18 / 05 / 2024

şişli asfalt çalışmaları

şişli asfalt çalışmaları

Şişli sınırları içinde şu ana kadar pek mahalledeki 70’e yakın sokağın asfalt serim çalışmaları gerçekleştirildi. Geriye kalan az sayıdaki mahal ve sokağın çalışmaları da devam ediyor. 2016 yılında toplamda 40 bin ton asfalt kullanılmış olacak.

Depremzedeler için istihdam çalışmaları başladı! 'Deprem İstihdam Seferberliği' projesi hayata geçti!

Merkez üstü Kahramanmaraş olan iki büyük deprem 10 ili de derinden etkiledi. Bu illerdeki vatandaşlar için istihdam çalışmaları başladı. İşte detaylar!

TOKİ'den ev almak için kredi çekenlere kötü haber! Çalışmalar durduruldu

TOKİ'den ev almak için kredi çekerek borca giren hak sahipleri 2 yıl önce anahtar teslim edileceği söylenen konutlarını alamadı. TOKİ'nin inşaat yaptığı alanda zemin kayması tespit edildiği iddia edildi çalışmalar durduruldu ev bekleyen hak sahipleri mağdur oldu.

Muammer Keskin: Şişli'de en az beş mahallede yerinde dönüşüm şart!

İstanbul Şişli'deki çalışmalar hakkında bilgi veren Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, ilçede bulunan en az 5 mahallenin kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

Sani Şener: Kira ertelemesi için gerekli çalışmaları yapıyoruz!

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, "Her sözleşmenin kendi içeriğine göre, süre uzatımı, kira ertelemesi veya başka türlü metotlarla bu kayıplarımızın karşılanması için gerekli çalışmaları da yapıyoruz" dedi...

Göç sorununun çözümü için planlanan çalışmalar mecliste!

Göç sorununun çözümüne yönelik temel konularda koronavirüs salgınından sonra yapılması planlanan çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gazino inşaatında işçiler keman eşliğinde çalışıyor!

Maslak 1453'te açılacak olan Yeni Gazino ve Yeni Kulüp inşaatlarında, işçiler keman eşliğinde çalışmalarını sürdürüyor. 31 Aralık tarihinde Yeni Gazino ve Yeni Kulüp açılacak...

Martı figürünün iptal edildiği Kabataş'ta çalışmalar yeniden başladı!

İstanbul'da "Kabataş Meydan Düzenlemesi ve Transfer Merkezi Projesi"nde çalışmalar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yapılan revize işleminin ardından yeniden başladı.

Kanal İstanbul için enerji çalışmaları başladı!

BEDAŞ, Kanal İstanbul'un güzergahının belli olmasıyla birlikte proje için kurulacak şantiye ve kanal hattında enerji çalışmalarına başladı..

Sakarya'da içmesuyu hattı çalışmaları sürüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin 11 mahallede çalışmaları sürüyor. SASKİ 11 mahalle için 3 proje ile 11 milyon lira yatırım yapıyor.

Hatay Erzin Sanayi Sitesi için çalışmalar başladı!

Hatay Erzin Sanayi Sitesi için start verildi. Hatay Büyükşehir Belediyesi sanayi sitesinin hayata geçirileceği alanda zemin çalışmalarına başladı.

Sakarya Şehit ve Gaziler Derneği binasında çalışmalar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Şehit ve Gaziler Derneği’ne tahsis edilecek projedeki çalışmaları inceledi.

Gebze-Darıca Metrosu için sondaj çalışmaları başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı yetkilileri Gebze ile Darıca arasına yapılacak olan metro projesinin zemin etütleri için önümüzdeki hafta sondaj çalışmalarına başlanacağını söyledi.

Ankara Gölbaşı'nda asfalt çalışmaları tamamlandı!

Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Eymir Mahallesi TOKİ Yolu üzerinde asfalt yama çalışmalarını tamamladı.Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt yamalarını tamamlamaya devam ediyor.

şişli asfalt çalışmaları Haberi

şişli asfalt çalışmaları


Her yıl yaptığı çalışmalarla vatandaşlarına en iyi hizmeti vermeyi şiar edinen Şişli Belediyesi 55 okul, 2 kültür merkezi, 4 muhtarlık, 3 ibadethane, 2 etüt merkezi, 6 bakım evi, Down kafe ile kamu binalarının, park ve bahçelerin, spor kulüplerinin, lojmanların ve toplum merkezlerinin bakım ve onarım işlerini gerçekleştirdi.  


Mahalle ve sokaklarda tretuvar, yağmur suyu altyapısı, kaldırım ve asfaltlama çalışmaları yaptı. Şişli bölgesinde el değmeyen tek bir alanın kalmadığını belirten Şişli belediyesi Fen İşleri Müdürü Osman Çolak, 2016 yılında yapılan işler hakkında detaylı bilgi verdi. 


Okuldan muhtarlığa her alanda çalışıyoruz 


Osman Çolak, “Bu yıl Hüseyin Cahit Yalçın İlköğretim Okulu’nu yeniden inşa ettik, Mahmut Şevket Paşa Etüt Merkezi’ni ve İzzet Paşa Muhtarlığı’nı tamamen yeniledik. Şişli’de yer alan 55 okulun iç boyasını, lavabolarını, tuvaletlerini ve...