı.

TOKİ Şırnak Beytüşşebap başvuruları bugün başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Şırnak - Beytüşşebap Toplu Konut Uygulaması çerçevesinde, toplam 5 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Şırnak Beytüşşebap başvuruları bugün başladı.

Şırnak Beytüşşebap TOKİ başvuru bedeli!

Şırnak Beytüşşebap TOKİ Evler 'inde yer alan 5 adet konut başvuruları 22 Haziran 2015 tarihinde başlayacak.Şırnak Beytüşşebap TOKİ başvuru bedeli olarak 2 bin TL alınıyor.

TOKİ Şırnak Beytüşşebap son başvuru tarihi ne zaman?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Şırnak - Beytüşşebap Toplu Konut Uygulaması çerçevesinde, toplam 5 adet konut satışa sunuluyor. Peki TOKİ Şırnak Beytüşşebap son başvuru tarihi ne zaman?

TOKİ Şırnak Beytüşşebap başvuruları ne zaman başlıyor?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Şırnak - Beytüşşebap Toplu Konut Uygulaması çerçevesinde, toplam 5 adet konut satışa sunuluyor. Peki TOKİ Şırnak Beytüşşebap başvuruları ne zaman başlıyor?

TOKİ Şırnak Beytüşşebap kura çekimi ne zaman?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Şırnak Beytüşşebap Konutları'nda toplam 5 adet konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Peki TOKİ Şırnak Beytüşşebap kura çekimi ne zaman?

Şırnak Beytüşşebap TOKİ kura çekimi!

TOKİ Şırnak - Beytüşşebap Toplu Konut Uygulaması çerçevesinde, toplam 5 adet konut kura yöntemi satışa sunuluyor. Şırnak Beytüşşebap TOKİ kura çekimi 7 Temmuz 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Şırnak depremi Haberi

Şırnak depremi


Türk Kızılayı Genel Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara, ''Toplum Liderlerini Teşkilatlandırma Projesi ve Afet Zararlarını Azaltma Programı'' çerçevesinde geldiği Zonguldak'ta, din görevlilerine brifing verdi.


Bölgedeki evlerin kerpiç olmasına dikkat çeken Işıkara şu açıklamalarda bulundu:


Bu deprem, o yöre için büyük bir deprem. Çünkü yapılaşma maalesef sağlıklı değil. Ama şükür ki can kaybı yok. Özellikle kerpiç evlerde çatlamalar ve bazı yerlerde de çökmeler söz konusu. Bu ara yaz ayları. Biraz sabredelim ve dışarıda konaklayalım. Ben güneyde büyüyen bir insanım. Yaz aylarında dışarıya yer yatakları serer ve orada yatardık. Dolayısıyla oradaki vatandaşlarıma da tavsiyem şimdilik budur.


Türkiye genelinde üç hafta veya ayda bir deprem olabileceğini kaydeden Işıkara sözlerine şu şekilde devam etti:


Türkiye'nin herhangi bir yerinde 5 ile 5.9 şiddetinde bir deprem olursa bu...