29 / 04 / 2024

Şişli'de 20 dairelik inşaata 64 dairelik izin mi verildi?

Şişli'de 20 dairelik inşaata 64 dairelik izin mi verildi?

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün eski danışmanı Ali Adnan Aslan Şişli Belediyesi’nde 20 dairelik inşaata 64 dairelik izin verdiklerini de iddia etti. Şişli Belediye Başkanı ve eski danışmanı Aslan geçen hafta hakim karşısına çıktı.



Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün eski danışmanı Ali Adnan Aslan ile arasında mahkemeye taşınan suçlamalar büyüyor. Şişli Belediye Başkanı İnönü ve eski danışmanı Aslan geçen hafta mahkemede hakim karşısına çıktı. Daha önce “İnönü’yü rüşvet alırken gördüm” diyen Aslan elindeki evrakları mahkemeye sunarken, İnönü mahkemenin sorularının hiçbirine cevap vermedi. Bugün’e konuşan eski danışman iddialarına yenilerini ekledi.


MÜTEAHHİT SAĞ OLSUN! 


Mahkeme huzurunda Başkan İnönü ile ilgili söylediği iddiaların arkasında olduğunu vurgulayan Aslan, “Biz uçak biletlerinin hangi müteahhit tarafından alındığını mahkemeye sunduk. Oğlunun düğün masraflarının da yine müteahhit tarafından ödendiğini, dekontlar mahkemeye ulaştığında herkes görecek. İnönü oğlunun düğününü de balayı masrafını da müteahhite ödetmiştir” dedi. Aslan, Başkan İnönü’nün eşinin Amerika ziyaretindeki uçak biletleri ve diğer masrafların da müteahhitlerce karşılandığını iddia ederek, “Eşi ABD’de iken 5-10 bin dolar paralar gönderildi. Bunların kaynağı da incelenmelidir” dedi.


20 dairelik inşaata 64 dairelik izin!


Anlattıklarının müfettiş raporlarında olduğunu söyleyen Aslan,  Şişli Belediyesi’nde 20 dairelik inşaata 64 dairelik izin verdiklerini de iddia etti. Başkanın her konuşmasında “Ben İnönü’yüm” dediğini belirten Aslan, “İnönü olmak sözle olmaz. Şeffaflık deyip duruyor. Şeffaflık olacaksa önce İnönü İsviçre, Almanya ve Amerika’da kendi ve çocuklarının hesaplarını açıklasın. Sonra da Kent-Yol’un başına neden bir Alman vatandaşını getirdiğini açıklasın” şeklinde konuştu.  


İsmail Umut ARABACI- BUGÜN GAZETESİ


Geri Dön