16 / 05 / 2024

Şişlide verilen inşaat izinleri

Şişlide verilen inşaat izinleri

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün eski danışmanı Ali Adnan Aslan Şişli Belediyesi’nde 20 dairelik inşaata 64 dairelik izin verdiklerini de iddia etti. Şişli Belediye Başkanı ve eski danışmanı Aslan geçen hafta hakim karşısına çıktı.

Türkiye Hazır Beton Birliği açıkladı! İnşaat sektörü yön arıyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), her ay merakla beklenen inşaat ile bağlantılı imalat ve hizmet sektörlerindeki mevcut durum ile beklenen gelişmeleri gösteren “Hazır Beton Endeksi” 2024 Şubat Ayı Raporu’nu açıkladı.

'Güvenlikli etiket veya işareti' olmayan inşaat demiri 30 Nisan'a kadar satılmalı! Stoklardaki inşaat demirine düzenleme

'Güvenlikli etiket veya işareti' olmayan inşaat demirleri 30 Nisan 2024 tarihinden sonra satışa konu edilemeyecek. Resmi Gazete'de tebliğ yayımlandı. İşte ayrıntılar...

Trabzon'da 10 bin kişinin ibadet edeceği caminin kaba inşaatı tamamlandı!

Trabzon'da aynı anda 10 bin kişinin ibadet edebileceği caminin kaba inşaatı tamamlandı. Caminin kubbesine 561 santimetrelik alemi takıldı.

Şişli'de inşaatın istinat duvarı çöktü!

Şişli Bozkurt Mahallesi Kınalı Keklik Sokak'ta bulunan inşaatın istinat duvarı çöktü...

Türk ve Amerikan iş dünyası inşaat sektörünü değerlendirecek!

Türk ve Amerikan iş dünyası, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle bu yıl sanal ortamda düzenlenecek 38'inci Amerikan-Türk Konferansı'nda, iki ülkenin ekonomik, ticari ve stratejik ilişkilerini değerlendirecek, inşaat sektörü de konuşulacak.

Beşir Derneğinin İdlib'de inşa ettirdiği 180 evin inşaatı tamamlandı!

Beşir Derneği tarafından Suriye'nin İdlib şehrinde inşaatı tamamlanan 180 briket eve, ihtiyaç sahibi aileler yerleştiriliyor.

Rize'de iş makinesinin çarptığı inşaat iskelesi otomobilin üzerine devrildi!

Rize Hemşin'de iş makinesinin çarptığı iki katlı inşaat iskelesi bir otomobilin üzerine devrildi.

AB'de inşaat üretimi Mart ayında sert düştü!

Avrupa Birliği'nde (AB) inşaat üretimi, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerinin geniş ölçüde yürürlüğe girmeye başladığı Mart'Ta bir önceki aya göre yüzde 12 azaldı.

İtalya'da inşaat sektörü çalışanları iş başı yaptı!

İtalya'da, 2. aşamaya geçişle beraber inşaat, imalat ve toptan ticaret sektörlerinde, fabrikalarda 4 milyonu aşkın çalışan işbaşı yaptı.

Kolombiya'da inşaat ve imalat sektörlerinin açılmasına şartlı izin verilecek!

eni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle 189 kişinin yaşamını yitirdiği Kolombiya'da inşaat ve imalat sektörlerinin açılmasına şartlı izin verilecek.

Aura Design imzalı Söğütözü İş Merkezi’nin inşaatı tamam!

Ankara kentsel tasarım projesinin merkezinde bulunan Söğütözü İş Merkezi’nin inşaatı tamamlandı. Söğütözü İş Merkezi’nin tasarımı ise Aura Design Studio’ya ait…

Üsküdar Tibaş Parkı'nda durdurma kararı verilen inşaat devam mı ediyor?

İstanbul Üsküdar'daki Tibaş Parkı’nda yapılan yurt inşaatın yargının durdurma kararına rağmen devam edilmesi vatandaşlardan tepki alıyor. Avukat Onur Cingil, "Devletin mahkemesini tanımayanlar bu kaçak inşaata devam ettiler" dedi...

Oktay Ekşi Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oktay Ekşi Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Ekşi tarafından kuruldu.

Şişlide verilen inşaat izinleri Haberi

Şişlide verilen inşaat izinleri

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün eski danışmanı Ali Adnan Aslan ile arasında mahkemeye taşınan suçlamalar büyüyor. Şişli Belediye Başkanı İnönü ve eski danışmanı Aslan geçen hafta mahkemede hakim karşısına çıktı. Daha önce “İnönü’yü rüşvet alırken gördüm” diyen Aslan elindeki evrakları mahkemeye sunarken, İnönü mahkemenin sorularının hiçbirine cevap vermedi. Bugün’e konuşan eski danışman iddialarına yenilerini ekledi.


MÜTEAHHİT SAĞ OLSUN! 


Mahkeme huzurunda Başkan İnönü ile ilgili söylediği iddiaların arkasında olduğunu vurgulayan Aslan, “Biz uçak biletlerinin hangi müteahhit tarafından alındığını mahkemeye sunduk. Oğlunun düğün masraflarının da yine müteahhit tarafından ödendiğini, dekontlar mahkemeye ulaştığında herkes görecek. İnönü oğlunun düğününü de balayı masrafını da müteahhite ödetmiştir” dedi. Aslan, Başkan İnönü’nün eşinin Amerika ziyaretindeki uçak biletleri ve diğer masrafların da müteahhitlerce karşılandığını iddia ederek, “Eşi ABD’de iken...