02 / 05 / 2024

Sismolojik İzleme ve Deprem Eğitim Merkezi nerede

Sismolojik İzleme ve Deprem Eğitim Merkezi nerede

Fransa’daki doğalgaz mühendisliği öğrencilerine İZGAZ-GDFSUEZ tarafından Türkiye’de gerçekleştirilen enerji konusundaki çalışma turu kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sismolojik İzleme ve Deprem Eğitim Merkezi’ne teknik gezi düzenlendi.

Bakan Uraloğlu: Demir yolları yapay zekalı sistemle izlenecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Demiryolu Araştırma ve Teknoloji Merkezi'nde incelemelerde bulunarak, Tren İzleme ve Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret etti ve değerlendirmelerde bulundu. İşte haberin detayları...

Ankara Valiliği'nden satılık 4 arsa! Başkentte arsa arayanlar dikkat!

Ankara Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 26 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Aydın'da 535 bin TL'den başlayan fiyatlarla iki gayrimenkul satılıyor! 

Aydın Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Aydın Efeler'deki 21 zeytin ağacını havi bağ ve incir bahçesi   satıyor. Peki ihale ne zaman? İşte ayrıntılar...

İstanbul Valiliği'nden Kadıköy'de satılık bina!

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Kadıköy Zühtüpaşa Mahallesi'nde yer alan binayı satışa çıkardı. Bodrum+Zemin+2 Normal Kat+Açık alanlı terası bulunan betonarme binanın satış ihalesi 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Kandilli açıkladı: İstanbul'u büyük bir yıkım ve kaos bekliyor! Olası büyük depremde megakentte tsunami de olacak! 

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi Müdür Yardımcısı Dr. Musavver Didem Cambaz, olası İstanbul depreminde tsunami beklendiğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

İstanbul Valiliği Kadıköy'de teraslı bina satacak!

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, İstanbul Kadıköy Zühtüpaşa'da yer alan teraslı binayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 18 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Çankaya'da arsa satılacak! Satış bedeli dudak uçuklattı!

Ankara Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İhale 21 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Kızılay son dakika kararıyla yeni personel alacağını duyurdu! KPSS şartı yok!

Kızılay peş peşe personel almaya devam ediyor. Yeni bir personel alım ilanı yayımlayan Kızılay, Afet İzleme ve Değerlendirme Uzmanı alacağını duyurdu.

Kızılay duyurdu! KPSS şartsız memur alımı yapılacak! Başvurular bugün başladı! Elinizi çabuk tutun!

Kızılay tarafından yeni ilan yayımlandı. Kızılay tarafından, KPSS şartı olmaksızın Afet İzleme ve Değerlendirme Uzmanı alımı yapılacak. Başvurular bugün başladı. İşte ayrıntılar...

O ilde 5 taksitle kargir bina ve arsa satılacak!

Van Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Van İpekyolu'nda yer alan kargir bina ve arsayı satışa çıkardı.

Ankara Çankaya'da 4 gayrimenkul satılacak! İhalesi 24 Mayıs'ta!

Ankara Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan dört adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

O ilde kargir bina ve arsa satılıyor! İhalesi 26 Nisan'da

Van Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Van ili, İpekyolu ilçesinde yer alan kargir bina ve arsayı satışa çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkulün satış ihalesi 26 Nisan'da yapılacak.

O ilde kargir bina ve arsa satılacak! İhalesi 24 Mart'ta!

Van Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Van İpekyolu'nda yer alan kargir bina ve arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Sismolojik İzleme ve Deprem Eğitim Merkezi nerede Haberi

Sismolojik İzleme ve Deprem Eğitim Merkezi nerede

Fransa’daki doğalgaz mühendisliği öğrencilerine İZGAZ-GDFSUEZ tarafından Türkiye’de gerçekleştirilen enerji konusundaki çalışma turu kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sismolojik İzleme ve Deprem Eğitim Merkezi’ne teknik gezi düzenlendi. Fransız akademisyen Prof. Dr. M. Marchio, merkezde gördüklerinden çok etkilendiğini söyledi.



SİSMOLOJK İZLEME VE DEPREM EĞİTİM MERKEZİ


Teknik gezi kapsamında Sekapark Kültür Alanı’nda bulunan Sismolojk İzleme ve Deprem Eğitim Merkezi teknik personeli tarafından merkezin çalışmalarını tanıtan kısa bir sunum yapıldı. Depreme dirençli bir toplum olabilmek için deprem öncesinde, sırasında ve sonrasında yapılması gerekenler afet eylem planları çerçevesinde kısaca anlatıldı. Ayrıca isteyen misafirlere, 17 Ağustos 1999 Kocaeli depremini canlı olarak yaşatıldı.



HEYET ÇOK ETKİLENDİ


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Afet Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından işletilen Kocaeli Yerel Deprem Kayıt Ağı’nın tanıtıldığı teknik ziyarette heyete olası bir depremde Kocaeli Acil...