18 / 05 / 2024

Şırnak imar

Şırnak imar

Şırnak'ta terör örgütü PKK'nın saldırılarıyla neden olduğu tahribat, devlet ve görevlendirme yapılan belediyenin desteğiyle gideriliyor.

Şırnaklılar'ın yeni yıldan imar ve ihya bekliyor!

Şırnak'ta yaşayan vatandaşlar, 2016 yılında yaşanan olumsuzlukların bir daha yaşanmaması temmenisinde bulunurken, yeni yıldan da kentin yeniden imar edilerek vatandaşlarının mağduriyetinin giderilmesi beklentisi içerisinde olduklarını söyledi.

Şırnak yeniden imar ediliyor!

Şırnak'ın imar çalışmaları kapsamında Belediye Başkanı Mehmet Yarka ve Çevre Şehircilik Genel Müdürlüğü heyeti incelemelerde bulundu.

Şırnak'ta imar barışıyla yaklaşık 26 bin kişinin sıkıntısı çözüldü!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, imar barışıyla yaklaşık 26 bin kişinin sıkıntısını çözdüklerini söyledi...

Şırnak'ta imar izni bekleniyor!

HDP Şırnak Milletvekili Hüseyin Kaçmaz, Şırnak’ta “riskli alan” ilan edilen mahallelerde uygulanan imar yasağının kalkmasını beklediklerini açıkladı.

Cizre yeniden imar ediliyor!

Şırnak Cizre Belediye Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Cizre'de yenileme çalışmaları devam ediyor. Şehir yeniden imar ve ihya ediliyor.

Şırnak'ta dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Terör örgütü PKK'nın tahrip ettiği Şırnak'ın yeniden imarı için devlet tarafından yürütülen çalışmalar devam ediyor. Bölgede belediyenin yaptığı hizmetlerle kentte dönüşüm yaşanıyor. 

Şırnak yeniden inşa edilecek!

Güvenlik güçlerinin Şırnak'ı PKK'lı teröristlerden temizlemesinin ardından yaralar sarılıyor. Bölgenin yeniden imar edilmesi için süreç başladı.

Şırnaklılar'ın yeni yıldan imar ve ihya bekliyor!

Şırnak'ta yaşayan vatandaşlar, 2016 yılında yaşanan olumsuzlukların bir daha yaşanmaması temmenisinde bulunurken, yeni yıldan da kentin yeniden imar edilerek vatandaşlarının mağduriyetinin giderilmesi beklentisi içerisinde olduklarını söyledi.

Yeni Şırnak projesi ile kent yeniden imar edilecek!

Şırnak'ta, PKK'lı teröristlerin saldırılarının neden olduğu tahribatın devlet tarafından giderilmesi için çalışmalar sürerken, kentin yeniden imarı için hazırlanan projeler, terör mağdurlarını sevindirdi.

Şırnak, TOKİ binaları ile yeniden dizayn edilecek!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu,Şırnak Silopi'de STK temsilcileri ile bir araya geldi. Bölgede yatırımlara devam edeceklerini bildiren Eroğlu, terör saldırıları nedeniyle yıkılan bölgelerde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ'nin muazzam bir imar planına başladığını ifade etti.

Şırnak'ta yıkılan evleri onarıp imar edeceğiz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, Şırnak'taki son durumu anlattı. Şırnak'ta yıkılan evleri onarmaya ve imar etmeye çalıştıklarını belirtti.

Cevdet Yılmaz: Silopi yeniden imar ediliyor!

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Şırnak'ın Silopi ilçesinde operasyonların bitmesinin ardından zarar ve ziyan tespitini yapıldığını, yeni bir şehir imar planının hazırlandığını vurguladı.

Kadıköy'de imar kaçağı yapılara yıkım işi yapılacak!

Kadıköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Kadıköy İlçesi dahilinde bulunan imar kaçağı yapıların yıkılması işi ihalesi açtı

Şırnak Cizre OSB, elektrik şebekesi yaptıracak! 1 milyon 166 bin TL'ye!

Şırnak-Cizre Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan temin ettiği kredi desteği ile I. etap alanına ait YG- AG elektrik şebekesinin yapımını ihale edecek

Şırnak imar Haberi

Şırnak imar

İmar çalışmalarıyla terörün izlerinin silinmeye başladığı kente, yenilenen yollar, ışıklandırılan cadde ve sokaklar ile modern bir görünüm kazandırılıyor. Düzenlenen müşterek operasyonlarla PKK'lı teröristlerden temizlenmesinin ardından, Şırnak'ın yeniden imarı ve altyapının yenilenmesi için devlet eliyle başlatılan çalışmalara görevlendirme yapılan belediye de büyük destek sunuyor.


DBP'li yönetim döneminde birçok belediye hizmetinden mahrum kalan Şırnak, belediyeye yapılan görevlendirme sayesinde hizmetle tanışırken, kent adeta yenileniyor.


Yeniden imar çalışmalarıyla terörün izlerinin silinmeye başladığı kente, Belediye Başkan Vekili Turan Bedirhanoğlu tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında alt yapı da büyük ölçüde tamamlandı.


Asfalt çalışmalarıyla yollar yenileniyor, aydınlatma projeleriyle cadde ve sokaklar ışıklandırılıyor.


Vatandaşlar hummalı çalışmalarla kente kazandırılan modern görünümden memnuniyet duyuyor.


- "Şırnak'ta gözle görülür bir değişim var"


Vatandaşlardan Yasin İlçi AA muhabirine yaptığı açıklamada, Şırnak’ta terör saldırıları sonucu ev, iş yerleri ve...