05 / 07 / 2024

şişli çağlayan nurol tower

şişli çağlayan nurol tower

Nurol GYO imzasıyla yükselen Nurol Tower projesinde metrekare birim fiyatlar 5 bin dolardan başlıyor...

Çağlayan Vadisi'nin doğal sit alanı statüsünün değiştirileceği iddiası TBMM'de!

Rize'nin Fındıklı ilçesinde yer alan Çağlayan Vadisi'nin 1. derece doğal sit alanı statüsünün değiştirileceği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Avantgarde Şişli açıldı!

Turizm sektörüne Avantgarde Collection otel zinciri markasını kazandıran Lucis Şirketler Grubu, beşinci otelini de Şişli'de açtı.

DBM İnşaat'tan İzmir Çiğli'ye ofis projesi!

İnşaat çalışmalarını Çiğli ağırlıklı olarak sürdüren DBM İnşaat, Anadolu Caddesi üzerinde, iki ofis projesi üzerinde çalışıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü, projelerden birinde inşaata Nisan'da başlamayı planladıklarını belirtti.

Clarion Hotel Şişli'de açıldı!

Clarion Hotel Suites Şişli’de açıldı. Özel konut projelerine imza atan Aktaş İnşaat, dünyanın dev franchise oteller zinciri Choice Hotels ile yaptığı anlaşma ile turizm sektörüne de adım attı.

Clarion Hotel Suites Şişli’de açıldı!

Clarion Hotel Suites Şişli’de açıldı. Özel konut projelerine imza atan Aktaş İnşaat, dünyanın dev franchise oteller zinciri Choice Hotels ile yaptığı anlaşma ile turizm sektörüne de adım attı.

Nef 25 Şişli!

Dairelerin 246 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Nef 25 Şişli projesi, Timur Gayrimenkul imzası taşıyor. Proje, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor...

Şişli'deki asansör kazası ile ilgili gözaltına alınan şüpheli sayısı 9'a yükseldi!

Şişli'deki şantiyede asansörün düşmesi sonucu 10 kişinin hayatını kaybettiği kazayla ilgili gözaltına alınan şüpheli sayısı 9'a yükseldi. Emniyet Müdürlüğünde gözaltında tutulan 9 kişinin halen ifadeleri alınıyor...

İETT 46ÇY Çağlayan – Yenikapı hattının güzergahı değişti!

İETT, 46ÇY Çağlayan – Yenikapı hattında güzergah değişikliği yaptı. İşte Çağlayan ve Yenikapı arasında hizmet veren 46ÇY numaralı Çağlayan - Yenikapı İETT hattındaki o güzergah değişikliği..

İETT Çağlayan Topkapı hattının güzergahı değişti!

İETT, 46ÇY numaralı Çağlayan - Topkapı hattının güzergahının değiştirildiğini açıkladı. İşte İETT'nin resmi internet sitesi www.iett.gov.tr'de yer alan o açıklama ve 46 ÇY'nin yeni güzergahı...

Neta Uluslararası Taşımacılık Denizcilik ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Neta Uluslararası Taşımacılık Denizcilik ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi, Sadık Kocabaşa, Ayşe Kocabaşa ve Mehmet Kocabaşa Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Şişli Ayazağa imar planı 9 Haziran'da askıdan indiriliyor!

Şişli Ayazağa Mahallesi 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planına ilişkin plan, 9 Haziran 2014'te askıdan indiriliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, planı ilanen 7 Mayıs'ta askıya çıkarmıştı. İşte o plan...

Özdilek Alışveriş Merkezleri ve Tekstil Sanayi Anonim Şirketi Şişli River Plaza Şubesi açıldı!

Özdilek Alışveriş Merkezleri ve Tekstil Sanayi Anonim Şirketi Şişli River Plaza Şubesi, Şadi Aşıroğlu tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 15 Mayıs'ta Şişli, Esentepe'de kuruldu.

Ekin Koleji Çiğli Kampüsü açılıyor!

"Bilgi Toplumunun Okulu" olma amacı ile kurulan ve güçlü akademik kadrosu ile 16 yıldır İzmir'de başarılı ve mutlu çocuklar yetiştiren Ekin Koleji, ikinci kampüsünü Çiğli Ataşehir'de açıyor.

şişli çağlayan nurol tower Haberi

şişli çağlayan nurol tower

Anahtar teslimlerinin 2014 yılının Ekim ayında gerçekleşmesi planlanan Nurol Tower, 6 bin 842 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.


İstanbul Şişli'de inşa edilen Nurol Tower Şişli, Nurol GYO imzasıyla hayata geçiriliyor. Proje 30 katlı tek bloktan meydana geliyor.


Yüzde 25 peşinatla banka kredisi kullanılan Çağlayan Nurol Tower'da, 245 adet home ofis bulunuyor. Projede metrekare birim fiyatları 5 bin dolardan başlayıp, 7 bin dolara kadar çıkıyor.


Şişli Çağlayan Nurol Tower'ın imkanları arasında; sky lounge, toplantı salonları, restoranlar, yeşil alan ve concierge hizmetleri yer alıyor.


Nurol Tower adres: Çağlayan İzzet Paşa Mah. Yeni yol cad. No:1 34387  Şişli / İstanbul

Telefon: 444 6496 

Web Adresi: www.nurolgyo.com.tr

Merve...