02 / 05 / 2024

şişecamın rusyadaki ortağı

şişecamın rusyadaki ortağı

Trakya Cam Sanayii A.Ş ve Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş bağlı ortaklığı olan ve Rusya'da faaliyet gösteren Automative Glass Alliance Rus ZAO şirketinin HSBC'den kullandığı 35 milyon dolarlık krediye garantör oldu...

Google'ın kurucu ortağı Larry Page, 32 milyon dolara ada aldı!

Google'ın kurucu ortağı Larry Page Porto Riko'daki bir ada olan Cayo Norte'yi satın aldı. Söz konusu adayı sessiz sedasız satın alan Page’in ada için 32 milyon dolar ödediği belirtildi.

Şişecam da seferberliğe katıldı! Deprem bölgesine 225 milyon TL yardım…

Çeşitli kurum ve kuruluşların deprem bölgesine ve depremzedelere yönelik yaptığı yardım seferberliğine Şişecam da katıldı.  Şirket ayni ve nakdi olarak 225 milyon lira destekte bulundu.

Türkiye'nin gururu Trendyol, Avrupa'nın ve Orta Doğu'nun yıldızı olma yolunda!

Gelecek senelerde de Türkiye'nin ihracatta ve teknolojide gururu olmaya devam etmek isteyen Trendyol: "Amacımız önümüzdeki 5 yıl içinde Avrupa'nın ve Orta Doğu'nun en büyük,gelişen e-ticaret şirketi olmak.". İşte haberin devamı...

Şişecam Blokları Rezerv Yapı Alanı 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi Şişecam Blokları ve Çevresini Kapsayan Rezerv Yapı Alanının Bir Kısmına İlişkin Hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Güngören Şişecam Blokları rezerv yapı alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi Şişecam Blokları ve Çevresini Kapsayan Rezerv Yapı Alanının Bir Kısmına İlişkin Hazırlanan Kentsel Dönüşüm Projesine Yönelik 1/5000 Ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Şişecam’a Horizon Awards’dan 'Gold Winner' ödülü!

Şişecam, bu yıl dünya genelinde de 40’tan fazla ülkeden 10 binin üzerinde başvuru ile düzenlenen Horizon Interactive Awards yarışmasında “Corporate & B2B kategorisinde en iyiler arasına girip “Gold Winner” ödülünün sahibi oldu.

Şişecam Düzcam T Buluşmaları'nda iki ünlü mimarı ağırlıyor!

Bir hafta arayla iki farklı etkinliğe ev sahipliği yapacak olan Şişecam Düzcam T Buluşmaları’nın ilk konuğu Danimarka merkezli 3XN Architecture’ın kurucusu Mimar Kim Herforth Nielsen oldu. 

TOKİ Van Erciş 2020 kura çekilişi bugün!

Dar ve orta gelirli aileler için yeni konutlar inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Van Erciş 2020 projesindeki 400 konutun kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Mardin Artuklu Nur Mahallesi 2020 kura çekilişi bugün!

Dar ve orta gelirli aileler için yeni konutlar inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mardin Artuklu Nur Mahallesi 2020 projesinin kura çekilişi bugün yapılacak.

Şişecam Düzcam, Hindistan'ın gayrimenkul geliştiricilerini ağırladı!

Şişecam Düzcam, sponsor olduğu BIZNET 2019 etkinliğinde Hindistan’da faaliyet gösteren en büyük gayrimenkul geliştiricisi firmaların satın alma yöneticilerini ağırladı...

TOKİ Konya Karapınar kura çekilişi yarın!

TOKİ Konya Karapınar kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek. Projede talep toplanan 300 adet daireye toplam 1.900 adet başvuru geldi. Daireler alt ve orta gelir grubuna özel satışa çıkarıldı...

TOKİ Denizli Merkezefendi orta gelir kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Merkezefendi orta gelir grubu projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Edirne Fırınlarsırtı orta gelir grubu kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Edirne Fırınlarsırtı orta gelir grubu projesinin kura çekilişi yarın yapılacak.

şişecamın rusyadaki ortağı Haberi

şişecamın rusyadaki ortağı

Trakya Cam'dan yapılan açıklama şöyle:


Rusya Federasyonu'nda faaliyet gösteren bağlı ortaklıklarımızdan Automative Glass Alliance Rus ZAO şirketinin HSBC Bank plc.'den 35.000.000 USD eşdeğeri tutarında Ruble kredi alınmasını temin etmek amacıyla 7 yıl vadeli kredi için Şirketimiz ile Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş.'nin müşterek ve müteselsilen garantör olunmasına karar...