01 / 05 / 2024

şişli palace hotel inta grubu

şişli palace hotel inta grubu

İnta Grubu, Şişli Meşrutiyet Mahallesi'ndeki eski bir binayı 4 yıldızlı otele dönüştürüyor. 5 milyon TL yatırımla yükselen Şişli Palas Otel projesi bu yıl içerisinde hizmete açılacak...

Şişli Lausos Palace Hotel 85 milyon TL'ye icradan satışta!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü İstanbul Şişli'de yer alan Lausos Palace Hotel'i 85 milyon TL'ye icradan satışa çıkardı.

Cihangir Palace Hotel Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cihangir Palace Hotel Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Dindar Çiftçi, Mesut  Çiftçi ve Reşat Çebi ortaklığında kuruldu.

Şişli Inside Hotel'e haciz şoku!

İstanbul Şişli’de bulunan 'Inside Hotel', kirasını ödemediği iddiasıyla içinde müşterilerin yer aldığı sırada tahliye edildi

 Mardan Palace Hotel Rixos Oteller Grubu’na geçti mi?

Antalya Kundu turizm bölgesinde 2009 yılında Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından 1.4 milyar dolar bedelle hizmete açılan dünyanın en lüks oteli seçilen Mardan Palace Hotel’in Rixos Oteller Grubu’na geçişiyle ilgili süreç tamamlanamadı.

Wish More Hotel Şişli'de iki yeni otel açacak!

Mardinli Özkök Ailesi, Şişli'deki Sadıklar Pasajı'nı satın alarak beşyıldızlı lüks bir otelin inşaatına başlarken, Harbiye'de de bir başka beş yıldızlı otel projesi üzerinde çalışıyor.

Arda Turan Şişli'de restoran açıyor!

Arda Turan, işletmeci oluyor. Turan, Cemal Sarıhan ile Şişli'deki Clarion Hotel'in altında bir restoran açıyor. 'Yeni nesil esnaf lokantası' sloganıyla yola çıkan Turan, mekanın adını Arşiv koydu.

Mardan Palace Hotel kime satıldı?

Telman İsmailov'a ait Mardan Palace Hotel, icradan satıldı. Garanti Bankası'na borçları nedeniyle satışa çıkarılan oteli, daha önce icraya veren Halk Bankası satın aldı. 1.4 milyar dolara mal olan otel 'kelepir' fiyata el değiştirdi.

Mardan Palace Hotel'i icradan Halk Bankası satın aldı!

Antalya'da Azeri asıllı işadamı Telman İsmailov'a ait Mardan Palace Hotel, icradan satıldı. Garanti Bankası'na borçları nedeniyle satışa çıkarılan oteli, icraya veren Halk Bankası satın aldı.

Mardan Palace Hotel yeniden satışa çıktı!

Antalya 6. İcra Dairesi, Antalya İli, Aksu İlçesi'nde bulunan Kula Mardan Palace Hotel ve yanındaki villalarını satışa çıkarıldı. Söz konusu taşınmazların toplam bedeli 719 milyon 750 bin 650 TL olarak belirlendi.

Mardan Palace Hotel'e haciz kararı!

Mardan Palace Hotel için bir firmaya olan 2.2 milyon TL ’lik borç nedeniyle haciz kararı çıktı.

Mardan Palace Hotel'in alacakları sıraya girdi!

ANTALYA'da Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından 1.5 milyar dolara yaptırılan Mardan Palace Hotel ile 6 ultralüks villanın sahibi AST firmasının milyonlarca dolar ve lira karşılığındaki alacaklıları sıraya girdi.

Mardan Palace Hotel neden icralık oldu?

Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından 1.4 milyar dolara yaptırılan Mardan Palace Hotel ile 6 ultralüks villanın, banka borcu nedeniyle Antalya 4'üncü İcra Dairesi'nce satışa çıkarılmasıyla ilgili Çetin Pehlivan yazılı açıklama yaptı.

Mardan Palace Hotel icradan satılıyor!

Antalya Kundu’da yer alan, masalları aratmayacak konseptiyle birçok büyük organizasyona ev sahipliği yapan ve açılışıyla büyük sansasyon yaratan Mardan Palace Hotel icraya düştü.

şişli palace hotel inta grubu Haberi

şişli palace hotel inta grubu


İnta Uluslararası İth. İhr. Gıda İnş. Malz. Enerji Mümessillik San. ve Tic. Ltd. Şti. İstanbul Şişli'de eski bir binayı otele dönüştürecek. Şişli Meşrutiyet Mahallesi'nde yer alan 851,50 metrekare alandaki eski bina 4 yıldızlı Şişli Palas olacak.



Şişli Palas Otel projesi 117 oda ve 242 yatak kapasitesine sahip. 6 bin metrekare kapalı alanın bulunduğu Şişli Palas Otel projesinde bodrum kat, zemin kat, ara kat, 6 normal kat ve çatı arası olacak.


Şişli Palas Otel projesi 5 milyon TL yatırımla yükseliyor. İnta Grubu tarafından bina 42 yıllığına kiralandı. Otel projesi için yapı ruhsatı Şişli Belediyesi'nden 28 Haziran 2013 tarihinde alınmıştı. 


Şişli Palas projesinde 242 kişilik lokanta, 150 kişilik yemek alanı, lobi bar, lounge, toplantı alanı gibi alanlar olacak. Şişli gibi merkezi bir...