28 / 04 / 2024

Şişecam Düzcam inşaatta kalite zirvesi

Şişecam Düzcam inşaatta kalite zirvesi

Şişecam Düzcam, Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) tarafından ‘Değişen Dünya Gelişen Malzeme’ temasıyla düzenlenen, ‘7. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’ne gümüş sponsor oldu.

İnşaatta iş güvenliği nasıl sağlanır?

İnşaatta iş güvenliği, çalışan her insan için önemlidir. İş güvenliğini bu çalışma alanında sağlamak için bazı kurallara uyulur. Peki inşaatta iş güvenliği nasıl sağlanır ve uyulması gereken kurallar nelerdir? İşte inşaatta iş güvenliğini sağlamak için önemli bilgiler...

İnşaatta öncelikli 5 gündem tek tek açıklandı! Kentsel dönüşüm ve sosyal konut başlıkları öne çıkacak!

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin açıklanmasının ardından gözler yeni dönemde atılacak olan adımlara çevrildi. İşte inşaatta öncelikli 5 gündem maddesi...

Isuzu D-Max'in fiyatları Ekim ayında da değişmedi! İşte Isuzu D-Max 5 Ekim 2022 fiyat listesi!

Isuzu D-Max'in merak edilen ve araştırılan Ekim 2022 fiyat listesi açıklandı. Söz konusu aracın fiyatları Eylül ayında olduğu gibi Ağustos ayında da değişmedi. İşte Isuzu D-Max 5 Ekim 2022 fiyat listesi...

Çankaya'da konut arazisine dükkan inşa edildiği iddiası!

Ankara'ya bağlı Çankaya Belediyesi'nin Büyükşehir Belediyesi'nden onay almadan konut imarlı araziye dükkanlar inşa edildiği öne sürüldü. 

Sakarya'da kışladaki inşaatta göçük! 2 işçi toprak altında kaldı!

Sakarya Adapazarı'nda yer alan askeri kışladaki bir inşaatta yaşanan göçük sebebiyle 2 işçi toprak altında kaldı.

Ankara'da inşaatta meydana gelen göçükte bir işçi yaşamını yitirdi!

Başkent Ankara'da Yeni Sanayi Bölgesi'nde yer alan bir inşaatta meydana gelen göçükte bir işçi yaşamını yitirdi...

Alanya'da inşaattan düşen işçi yaralandı!

Antalya Alanya'da  39 yaşında A.Ç. isimli inşaat işçisi çalıştığı inşaatta duvarın çökmesiyle beton zemine düştü. 5 metreden beton zemine düşen inşaat ustası yaralandı. 

İnşaatta fiyat farkı düzenlemesi kaçınılmaz oldu!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren inşaat sektörü ile ilgili yaptığı açıklamada, inşaatta fiyat farkı düzenlemesinin kaçınılmaz olduğunu söyledi.

Gaziantep'te iskeleden düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Gaziantep'te bir inşaatta çalışan Ali Çiftçi isimli inşaat işçisi tadilat için çıktığı binanın 5'inci katındaki iskeleden düşerek hayatını kaybetti.

İnşaatta mevzuatlar aşılırsa dünyada ilk sıraya yerleşilebilir!

Yurtdışı taahhüt sektöründe hizmet veren TÜGİAD üyesi Ercan Çelik, inşaat sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Çelik, inşaatta mevzuatlar aşılırsa Çin'in geçilebileceğini ve dünyada bir numaraya yerleşilebileceğini söyledi.

Sakarya'da asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Sakarya Hendek'te asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi...

Aydın Germencik'te 2. kattan düşen inşaat işçisi yaralandı!

Aydın Germencik'te çalıştığı inşaatta 2. kattan zemine düşen işçi yaralandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Haiti ve Türkiye'nin inşaatta iş birliği potansiyeli yüksek!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haiti Cumhurbaşkanı Jovenel Moise ile telefonla konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haiti ve Türkiye'nin inşaatta iş birliği potansiyelinin yüksek olduğunu söyledi.

Şişecam Düzcam inşaatta kalite zirvesi Haberi

Şişecam Düzcam inşaatta kalite zirvesi

Şişecam Topluluğu şirketlerinden Avrupa’nın 2’nci dünyanın 5’inci büyük düzcam üreticisi Şişecam Düzcam, Türkiye İMSAD tarafından gerçekleştirilen 7. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’ne katıldı.


Şişecam Düzcam, 26 Kasım 2015 tarihinde Grand Tarabya Oteli’nde “Değişen Dünya Gelişen Malzeme” temasıyla düzenlenen zirvenin gümüş sponsorluğunu üstlendi.



Şişecam Düzcam, zirvenin gerçekleştirildiği alanda kurduğu stantla, pazarın ihtiyaçları doğrultusunda en son teknoloji kullanılarak geliştirdiği ürünleri hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Sektör temsilcileri kurulan stantta, enerji tasarrufu, gürültü kontrolü, güvenlik gibi özelliklere sahip, dekoratif unsurlarıyla da öne çıkan Şişecam Düzcam ürünlerini inceleme fırsatı buldu.


Yurtiçi ve yurtdışından birçok uzman ve üst düzey yetkilinin katılımıyla gerçekleştirilen zirvede, değişen dünya için geliştirilen malzemeler ve sektörün değişen ihtiyaçları...