02 / 10 / 2024

şişli sosyal sorumluluk katkı payı

şişli sosyal sorumluluk katkı payı

Şişli Belediye Meclisi, katkı payını Şişli'yi ticaret merkezi yapmak amacıyla istiyor...

Teksas’ta 4 oda 2.5 banyo bir ev ile Şişli’de 2+1 dairenin aynı fiyata olması sosyal medyada gündem oldu!

Türkiye genelinde konut fiyatları hız kesmeden artarken, İnşaat Mühendisi mühendisyen Teksas’ta 4 oda 2.5 banyo bir ev ile Şişli’de 2+1 dairenin aynı fiyata olmasına dikkat çekti.

Emlak Konut GYO'dan sosyal sorumluluk projelerine 3.5 milyon TL'lik bağış!

Emlak Konut GYO tarafından sosyal sorumluluk projeleri kapsamında eğitim, kültür, sanat faaliyetlerine destek vermek için 3 milyon 500 bin TL bağış yapıldı. 

Emlak Konut GYO'dan sosyal sorumluluk projelerine 20 milyon TL'lik bağış!

Emlak Konut GYO, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında eğitim, kültür, sanat faaliyetlerine destek vermek için 20 milyon TL bağış yaptı.

Şişli'ye yeni sosyal kültürel tesis inşa edilecek!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın 2 yıl önce otel yapmak istediği Şişli Darülaceze binasının arkasındaki kıymetli arazi için son karar verildi. 

Şişli Kaptanpaşa Kadın Sosyal Yaşam Merkezi açıldı!

Şişli Belediye bünyesinde Kaptanpaşa Mahallesi’nde Kadın Sosyal Yaşam Merkezi açıldı. Kaptan Paşa Mahallesi’nde yer alan Kadın Sosyal Yaşam Merkezi tamamen kadınları hizmetinde olacak.

Çiğli Pelikan Sosyal Tesisi için geri sayım başladı!

ÇİĞLİ Belediyesi, Evka- 2 Semti'ndeki Pelikan Sosyal Tesisi'nin inşaatı tamamlandı, çevre düzenlemesi devam ediyor. Çiğli Belediye Başkanı Arslan, vatandaşların aileleriyle beraber gidebilecekleri nezih mekanlar açmaya özen gösterdiklerini söyledi.

Şişli'de yerinde dönüşüm sosyal bazlı olmalı!

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, ''Kentsel dönüşümü yerinde yapmak lazım. Ciddi mülkiyet sorunları var. Biz kişinin elinden malının alınıp zorla bir şey yaptırılmasını istemiyoruz, herkesin rızası olmalı'' dedi.

Keller Williams Danışmanları'ndan sosyal sorumluluk seferberliği!

Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, her yıl olduğu gibi bu yıl da “RED Day”; “Topluma Katkı Günü”nde yaşadıkları bölgelere katkıda bulunmak adına sosyal sorumluluk faaliyetlerinde aktif olarak görev aldı.

Elysium Art Şişli Eylül'de teslim edilecek!

Elysium Art Şişli, 2016 yılı Eylül ayı itibarıyla teslimlere başlayacak. Sosyal imkanlarından otel konseptine, lokasyonundan ödeme koşullarına kadar birçok avantaj sunan Elysium Art Şişli, yatırımcılarına yüksek kira getirisi sağlayacak.

Akçansa Benim Mahallem sosyal sorumluluk projesini başlattı!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve TOÇEV işbirliğiyle ‘Benim Mahallem’ adlı sosyal sorumluluk projesini başlattı.

Keller Williams sosyal sorumluluk projelerine destek veriyor!

Dünyanın en fazla danışmana sahip en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams, sosyal sorumluluk projelerine verdiği desteklerle adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.

Keller Williams sosyal sorumluluk projelerine destek veriyor!

Dünyanın en fazla danışmana sahip en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams, sosyal sorumluluk projelerine verdiği desteklerle adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.

Çiğli Marka 333 satılık daire!

Çiğli Marka 333 satılık daire fiyatları 148 bin TL'den başlıyor. Çeşitli sosyal alanların yer aldığı projede konut teslimlerinin 2016 yılı Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

şişli sosyal sorumluluk katkı payı Haberi

şişli sosyal sorumluluk katkı payı
Şişli Belediye Meclisi, 19 Kasım 2012'de, gayrimnenkulü olan vatandaşa ya da şirkete, 'Sosyal Sorumluluk Katkı Payı' tahakkuk ettirip 30 Kasım 2012 tarihine kadar vade belirlendi. Belediye Meclisi kararıyla vergi ve benzeri mali yükümlülük konulamaz. Sosyal sorumluluk katkı payı Anayasaya aykırı bir şekilde isteniyor. Katkı payı, Şişli'yi ticaret merkezi yapmak amacıyla isteniyor. Bir otel işletmecisinden katkı payı olarak 15 bin TL...