06 / 05 / 2024

Sistem Grup Cam Metal Yapı iletişim

Sistem Grup Cam Metal Yapı iletişim

Sistem Grup Cam Metal Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  250 bin TL sermaye bedeli ile Recep Yazar ve Osman ve Yazar tarafından kuruldu.

Sistem Prestij Villaları 5 ay sonra teslim!

Sistem Prestij Villaları, Sistem Grup İnşaat tarafından İzmir Menderes'te yükseliyor. İnşaat aşaması tamamlanmak üzere olan proje 5 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Peki Sistem Prestij Villaları ne kadar? İşte Sistem Prestij Villaları ile ilgili ayrıntılar...

Tekcesan Grup İnşaat Nakliyat Plastik Cam Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Tekcesan Grup İnşaat Nakliyat Plastik Cam Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi’de 500.000,00 TL sermeye bedeli ile Selçuj Tekçe tarafından kuruldu.

Sistem Grup Cam Metal Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sistem Grup Cam Metal Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  250 bin TL sermaye bedeli ile Recep Yazar ve Osman ve Yazar tarafından kuruldu.

Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nın maliyeti ne kadar olacak?

İBB CHP Grup Sözcüsü Tarık Balyalı, Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'na ilişkin açıklamalarda bulundu. Balyalı, "“Proje bedeli 192 milyon Avro olarak belirlenmiş ama şu anda güncellemeyle birlikte 250 milyon Avro'yu aşacağı tahmin ediliyor" dedi.

Murat Köse'den Ankara Büyükşehir'e raylı sistem eleştirisi!

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin raylı sistem yatırımlarını eleştirdi.

Sistem Grup Proje Mimarlık İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sistem Grup Proje Mimarlık İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Başkapan tarafından kuruldu.

Sistem Grup Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Centro Futura Şubesi açıldı!

Sistem Grup Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Centro Futura Şubesi Sancaktepe'de 40 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Keskin tarafından kuruldu. 

İzmir'in geleceği kentsel dönüşümde!

Sistem Grup İnşaat Genel Müdürü Melih Göktanır, İzmir'in geleceğinin kentsel dönüşümde olduğunun altını çizdi. Göktanır, konut kredisi faiz oranlarının düşürülmesi gerektiğini de belirtiyor.

Ciner Grup'tan Bilecik Bozüyük'teki Park Cam'a dev yatırım!

Ciner Grubu, Bilecik Bozüyük'te 2013'te hayata geçirdiği cam ambalaj yatırımı Park Cam'da, üretim kapasitesini ikiye katlayarak 2.4 milyar şişeye çıkaran 2'nci fırının açılışını gerçekleştirdi.

3M Bina Cam Filmleri enerji tasarrufu sağlıyor!

İnovatif çözümleriyle hayatı kolaylaştıran ve yenilikçi binlerce ürün geliştiren 3M, cam filmi teknolojisi ile 40 yıldan beri daha konforlu ortamlar yaratıyor. 3M’in bina cam filmleri iki temel grup halinde satışa sunuluyor...

Trakya Cam'da toplu iş sözleşmesi görüşmeleri 6 Şubat'ta gerçekleştirilecek!

Trakya Cam Sanayii A.Ş ile Kristal-İş Sendikası arasındaki Grup Toplu İş Sözleşmesi Aralık 2013'te sona ermişti. 24. Dönem Grup Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri başladı ve toplantı tarihi 6 Şubat 2014 olarak belirlendi...

Alaz Grup, cam elyaftan doğal ahşap yaptı!

Alaz Grup, cam elyaftan doğal ahşap elde etmeyi başardı. Üç yıl süren araştırmanın sonunda hayata geçen buluş, endüstriyel ağaç kullanımını yüzde 98 azaltıyor

Sistem Grup'tan Sistem Prestij Villaları'nda 380 bin TL'ye! Son 2 konut!

Sistem Grup'tan Sistem Prestij Villaları'nda kalan son 2 adet konutun satışı devam ediyor. Sistem Prestij'de fiyatlar 380 bin TL'den başlayarak 425 bin TL'ye kadar yükseliyor...

Sistem Grup Cam Metal Yapı iletişim Haberi

Sistem Grup Cam Metal Yapı iletişim

Sistem Grup Cam Metal Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  250 bin TL sermaye bedeli ile Recep Yazar ve Osman ve Yazar tarafından kuruldu.

Sistem Grup Cam Metal Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-INSAAT-TAAHHÜT-INSAAT MALZEMELERI -Insaat taahhüt ve müteahhitlik isleri yapmak, resmi ve özel insaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kurulusların insaat isleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, is hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarsı magaza, pazar isyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, saglık merkezleri, ilk yardım...