05 / 05 / 2024

şişli eml özel proje alanı

şişli eml özel proje alanı

Şişli Endüstri Meslek Lisesi ve Şişli Belediye Hizmet Binası Alanına ilişkin Turizm+Ticaret+Konut alanı olarak hazırlanan 1/1000 ölçekli Özel Proje Alanına ait İmar Uygulaması kesinleşti.

Loca Şişli'de 550 bin liraya! Yeni proje!

Loca Şişli projesi İstanbul Şişli merkezde inşa ediliyor. Fiyatların 550 bin liradan başladığı Loca Şişli'de lansmana özel fiyat ve ödeme kolaylıkları sunuluyor.

Kavşutlar Turizm Özel Eğitim Sağlık Hizmetleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Kavşutlar Turizm Özel Eğitim Sağlık Hizmetleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli Şubesi

Şişli Özel Açı ve Fen Lisesi açıldı!

Köklü bir eğitim geçmişine, dershanecilik ve yayıncılık deneyimine sahip olan Açı Eğitim Kurumları, Şişli Özel Açı Anadolu ve Fen Lisesi'ni açılışını yaptı. Şişli Özel Açı Anadolu ve Fen Lisesi Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Şahin eğitimde sürekliliğin önemini vurguladı.

TOKİ Zonguldak Karadeniz Ereğli emeklilere özel proje!

TOKİ Zonguldak Karadeniz Ereğli emeklilere özel projede 200 adet daire satışa çıkıyor. Başvuruların 13 Haziran-30 Haziran tarihleri arasında kabul edileceği projede kura çekilişi 1 Ağustos'ta yapılacak.

Şişli Endüstri Meslek Lisesi arazisine AVM mi yapılacak?

Çevre Bakanlığı, Şişli Endüstri Meslek Lisesi'nin arazisine AVM ve rezidans yapımı için "çok özel" izin verdi. Öğrenciler ayağa kalktı, velileri yargıya taşıdı. Bilirkişi, "Bu rant projesi. İhtiyaç yok" dedi.

Şişli Endüstri Meslek Lisesi imar planı 2 Haziran'da askıdan inecek!

Şişli Endüstri Meslek Lisesi ve Şişli Belediye Hizmet Binası Alanına ilişkin hazırlanan 1/1000 ölçekli Özel Proje Alanına ait İmar Uygulaması 2 Haziran'da askıdan inecek...

Şişli Endüstri Meslek Lisesi imar planı kesinleşti!

Şişli Endüstri Meslek Lisesi ve Şişli Belediye Hizmet Binası Alanına ilişkin Turizm+Ticaret+Konut alanı olarak hazırlanan 1/1000 ölçekli Özel Proje Alanına ait İmar Uygulaması kesinleşti.

Elysium Art Şişli Bomonti'de başlangıç fiyatı 700 bin TL!

Ofton İnşaat'ın İstanbul Şişli'deki Eski Bira Fabrikası'nın olduğu alanda inşa ettiği projesi Elysium Art Şişli, lansman dönemine özel avantajlar sunuyor. Projede teslimler 2016'nın üçüncü çeyreğinde başlayacak...

Şişli Endüstri Meslek Lisesi Özel Proje Alanı imar planı yeniden askıda!

Şişli Endüstri Meslek Lisesi Özel Proje Alanı’na İlişkin Hazırlanan 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğine ilişkin hazırlanan 2 paftalık 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıktı...

Bomonti Elysium Art Şişli'de 700 bin TL'ye daire!

Ofton İnşaat'ın İstanbul Şişli'deki eski Bira Fabrikası'nın olduğu alanda inşa ettiği projesi Elysium Art Şişli, lansmana özel ödeme koşulları sundu. Proje 26 katlı tek bloktan oluşuyor..

Ofton İnşaat Elysium Art Şişli fiyat!

Ofton İnşaat Elysium Art Şişli fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 700 bin TL'den başlıyor. Lansmana özel fırsatlar sunan proje 1 oda 1 salon şeklinde tasarlanan dairelerden oluşuyor.

Elysium ART Şişli'de lansman avantajı devam ediyor!

Ofton İnşaat’ın iş ve sosyal yaşamın merkezi Şişli’deki projesi Elysium ART Şişli ,sosyal imkânlarından daire konseptine, lokasyonundan lansmana özel ödeme koşullarına kadar birçok avantajıyla yatırımcılarına çok özel bir yaşam sunuyor.

Elysium Art Şişli'de 700 bin TL'ye! Yüksek kira getirisiyle!

Ofton İnşaat’ın iş ve sosyal yaşamın merkezi Şişli’deki projesi Elysium Art Şişli, sosyal imkânlarından daire konseptine, lokasyonundan lansmana özel ödeme koşullarına kadar birçok avantajıyla yatırımcılarına çok özel bir yaşam sunuyor.

şişli eml özel proje alanı Haberi

şişli eml özel proje alanı


İstanbul Şişli İlçesi, Kaptanpaşa Mahallesi 2765/1, 2063/4, 10295/18,9,10,13,14 ve 2064/113 numaralı parselleri kapsayan Şişli Endüstri Meslek Lisesi ve Şişli Belediye Hizmet Binası Alanına ilişkin hazırlanan 1/1000 ölçekli Özel Proje Alanına ait İmar Uygulaması 16 Eylül 2014 tarihinde onaylandı. Yapılan itirazlar değerlendirilerek bakanlığın 5 Ocak 2015 tarihli itiraz reddi Olur'u reddedilerek planlar kesinleşti.


Turizm+Ticaret+Konut alanı olarak belirlenen Şişli Endüstri Meslek Lisesi özel proje alanına ait kesinleşmiş olanlar dün askıya çıkarıldı. İmar planı 2 Haziran 2015 tarihinde askıdan inecek.




İmar planı ve plan notları için tıklayınız


Şişli Endüstri Meslek Lisesi özel proje alanı imar planı yeniden askıda!


Gülcihan...