05 / 05 / 2024

Şişlide ihale edilen fabrika

Şişlide ihale edilen fabrika

İstanbul Şişli'de bulunan fabrika binası ve gecekondu İstanbul Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu tarafından 12 Mart 2015 günü saat 10:00 ile 11:10 arası satışa çıkarılıyor.

İstanbul Park pisti için ihale süreci başlatıldı! İhalenin tahmini bedeli 117.8 milyon dolar!

Geçtiğimiz senenin sonunda Intercity'nin İstanbul Park pisti boşaltmaya karar verilmişti. Dah sonra, Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul Park Formula 1 pisti için ihale sürecini başlattığını duyurdu. Yapılacak olan bu ihalenin toplam tahmini bedeli 117.8 milyon dolar olacak.

Gölcük'te 52 iş yerinin satışı için ihale!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük'te yer alan 52 iş yerinin satışı için ihale gerçekleştirdi. 

Kastamonu Bozkurt'ta 350 konut için ihale yapıldı!

Kastamonu Bozkurt'ta meydana gelen sel felaketi nedeniyle yıkılan evler için inşa edilecek konutlar için ihale yapıldı. Konutların inşasına kısa sürede başlanacak. 

Diyarbakır hafif raylı sistemleri için ihale yapıldı!

Diyarbakır halkının uzun süredir beklediği ve kentte toplu taşımayı rahatlatacak proje için ihale gerçekleşti. 

Ümraniye yeni kaymakamlık binası için ihale yapıldı!

Ümraniye'de yeni inşa edilecek kaymakamlık binası için ihale yapıldı. Yeni bina inşaatının 600 gün içerisinde bitirilmesi hedefleniyor. 

Üçağız Yarımadası'ndaki kaçak villa için ihale şartnamesi hazırlandı!

Antalya Demre'de 'Kekova' olarak bilinen bölgedeki Üçağız Yarımadası'nda inşa edilen denize sıfır villanın yıkımı için verilen 30 günlük yasal süre, 10 Aralık'ta doluyor. Yıkım için ihale şartnamesini hazırladı.

İstanbul Valiliği'nden kamu binalarının güçlendirilmesi için ihale daveti!

İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi'nin (İPKB) İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi'ne (İSMEP) göre İstanbul'da yer alan kamu binalarının güçlendirilmesiyle ilgili ihale daveti Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tozkoparan 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için 60 milyon TL'lik imza!

Emlak Konut GYO  tarafından ihale edilen  İstanbul Güngören Tozkoparan 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi İnşaatı İşi'nin sözleşmesi 59 milyon 765 bin 500 TL ihale bedeli ile Karpem Peyzaj Fidancılık İnşaat ile imzalandı. 

Hava Harp Okulu binaları inşaatı için ihale yapıldı!

Yeşilköy'de, eski Atatürk Havalimanı'na yakın mesafede yer alan Hava Harp Okulu için yeni binalar yapılma kararı alındığı ortaya çıktı. TOKİ tarafından ilgili iş için 5 Mayıs'ta pazarlık usulüyle ihale düzenlendiği öğrenildi...

İstanbul’un ikinci cruise limanı için ihale hazırlığı!

İstanbul, 5 Nisan’da açılması planlanan Galataport limanını beklerken, ikinci bir cruise limanı için de ihale hazırlığı başladı. Global Ports Holding’in CEO’su İstanbul’daki liman ihalesine hazır olduklarını açıkladı.

9 şehir hastanesi için ihale düzenlenecek!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, şehir hastaneleriyle ilgili sistematik bir karalama kampanyasının yapıldığını belirterek, üç aylık süreçte kalan 9 hastane için ihale düzenleneceğini söyledi.

İsrail 805 yeni konut inşası için ihale açtı!

İsrail, Doğu Kudüs'te 805 yeni konut inşası için ihale açtığını duyurdu. 

Zeytinburnu'nda kaçak binaların yıkımı için ihale yapılacak!

Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, 115 farklı mahalde ruhsatsız veya proje hilafı olan kaçak yapıların yıkılması için 23 Mayıs 2019 tarihinde ihale düzenleyecek...

Şişlide ihale edilen fabrika Haberi

Şişlide ihale edilen fabrika

İstanbul Şişli'de bulunan 2 bina İstanbul Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu tarafından 4 milyon 300 bin TL'ye ihaleye çıkarılıyor.


Satışa konu fabrika binası 6 katlı kargir yapıdan oluşuyor. 2 bodrum + zemin + 3 notmal katlı kargir eski bina halen kapalı ve boş halde bulunuyor. Her katında bağımsız bölüm ve B.A.K olarak inşa edilen binanın fabrika binası olarak inşa edildiği görülüyor. 


Satışa konu gecekondu; Bina büyük ölçüde ekonomik ömrünü tamamlamış olup kullanılmamaktadır. Etrafında bitişik nizam yapılar yer alan bina parsel arsa olarak değerlendiriliyor.


Kıymeti: 4.300.000,00 TL


1. Satış Günü: 12/03/2015 Perşembe günü 10:00 ile 11:10 arası taşınmazlar, İstanbul Adalet Sarayı İstanbul Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu Odası Çağlayan / İstanbul'da satışa çıkarılıyor.


İlanın tam metni için