14 / 05 / 2024

şişecamın eski topkapı fabrikası kaça satıldı

şişecamın eski topkapı fabrikası kaça satıldı

Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş, İstanbul Zeytinburnu'nda yer alan Eski Topkapı fabrikasının bulunduğu taşınmazı İş GYO ile NEF ortaklığına 320 milyon TL karşılığında sattı...

Mustafa Sandal’ın eski eşi Emina Jahovic 30 milyona lüks villa yaptırıyor!

Mustafa Sandal'ın eski eşi ünlü şarkıcı  Emina Jahovic, 30 milyona lüks villa yaptırıyor. Ünlü sanatçının yeni malikanesi, dudak uçuklatan fiyatıyla magazin gündeminde...

Şişecam da seferberliğe katıldı! Deprem bölgesine 225 milyon TL yardım…

Çeşitli kurum ve kuruluşların deprem bölgesine ve depremzedelere yönelik yaptığı yardım seferberliğine Şişecam da katıldı.  Şirket ayni ve nakdi olarak 225 milyon lira destekte bulundu.

Buğday fiyatlarıyla ilgili sürpriz gelişme! TMO'nun çiftçiye vereceği alım fiyatlarını eski müdür açıkladı

Buğday fiyatlarının kaç lira olacağı TMO'nun 2022 buğday alım fiyatlarını kaç liradan açıklayacağı merakla bekleniyor. Hindistan'ın buğday ithalatını yasaklamasından sonra iyice değer kazanan buğdayın yeni sezon alım fiyatını eski TMO müdürü açıkladı! İşte 2022 buğday alım fiyatları...

Şişecam Blokları Rezerv Yapı Alanı 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi Şişecam Blokları ve Çevresini Kapsayan Rezerv Yapı Alanının Bir Kısmına İlişkin Hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Güngören Şişecam Blokları rezerv yapı alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi Şişecam Blokları ve Çevresini Kapsayan Rezerv Yapı Alanının Bir Kısmına İlişkin Hazırlanan Kentsel Dönüşüm Projesine Yönelik 1/5000 Ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Şişecam’a Horizon Awards’dan 'Gold Winner' ödülü!

Şişecam, bu yıl dünya genelinde de 40’tan fazla ülkeden 10 binin üzerinde başvuru ile düzenlenen Horizon Interactive Awards yarışmasında “Corporate & B2B kategorisinde en iyiler arasına girip “Gold Winner” ödülünün sahibi oldu.

Şişecam Düzcam T Buluşmaları'nda iki ünlü mimarı ağırlıyor!

Bir hafta arayla iki farklı etkinliğe ev sahipliği yapacak olan Şişecam Düzcam T Buluşmaları’nın ilk konuğu Danimarka merkezli 3XN Architecture’ın kurucusu Mimar Kim Herforth Nielsen oldu. 

Beşiktaş’ın eski yıldızı Dusco Tosic eşine 19 milyon liralık ev aldı!

Beşiktaş’ın eski yıldız ismi Dusco Tosic eşi Jelena Karleusa ile arasındaki buzları eritmek için kesenin ağzını açtı. Sırp futbolcu, eşine barışma hediyesi olarak Sırbistan’da 2 buçuk milyon euro’luk bir villa satın aldı.

Özcan Deniz villasını eski eşi Feyza Aktan'a bıraktı!

Yakışıklı şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz villasını eski eşi Feyza Aktan'a bıraktı ve kiraya çıktı. Deniz, çok uzağa da gitmemiş. Yine Zekeriyaköy'de, eski eşi ve oğluna yürüme mesafesindeki bir siteden aylık 20 bin liraya, 500 metrekarelik bir villa kiralamış...

Şişecam Düzcam, Hindistan'ın gayrimenkul geliştiricilerini ağırladı!

Şişecam Düzcam, sponsor olduğu BIZNET 2019 etkinliğinde Hindistan’da faaliyet gösteren en büyük gayrimenkul geliştiricisi firmaların satın alma yöneticilerini ağırladı...

TOKİ Eskişehir Odunpazarı 2019 kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Eskişehir Odunpazarı projesinde yer alan konutların kura çekilişi  yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı 2019 kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Eskişehir Tepebaşı Zincirlikuyu projesinde yer alan konutların kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

Antalya’nın eski belediye başkanı Galip Kahraman’ın arazisi satıldı!

Antalya’nın eski belediye başkanı ve milletvekili Dr. Galip Kahraman’ın Antalya Valiliği’ne bağışladığı 3 bin 660 metrekarelik arazi ihale yoluyla bir şirkete satıldı.

şişecamın eski topkapı fabrikası kaça satıldı Haberi

şişecamın eski topkapı fabrikası kaça satıldı


Türkiye Şişe ve Cam tarafından yapılan açıklama şöyle:


Satış kararı 09.10.2013 tarihli özel durum açıklamasıyla kamuya duyurulan; İstanbul ili Zeytinburnu İlçesi'nde bulunan ve mülkiyeti şirketimiz ile Anadolu Cam Sanayi Anonim Şirketine ait olan taşınmazın(eski Topkapı fabrikası), % 75'i İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. adına, % 25'i NEF (Timur Gayrimenkul) adına satılmasına ilişkin tapu devir işlemleri tamamlanmıştır. Anılan taşınmazların satım bedeli olan 320.000.000 TL'nin  %75'i İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'den, %25'i ise NEF (Timur Gayrimenkul)'den tahsil edilmiş olup, işbu tutarın 24.504.806 TL'lık kısmı şirketimize 295.495.194 TL'lık kısmı ise Anadolu Cam Sanayi Anonim Şirketine...