16 / 05 / 2024

şişli Bertuğbey Nişantaşı nerede

şişli Bertuğbey Nişantaşı nerede

Bertuğbey Nişantaşı satış ofisi telefon numarası 0212 275 57 70 olarak belirlendi. İstanbul Şişli Halaskargazi Mahallesi Pangaltı'da yer alan proje yaklaşık 100 milyon TL yatırım bedeline sahip.

Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı'nda hem kiralar yükseldi, hem kentsel dönüşüm arttı! 

Cushman & Wakefield I TR International’ın Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı Bölgesi’nin 2023 yılı perakende verilerini incelediği raporuna göre, 3 ana alışveriş caddesinde yükselen kiralar ve kentsel dönüşüm dikkatleri çekti. İşte o rapor...

Nişantaşı Koru projesi 2021 yılının satış şampiyonu oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve DAP vizyonuyla inşa edilen Nişantaşı Koru projesi, Emlak Konut GYO projeleri içinde 2021 yılında en fazla satış değeri sağlayan proje oldu. 

Lotus Nişantaşı kapılarını açıyor!

Workinton, İstanbul Avrupa Yakası’nda bulunan 8. ofisini Şişli’nin merkezinde açıyor. Workinton Lotus Nişantaşı'nın 52 adet ofisi, 200 kişiye kadar kapasiteli toplantı ve etkinlik alanını ve 3 bin metrekarelik geniş bir alanı bulunacak.

Nişantaşı Koru satışta! 

DAP Yapı'nın sağlık ev konseptiyle hayata geçirdiği Nişantaşı Koru Projesi satışa çıktı. Proje içerisinde yer alan daireler lansmana özel fiyatlarla satışa sunuluyor.

DAP Yapı’nın Nişantaşı Koru projesinden 817 milyon TL’lik hasılat!

Emlak Konut GYO, Nişantaşı'nda hayata geçirdiği DAP Nişantaşı Projesi ile bu yılın ilk 6 ayında 14 bin 454 metrekarelik satış ve 817 milyon TL’lik hasılatla ciro şampiyonu olduğunu açıkladı. 

Nişantaşı Group Ofis Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Nişantaşı Group Ofis Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Ildıroğlu ve Serkan Ildıroğlu ortaklığında kuruldu.

Nişantaşı'na sağlıklı evler geliyor!

İstanbul Çekmeköy'de hayata geçirdiği konut projesiyle adından söz ettiren DAP Yapı şimdi de Nişantaşı'nda yeni bir projeye imza atıyor. 60 bin metrekare koru alanına komşu proje Amerikan Hastanesi'nin karşısında yer alacak. 

Nişantaşı Koru'nun inşaatı başladı!

DAP Yapı'nın Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi arsasında hayata geçireceği Nişantaşı Koru projesinin inşaatına başlandı...

Emlak Konut GYO Nişantaşı Koru değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi işi kapsamında "Nişantaşı Koru" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Nişantaşı Koru: Dap Yapı Nişantaşı projesinin adı belli oldu!

Dap Yapı'nın Nişantaşı'nda hayata geçireceği yeni projesi Nişantaşı Koru adıyla yükselecek. Proje için ön talep toplanıyor...

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü'nün imar planı değişikliği mecliste!

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü'nün bulunduğu arazide yapılan imar planı değişikliği çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Başarır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Muammer Keskin'den Şişli'deki toplanma yerlerine ilişkin açıklama!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, eski Marmara Üniversitesi Nişantaşı kampüsü arsasının İBB'nin değil AFAD'ın toplanma alanı olduğunu belirtti. Keskin, deprem olsa bir kişinin bile oraya giremeyeceğini dile getirdi.

Forin Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve İnşaat Ltd.Şti. İstanbul Nişantaşı Şubesi açıldı!

Forin Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve İnşaat Ltd.Şti. İstanbul Nişantaşı Şubesi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Tahsin Biber tarafından açıldı.

şişli Bertuğbey Nişantaşı nerede Haberi

şişli Bertuğbey Nişantaşı nerede

Otel, konut, ofis ve AVM alanlarına yer verilen Bertuğbey Nişantaşı projesi 2 parsel üzerinde tasarlanan projenin hafriyat çalışmalarına bu ay başlanması planlanıyor. 


Bertuğbey Nişantaşı proje alanı için mülkiyet sahibi Pangaltı Ermeni Katolik Mihitaryan Manastır ve Mektebi Vakfı ile kat karşılığı anlaşma sağlandı. 


Bertuğbey Nişantaşı satış ofisi ile 0212 275 57 70 numaealı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Bertuğbey İnşaat imzası taşıyan 

proje 43 milyon dolar yani, yaklaşık 100 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor.


Teslimleri 2018 yılı Nisan ayı içerisinde yapılacak olan Bertuğbey Nişantaşı projesi 12 adet ofis, 152 oda 304 yatak kapasiteli otel, 177 adet konut, 26 adet dükkan bulunuyor.  


Bertuğbey Nişantaşı satış ofisi

Tel: 0 212 275 57 70

Özge...