26 / 05 / 2024

Şişme Çocuk Köyü ne zaman açılacak

Şişme Çocuk Köyü ne zaman açılacak

Avrupa'nın en büyük Şişme Çocuk Köyü Antalya'da kuruluyor. 5 milyon 870 bin liralık bütçeyle kurulacak olan Çocuk Köyü Ağustos'ta açılacak.

İstanbul Valiliği'nden Kadıköy'de satılık bina!

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Kadıköy Zühtüpaşa Mahallesi'nde yer alan binayı satışa çıkardı. Bodrum+Zemin+2 Normal Kat+Açık alanlı terası bulunan betonarme binanın satış ihalesi 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Eskişehir Büyükşehir'den 10 yıllığına kiralık yeme içme alanı!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Eskişehir Akarbaşı Mahallesi'nde yer alan yeme içme alanını kiraya verecek. İşte 20 Eylül'de gerçekleştirilecek ihale ile ilgili detaylar...

Köyüm İzmir Vista'da ön talep avantajı!

Şehir yaşamının gürültüsü ve stresinden uzak doğayla iç içe olan Köyüm İzmir Vista'da ön talep avantajı başladı.

İş GYO Kadıköy arsasının değeri belli oldu! 

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kadıköy Otel projesi arsasının değeri belli oldu. Peki İş GYO Kadıköy arsasının değeri ne kadar oldu? İşte açıklanan o rakam...

Köy Zekeriyaköy 4. Etap için imzalar atıldı! Dev projeyi Yıldızlar İnşaat inşa edecek!

Köy Zekeriyaköy 4. Etap için imzalar atıldı. Dev projeyi 2 milyar 264 milyon 600 bin TL sözleşme bedeliyle Yıldızlar İnşaat inşa edecek. 

İş GYO Kadıköy otel projesinin değeri belli oldu!

İş GYO Kadıköy otel projesinin değerleme raporu yayınlandı. Peki İş GYO Kadıköy otel projesinin değeri ne kadar oldu?

Kadıköy Belediyesi tebligat olmadan yıkım yaptı!

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde yer alan S.M. ve ağabeyi H.A.A.'ya ait dükkan için Kadıköy Belediyesi'nde yıkım kararı çıktı. İddialara göre; belediye tebligat göndermeden yıkım gerçekleştirdi. 

Yunanistan’da kaçak inşaat iddiası: Köy halkına para cezası verildi!

Yunanistan İskeçe'deki Küçükdavutlu köyü camisinin kaçak inşaatla genişletildiği iddiası nedeniyle köy halkına para cezası verildi.

Üsküdar Küçüksu Çocuk Köyü inşası bu yaz başlıyor!

Üsküdar Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Küçüksu Çocuk Köyü, inşaatı bu yaz başlıyor. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, köyün Üsküdar'da eşi benzeri olmayacağını dile getirdi. 

İŞ GYO Kadıköy Otel Projesi 2020 değerleme raporu!

İş GYO tarafından İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, İbrahimağa Mahallesi, 1421 Ada 4 Parsel'e ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy projesi için 299.2 milyon TL'lik sözleşme!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy 3. Etap Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi'nin (KÖY) sözleşmesi Özbek İnşaat ile 299 milyon 253 bin TL'ye imzalandı.

Sorunlu krediler için Varlık Yönetim Şirketi kuruluyor!

Bankalar sorunlu krediler için Varlık Yönetim Şirketi kuruyor. Yeni yapıyla bankalar donuk alacaklarını bilançodan çıkaracak. Şirketler ise tek bir varlık yönetimiyle muhatap olacak.

Tepebaşı Yaşam Köyü projesi tamamlanıyor!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Remourban - Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması Projesi ile hayata geçirdiği “Yaşam Köyü” tamamlanıyor.

Şişme Çocuk Köyü ne zaman açılacak Haberi

Şişme Çocuk Köyü ne zaman açılacak

Çocuk dostu kent Antalya'da çocuklara yönelik çok 'havalı' bir proje hayata geçiyor. 2014'te dünyanın farklı ülkelerinden 12 yaşın altında 1 milyon 860 bin çocuk turisti ağırlayan Antalya, yeni projesiyle çocukların kalbini fethedecek. Avrupa'nın en büyük Şişme Çocuk Köyü Sarısu'da açılacak. 


5.9 MİLYONLUK PROJE 

Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden ANET tarafından 5 milyon 870 bin liraya mal edilecek Çocuk Köyü, 6 bin 500 metrekarelik alana kurulacak. Çocuk Köyü, şişirme bir çadır ile kapanacak. Bu alan 5 bin 500 metrekare ölçek ile Türkiye'nin en büyük kapama alanı olacak. Projenin 1 Ağustos'ta açılması planlanıyor. Kapama projesini Sydney Olimpiyat Stadı'nın üzerini de kapatan Çin firması gerçekleştirecek. Kapama alanı 200 kilometre rüzgara ve metrekareye düşecek 150 kilogram yağışa dayanıklı olacak. Bu özellikleriyle eğlence parkı 12 ay hizmet verecek....