02 / 05 / 2024

şişecam zeytinburnu arsası

şişecam zeytinburnu arsası

Kentsel dönüşüm kapsamında projeler üretmek bir araya gelen İş GYO ve Nef, bu ortaklığın ilk projesinin yerini Zeytinburnu olarak belirledi. Alınan arazinin bedeli ise 320 milyon TL olarak açıklandı..

İş GYO ve NEF ortak projeleri için arsa aldı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş ve Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım Anonim Şirketi (NEF) ortak proje geliştirmek üzere Zeytinburnu'nda Şişecam'a ait olan arsayı 320 milyon liraya satın aldı...

İş GYO ile NEF Şişecam'ın Zeytinburnu'ndaki arsasını aldı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ve Timur Gayrimenkul Geliştirme (NEF) ortak girişimi, Şişecam'ın Zeytinburnu'ndaki arsasını 320 milyon liraya satın aldı. Kentsel dönüşüm kapsamında bölgeye konut ve işyeri yapılacak. Ayrıntılar geliyor...

Şişecam da seferberliğe katıldı! Deprem bölgesine 225 milyon TL yardım…

Çeşitli kurum ve kuruluşların deprem bölgesine ve depremzedelere yönelik yaptığı yardım seferberliğine Şişecam da katıldı.  Şirket ayni ve nakdi olarak 225 milyon lira destekte bulundu.

İş GYO Tuzla arsasının değeri belli oldu!

İş GYO Tuzla arsasının KDV hariç pazar değeri 318 milyon TL olruken, gayrimenkul için KDV dahil 375 milyon 240 bin TL değer takdir edildi.

Şişecam Blokları Rezerv Yapı Alanı 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi Şişecam Blokları ve Çevresini Kapsayan Rezerv Yapı Alanının Bir Kısmına İlişkin Hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Güngören Şişecam Blokları rezerv yapı alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi Şişecam Blokları ve Çevresini Kapsayan Rezerv Yapı Alanının Bir Kısmına İlişkin Hazırlanan Kentsel Dönüşüm Projesine Yönelik 1/5000 Ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

İzmir Bornova'da 9.8 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri ve arsası!

T.C. İzmir 14. İcra Dairesi, İzmir ili, Bornova ilçesi, Doğanlar Mahallesi, 512 ada 1 parselde yer alan iş yeri ve arsasını 9 milyon 777 bin 700 TL'ye satıyor...

Şişecam’a Horizon Awards’dan 'Gold Winner' ödülü!

Şişecam, bu yıl dünya genelinde de 40’tan fazla ülkeden 10 binin üzerinde başvuru ile düzenlenen Horizon Interactive Awards yarışmasında “Corporate & B2B kategorisinde en iyiler arasına girip “Gold Winner” ödülünün sahibi oldu.

Şişecam Düzcam T Buluşmaları'nda iki ünlü mimarı ağırlıyor!

Bir hafta arayla iki farklı etkinliğe ev sahipliği yapacak olan Şişecam Düzcam T Buluşmaları’nın ilk konuğu Danimarka merkezli 3XN Architecture’ın kurucusu Mimar Kim Herforth Nielsen oldu. 

Şişecam Düzcam Avrupalı mimarlarla Online Share Seminerleri'nde buluştu!

Şişecam Düzcam, online olarak düzenlenen Uluslararası Mimarlık ve Mühendislik Forumu Share Bükreş ve Share Sofya Webinarları’nda Avrupalı mimarlar ve mühendislerle buluştu.

Şişecam Düzcam Avrupalı mimarlarla buluştu!

Şişecam Düzcam, Yunanistan'da gerçekleşen Share Atina 2019'da Avrupalı mimarlar ve mühendislerle buluştu.

Düzce'de 12.4 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri ve arsası!

Düzce İcra Dairesi Müdürlüğü, Düzce Merkez Konuralp Mahallesi, Hamamaltı Mevkii, 3410 parsel, 1697 parsel, 2748 parsel, 2750 parsel, 2149 parsel, 4259 parselde yer alan iş yeri ve arsasını 12 milyon 364 bin 553 TL'ye icradan satıyor...

Şişecam Düzcam, Hindistan'ın gayrimenkul geliştiricilerini ağırladı!

Şişecam Düzcam, sponsor olduğu BIZNET 2019 etkinliğinde Hindistan’da faaliyet gösteren en büyük gayrimenkul geliştiricisi firmaların satın alma yöneticilerini ağırladı...

Zeytinburnu'nda 75 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri!

İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Merkezefendi Mahallesi, Maltepe mevkiinde yer alan iş yeri ve arsası 75 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Şişli'de 30.5 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri ve arsası!

İstanbul İli, Şişli İlçesi, Şişli Mahallesi'nde yer alan 5 katlı iş yeri vasıflı gayrimenkul ve arsası toplamda 30 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

şişecam zeytinburnu arsası Haberi

şişecam zeytinburnu arsası

KENTSEL dönüşüm kapsamında projeler üretmek bir araya gelen İş GYO ve Nef, bu ortaklığın ilk projesinin yerini Zeytinburnu olarak belirledi. Mülkiyeti Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları Anonim Şirketi ile Anadolu Cam Sanayi Anonim Şirketi'ne ait olan bölge için imzaları atan iki şirket, 130 bin metrekarelik arazi üzerinde kentsel dönüşüme ilk adımlarını atacaklar. Yüzde 75 İş GYO ve yüzde 25 Nef ortaklığı ile alınan arazinin bedeli ise 320 milyon TL olarak...