03 / 05 / 2024

Şişli Inside Hotel

Şişli Inside Hotel

İstanbul Şişli’de bulunan 'Inside Hotel', kirasını ödemediği iddiasıyla içinde müşterilerin yer aldığı sırada tahliye edildi

Şişli Lausos Palace Hotel 85 milyon TL'ye icradan satışta!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü İstanbul Şişli'de yer alan Lausos Palace Hotel'i 85 milyon TL'ye icradan satışa çıkardı.

Şişli Inside Hotel'e haciz şoku!

İstanbul Şişli’de bulunan 'Inside Hotel', kirasını ödemediği iddiasıyla içinde müşterilerin yer aldığı sırada tahliye edildi

Wish More Hotel Şişli'de iki yeni otel açacak!

Mardinli Özkök Ailesi, Şişli'deki Sadıklar Pasajı'nı satın alarak beşyıldızlı lüks bir otelin inşaatına başlarken, Harbiye'de de bir başka beş yıldızlı otel projesi üzerinde çalışıyor.

Arda Turan Şişli'de restoran açıyor!

Arda Turan, işletmeci oluyor. Turan, Cemal Sarıhan ile Şişli'deki Clarion Hotel'in altında bir restoran açıyor. 'Yeni nesil esnaf lokantası' sloganıyla yola çıkan Turan, mekanın adını Arşiv koydu.

Aktaş İnşaat'ın yeni yatırımı Clarion Hotel&Suites Şişli'de!

İstanbul, Bodrum ve Manisa'da başarılı pek çok projeye imza atan Aktaş İnşaat, artık turizm sektöründe de faaliyet gösterecek. Grubun Türkiye'deki ilk oteli olan Clarion Hotel & Suites Şişli İstanbul'da açıldı.

Clarion Hotel Şişli'de açıldı!

Clarion Hotel Suites Şişli’de açıldı. Özel konut projelerine imza atan Aktaş İnşaat, dünyanın dev franchise oteller zinciri Choice Hotels ile yaptığı anlaşma ile turizm sektörüne de adım attı.

Clarion Hotel Suites Şişli’de açıldı!

Clarion Hotel Suites Şişli’de açıldı. Özel konut projelerine imza atan Aktaş İnşaat, dünyanın dev franchise oteller zinciri Choice Hotels ile yaptığı anlaşma ile turizm sektörüne de adım attı.

Marriott Hotel Şişli'nin açılışı bugün gerçekleşti!

72 ülkede 3.900 otele sahip dünyanın en büyük otel zinciri Marriott International’ın en yeni halkalarından biri olan İstanbul Marriott Hotel Şişli konuklarını ağırlamaya başladı.

İstanbul Marriott Hotel Şişli yarın açılıyor!

İstanbul Marriott Hotel Şişli, özenli bir hazırlık sürecinin ardından büyük bir heyecanla, 10 Mart Pazartesi günü kapılarını ziyaretçilerine açmaya hazırlanıyor. Toplantıya İstanbul Marriott Hotel Şişli Genel Müdür Thomas Eder katılacak.

İstanbul Marriott Hotel Şişli Mart ayında kapılarını açıyor!

İstanbul Marriott Hotel Şişli Mart ayında kapılarını açacak. Otel, benzersiz konumu, 259 konforlu odası, şehrin kaosundan kaçıp sağlık ve dinginlik bulacağınız SPA&Health Club’ı ile hizmet verecek...

Emlak Konut'un şžişli'deki arsasının değerleme raporu!

Mülkiyeti Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na ait İstanbul şžişli 1 adet parsel 3 ada 32 parsel ekspertiz değeri için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Emlak Konut, Şişli'deki arsasının değerini açıkladı: 51 bin TL!

  Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi, Şişli'deki, üzerinde yapılaşma izni olmayan arsasının değerini açıkladı.  Emlak Konut GYO hissesinin tam olduğu parsel güvenlikli bir sitenin içinde kalıyor  

İBB Şişli Esentepede arsa satıyor! 69 milyon 300 bin TLye!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şişli Esentepede 8 bin 309 metrekare yüzölçümündeki arsasını satışa çıkardı. Arsanın tahmini fiyatı için 69 milyon 300 bin lira isteyen İBB, geçici teminatı 2 milyon 79 bin lira olarak tayin etti

Şişli Inside Hotel Haberi

Şişli Inside Hotel

İstanbul Şişli'deki 'Inside Hotel' öğlen saatlerinde mahkeme kararıyla gelen yetkililer, otelin tahliye edileceğini açıkladı. Posta gazetesinde yer alan habere göre, gelen karar karşısında şaşkına dönen otel çalışanları durumu müşterilerine aktardı. Oteldeki müşteriler çantalarını toplayarak otelin dışına çıkarıldı.

TURİSTLER ÇEVREDEKİ OTELLERE YERLEŞTİRİLDİ

Turistlerin odaları boşaltmasından sonra tahliye işlemine başlayan ekipler oteldeki eşyaları birer birer kamyonlara yüklemeye başladı. Tahliye edilen otelde bulunan müşterilerin mağdur olmaması için çevrede bulunan diğer otellere yerleştirildiği belirtildi.

Otel çalışanlarının turistlere tahliye konusunda yardımcı olduğu gözlemlendi. Kimi turistler ise otel lobisinde bekledi.

'KİRA KONUSUNDA ANLAŞMAZLIK YAŞANMIŞ'

Kira anlaşmazlığı nedeniyle otelin tahliye edildiğini dile getiren bir esnaf ise "Kira konusunda anlaşmazlık yaşanmış. Bina sahibi mahkemeye başvurmuş ve tahliye kararı aldırtmış. Durum bundan ibaret’’...