05 / 05 / 2024

şişlide plaza

şişlide plaza

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Şişli bölgesindeki plazaları denetleyerek, olası bir yangın ihtimaline karşı plazaların güvenlik sistemlerinin yeterli olup olmadığını yerinde inceledi

ABD'de Trump Plaza için isim değişikliği isteniyor!

ABD'nin Florida eyaletinde bulunan Trump Plaza sakinleri, rezidans isminin değiştirilmesini istiyor.

Yeşil Plaza için Yapı Kayıt Belgesi alındı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Yeşil Plaza için Yapı Kayıt Belgesi alındı...

Özak GYO İş İstanbul Plaza değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Bağcılar İlçesi'nde yer alan İş İstanbul Plaza'ya ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

İzmir Çiçek Plaza'nın 4'te 3'ü satıldı!

Çiçek Kardeşler İnşaat tarafından İzmir Bayraklı'da inşa edilen Çiçek Plaza'nın 4'te 3'ünden fazlasının satışı ve kiralaması gerçekleşti. Çiçek Kardeşler İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Çiçek, diğer projelerle ilgili de bilgi verdi.

Çiçek Kardeşler İnşaat'tan Güzelbahçe'ye yeni proje!

Çiçek Kardeşler İnşaat’ın Bayraklı’da hizmete aldığı Çiçek Plaza; konumu, ferah ve lüks çalışma ortamı ile yatırımcıyı kendine çekmeyi başardı

Çiçek Kardeşler İnşaat'tan Bornova'ya 25 milyon dolarlık yeni proje!

İzmir'de ilk ofis projesi olan Çiçek Plaza'yı Bornova'da hizmete sunan Çiçek Kardeşler İnşaat, kentte 25 milyon dolarlık yeni bir yatırıma hazırlanıyor.

İzmir Çiçek Plaza açıldı!

Çiçek Kardeşler İnşaat'ın İzmir'e kazandırdığı çağdaş ofis projesi Çiçek Plaza'nın açılış kokteylinde iş dünyası ve inşaat sektörünün önde gelen temsilcileriyle çok sayıda davetli bir araya geldi.

Bayraklı Çiçek Plaza'da yaşam başladı!

Çiçek Kardeşler İnşaat'ın Bayraklı'da hizmete sunduğu Çiçek Plaza; konumu ve lüks çalışma ortamının yanı sıra sosyal donatı alanları ve emsallerine göre düşük aidat maliyetleriyle yatırımcıları buluşturdu.

15 yıl içinde plaza-ofis devri kapanıyor!

Hürriyet’e geleceğin resmini çizen dünyaca ünlü fütüristlere göre insanın genetik formülü artık çözüldü, bu yüzden de gelecekte tıp alanındaki gelişmelere genetik bilimi damgasını vuracak.

Plaza Cubes, Şişhane’de yeni ofis açtı!

Hazır ofis sektörünün deneyimli oyuncusu Plaza Cubes, Şişhane’deki yeni ofisini açarak yerli ve uluslararası seçkin firmalara toplam 9 lokasyonda hizmet vermeye başladı.

İzmir Çiçek Plaza haziran ayı içinde tamamlanacak!

İzmir inşaat sektöründe 40 yılı aşkın süredir hizmet sunan Çiçek Kardeşler İnşaat, iş hayatına farklı bir soluk getirmek için tasarladığı Çiçek Plaza’nın haziran ayı içinde tamamlanacağını duyurdu

Mahalleler Birliği Şişli'de kentsel dönüşümü eleştirdi!

İstanbul'un çeşitli mahallelerinden üyeleri bulunan Mahalleler Birliği Şişlide toplandı. Kentsel Dönüşüm çalışmalarının deprem hazırlığı yapmak yerine zenginleri daha da zengin ettiğini söyleyen mağdur üyeler; konuyu Ankara'ya taşıma kararı aldı.

İzmir Çiçek Plaza'da fiyatlar 225 bin TL'den başlıyor!

Çiçek İnşaat imzasıyla yükselen proje İzmir İl'i Bayraklı İlçesinde inşa ediliyor. Proje toplam 164 adet ofisten oluşuyor. İzmir Çiçek Plaza'da fiyatlar 225 bin TL'den başlıyor.

şişlide plaza Haberi

şişlide plaza


17 Temmuz tarihinde Fulya’daki Polat Tower Residence’ta yaşanan yangın sonrası Şişli Belediye BaşkanıMustafa Sarıgül ve beraberindeki belediye ekibi, Şişli’deki plazaları gezerek, plazaların olası bir yangına karşı güvenlik sistemlerinin ne durumda olduğu konusunda bilgi aldı.


Şişli’de incelemelerde bulunan Mustafa Sarıgül, çıkan yangından belediye olarak ders almaları gerektiğini belirterek, "Gökdelenlerle ilgili benzer bir yangın durumunda neler yapılması gerektiği ile ilgili arkadaşlarımızla toplantılar yaptık. Belediye olarak bölgemizde bulunan plazalarda güvenlik sistemleri üzerine incelemeler yapıyoruz. Amacımız, geçtiğimiz hafta yaşanan durumun bir daha tekrarlanmaması için belediye olarak gerekli tüm önlemleri almak" dedi.


Denetlemeler esnasında Mustafa Sarıgül’e, belediyeye bağlı imar, planlama, çevre-koruma ve afet, zabıta birimlerinden sorumlu yetkililer de eşlik ederek detaylı bilgi...