27 / 04 / 2024

İstanbul Valiliği'nden kamu binalarının güçlendirilmesi için ihale daveti!

İstanbul Valiliği'nden kamu binalarının güçlendirilmesi için ihale daveti!

İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi'nin (İPKB) İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi'ne (İSMEP) göre İstanbul'da yer alan kamu binalarının güçlendirilmesiyle ilgili ihale daveti Resmi Gazete'de yayımlandı.



İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi'nin (İPKB) İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi (İSMEP) altında İstanbul'da bulunan birçok kamu binalarının güçlendirilmesiyle ilgili ihale daveti Resmi Gazete'de yayımlandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Resmi Gazete'de "Eğitim Yapıları Güçlendirme ve Onarım İnşaatı Sözleşme Paketi" başlığı altında yayımlanan davette, "Türkiye Cumhuriyeti, Dünya Bankası, Avrupa Yatırım Bankası, Avrupa Konseyi Kalkınma Bankası, İslam Kalkınma Bankası'ndan, Alman Kalkınma Bankası'ndan ve Asya Altyapı Yatırım Bankası'ndan İstanbul'daki hastane, okul ve idari binaları içeren kamu binalarının güçlendirilmesinde ve yeniden yapımında kullanılmak üzere kredi almıştır." ifadeleri yer aldı. 

İnşaat sözleşme paketine göre Esenyurt ve Silivri'de bulunan 4 eğitim yapısının anahtar teslimi götürü bedel güçlendirme ve onarım işi yapılacak. 

Teklifler, teklif açılıştan bu yana 90 takvim günü süre ile geçerli olacak. Teklifin, para birimi cinsinden veya korvertibil başka bir para birimi cinsinden ihale paketi için 525 bin TL veya eş değeri bir geçici teminatla 13 Temmuz 2020 tarihinde saat 14.00'e kadar teslim edilmesi planlanıyor.


Geri Dön