23 / 07 / 2024

şişli bina ihalesi

şişli bina ihalesi

İstanbul Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu tarafından İstanbul Şişli'nin Meşrutiyet Mahallesi'nde 520 metrekare yüzölçümlü kargir apartman 21 milyon 535 bin TL'ye ihale edilecek.

İBB, Şişli'de konut imarlı arsa satıyor! Megakentin kalbinde arsa fırsatı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şişli Kaptanpaşa Mahallesi'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 31 Temmuz 2024 tarihinde yapılacak.

Şişli'de inşaat gerginliği 

İstanbul Şişli’de yeni inşa edilen bina gerginliğe neden oldu. Yeni yapılan bina yanında yer alan binaya dayanarak binanın camlarının önünü tamamen kapadı. 

İzmir Çiğli'de bina bazlı risk haritası ve envanteri oluşturulacak!

Utku Gümrükçü’nün liderliğinde dirençli kent oluşturma hedefiyle başlatılan “Sanal Çiğli” çalışmasında sona gelindi. Uygulamanın kentsel dönüşüm için yol göstereceğine dikkat çekildi.

Şişli'de 27.8 milyon TL'ye yapım karşılığı onarım ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Şişli'de 27 milyon 804 bin 123 TL'ye yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihale ediyor.

Şişli'de boşaltılan bina iskele demiriyle desteklendi!

Şişli'de çökme tehlikesi bulunması nedeniyle tahliye edilen bina iskele demiri ile desteklendi. 

Şişli'de boşaltılan binanın temelinde kayma mı var?

İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de yer alan 6 katlı bina boşaltıldı. Şişli Kaymakamı Ali Fuat Türkel konu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

TOKİ'den İzmir Çiğli'ye iki yeni okul müjdesi! İhalesi bugün!

İzmir İli Çiğli İlçesi Küçükçiğli Mahallesi (Akiş Öğütçü Ortaokulu) 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Karşıyaka İlçesi Örnekköy Mahallesi (Engin Hayri Özmeriç İlkokulu) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den İzmir Çiğli'ye iki yeni okul!

İzmir İli Çiğli İlçesi Küçükçiğli Mahallesi (Akiş Öğütçü Ortaokulu) 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Karşıyaka İlçesi Örnekköy Mahallesi (Engin Hayri Özmeriç İlkokulu) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den İzmir Çiğli'ye 2 yeni okul!

İzmir İli Çiğli İlçesi Küçükçiğli Mahallesi (Akiş Öğütçü Ortaokulu) 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Karşıyaka İlçesi Örnekköy Mahallesi (Engin Hayri Özmeriç İlkokulu) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 15 Nisan'da yapılacak.

Çiğli'de hasarlı bina tespiti için protokol imzaları atıldı!

30 Ekim tarihinde İzmir'de meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin ardından Çiğli Belediyesi, İnşaat Mühendisleri Odası ve Jeoloji Mühendisleri Odasıyla işbirliği protokolleri imzaladı.

İzmir Çiğli Tramvay hattı inşaatında yeni mezun mimar ve mühendisler çalışacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Tramvay ihalesi için bir ilke imza attı. Tramvayın inşaatında yeni mezun mimarlar ve mühendisler istihdam edilecek. 

Çiğli Belediyesi yapı envanteri ve dijital arşiv oluşturacak!

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, 30 Ekim'de yaşanan İzmir depremi sonrası ilçede hasarlı bina tespit çalışmalarına katılan belediye görevlileri ve gönüllü mühendislerle online toplantıda buluşarak izlenecek yol haritasıyla ilgili fikir alışverişi yaptı. 

Çiğli Tramvayı ihalesi 5 Kasım tarihine ertelendi!

Yatırımlarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Çiğli Tramvayı yapım ihalesi 5 Kasım tarihine ertelendi.

şişli bina ihalesi Haberi

şişli bina ihalesi

İSTANBUL SULH HUKUK MAHKEMELERİ SATIŞ MEMURLUĞU'NDAN GAYRİMENKULUN AÇIK ARTTIRMA İLANI


DOSYA NO:2012/12 TALİMAT SATIŞ


Satılmasına Karar verilen gayrimenkulün Cinsi, Kıymeti, Adedi, Evsafı 


TAPU KAYDİ : İstanbul ili, Şişli, Meşrutiyet Man., Ada/Parsel:948/7, Yüzölçüm:520>00m2, Ana Taş. Nitelik: Kargir Apartman Sayılı Taşınmaz üzerindeki " Korunması Gerekli Kültür Varlığıdır" Şerhi ve "Tapuda 07/10/1977 Tarih 11256 Yevmiye Sayılı Beyoğlu 16. Noterliğinden tanzim olunan 16/07/1977 Tarih ve 21986 Sayılı Kira Kontratosu gereğince is bu Gayrimenkulun l inci kata 13 nolu mesken 01/07/1977 tarihinden itibaren aylığı 6000 Liradan Bir Yıl Müddetle İsmail Hakkı Kuzuoğlu Lehine Kira Şerhi " Şerhleri ve bunlara bağlı hak ve yükümlülükleri ile birlikte ihale edilecektir.


İMAR DURUMU : Şişli Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 26 Aralık 2012 tarih ve 2012-11171 -R-1612976 sayılı yazıdan;Şİşli Meşrutiyet Mahallesi...