21 / 05 / 2024

şişli bertuğbey nişantası iletişim

şişli bertuğbey nişantası iletişim

Bertuğbey İnşaat imzası ile kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Bertuğbey Nişantaşı projesi 43 milyon dolar yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Peki Bertuğbey Nişantaşı nerede?

Muammer Keskin'den Şişli'deki toplanma yerlerine ilişkin açıklama!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, eski Marmara Üniversitesi Nişantaşı kampüsü arsasının İBB'nin değil AFAD'ın toplanma alanı olduğunu belirtti. Keskin, deprem olsa bir kişinin bile oraya giremeyeceğini dile getirdi.

Nişa Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli şubesi açıldı!

Nişa Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli şubesi bugün 30 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Şişli ve Nişantaşı yeniden cazibe merkezi olacak!

Şişli’nin ışığının söndüğünü iddia eden DSP Şişli Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, ''Nişantaşı’nın ışığı sönmüş vaziyette. Birçok marka, Nişantaşı’nı terk etmiş vaziyette. Biz istiyoruz ki Nişantaşı’nın ışığını tekrar yakalım'' dedi.

Şişli Meslek Lisesi'ni tehlikeye sokan bina yıkılıyor!

Şişli Endüstri Meslek Lisesi’nin yanındaki inşaat çalışması nedeniyle yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kalan binası yıkılıyor..

Nişa Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli İstanbul Şubesi açıldı!

Nişa Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli İstanbul Şubesi 3 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Şişli Özel Açı ve Fen Lisesi açıldı!

Köklü bir eğitim geçmişine, dershanecilik ve yayıncılık deneyimine sahip olan Açı Eğitim Kurumları, Şişli Özel Açı Anadolu ve Fen Lisesi'ni açılışını yaptı. Şişli Özel Açı Anadolu ve Fen Lisesi Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Şahin eğitimde sürekliliğin önemini vurguladı.

Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi açıldı!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni vatandaşların hizmetine açtı. Müezzinoğlu, “Atatürk’ün koyduğu hedeflere çalışarak ulaşılır. Atatürk’ün gölgesinde yan gelip yatarak olmaz” dedi...

Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi açılacak mı?

7 Haziran seçimleri öncesi Konak Tüneli'ni açan AKP iktidarı şimdi de Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni açacak. Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ise açılışı doğruladı.

Büyükşehir Belediyesi, Çiğli TOKİ Evleri'ni kurtardı!

İzmir'in Çiğli ilçesindeki, kayma tehlikesi yaşayan TOKİ Evleri bölgesinde ikinci etap çalışmalarına başlayan Büyükşehir Belediyesi, 8.5 kilometreyi bulan uzunlukta fore kazık çaktı. İşte ayrıntılar...

Halaskargazi Bertuğbey Nişantaşı projesi!

Halaskargazi Bertuğbey Nişantaşı projesi otel, ofis ve AVM alanları ve konutlardan oluşuyor. Teslimlerinin 2018 yılı Nisan ayında yapılması öngörülen proje 43 milyon dolar yatırım bedeline sahip.

Şişli Bertuğbey Nişantaşı iletişim!

Şişli Bertuğbey Nişantaşı iletişim için 0212 275 57 70 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Hafriyat çalışmalarının bu ay başlaması planlanan proje Bertuğbey İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Bertuğbey İnşaat Bertuğbey Nişantaşı!

Bertuğbey İnşaat Bertuğbey Nişantaşı projesi İstanbul Şişli Halaskargazi Mahallesi Pangaltı'da inşa ediliyor. Otel alanı Marriott Hotel için ayrılan Proje konut, otel, ofis ve AVM alanları bulunuyor.

Bertuğbey Nişantaşı nerede?

Bertuğbey İnşaat imzası ile kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Bertuğbey Nişantaşı projesi 43 milyon dolar yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Peki Bertuğbey Nişantaşı nerede?

şişli bertuğbey nişantası iletişim Haberi

şişli bertuğbey nişantası iletişim

"Bertuğbey Nişantaşı nerede?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projeden bahsedelim. Hafriyat çalışmalarına bu ay başlanması planlanan projenin otel alanı Marriott Hotel olacak.


Teslimlerinin 2018 yılı Nisan ayında yapılması öngörülen Bertuğbey Nişantaşı projesi 8 bin 50 metrekare alan üzerine yayılıyor. Projede konutların yanı sıra, otel, ofis ve AVM alanları da bulunuyor.


Mülkiyet sahibi Pangaltı Ermeni Katolik Mihitaryan Manastır ve Mektebi Vakfı ile proje alanı için kat karşılığı anlaşma sağlanan Bertuğbey Nişantaşı projesi Bertuğbey İnşaat imzası taşıyor. 


Bertuğbey Nişantaşı nerede?

Toplam 177 adet konut, 152 oda 304 yatak kapasiteli otel, 26 adet dükkan ve 12 adet ofisten oluşan Bertuğbey Nişantaşı projesi İstanbul Şişli Halaskargazi Mahallesi Pangaltı'da yer alıyor. 


Bertuğbey Nişantaşı satış ofisi 

Tel: 0 212 275 57 70

Özge...