03 / 05 / 2024

sistem inşaat pasha city satılık

sistem inşaat pasha city satılık

Pasha City Gaziosmanpaşa satış fiyatları 315 bin liradan başlayarak değişiyor. Sistem İnşaat projesi Pashacity Evleri'nde daireler Eylül 2017 yılında teslim ediliyor...

İnşaat sektöründe yeni sistem! Denetimler artırılacak, kaçak faturanın önüne geçilecek! O tarihten itibaren başlıyor

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin ardından yıkılan binalar, inşaat yapımında kullanılan malzemenin kalitesinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Binaların güvenirliğini artırmak için yeni sistem geliyor. Bu sistem ile denetimler artırılacak ve kaçak faturanın önüne geçilecek...

Kaboğlu Teknik Sistem İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaboğlu Teknik Sistem İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Kaboğlu tarafından kuruldu.

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metro Hattı'nın inşaatı başlıyor! 

Ulaşım yatırımlarını son sürat sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyesi, merakla beklenen Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Raylı Sistem Hattı'nın inşaatına başlıyor. İşte merakla beklenen metro hattı ile ilgili son dakika detayları...

Yay Sistem İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yay Sistem İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Kuru, Murat Ömeroğlu, Yakup Demirer ve Yusuf Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Müteahhitlik şirketleri ve inşaat çalışanları için skorlama sistemi geliyor!

Müteahhitlik şirketleri, taşeron firmalar ve inşaat sektörü çalışanlarına yönelik skorlama yapacak bir sistem kurulması için çalışmalar yapıyor.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nin inşaatı hızlandı!

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nin inşaatı hızla devam ediyor. Proje kapsamında Meltem Bulvarı'nın bir bölümü 23 Mart Pazartesi gününden itibaren trafiğe kapatılacak.

Kağıthane nostaljik dekovil hattında inşaat durdu! 

Haliç-Kemerburgaz-Karadeniz Sahili Raylı Sistem Hattı projesini, 3 kilometrelik nostaljik hatta çeviren Kağıthane Belediyesi’nin başlattığı inşaat çalışması durdu.

İstanbul raylı sistem inşasında dünyada bir numara!

17 farklı raylı sistem inşaatının devam ettiği İstanbul, "aynı anda en fazla raylı sistem inşaatının devam ettiği şehirler" sıralamasında dünyada birinci sırada yer alıyor...

Esenboğa Havaalanı Metrosu'nun inşaatı başlıyor!

Yenimahalle mitinginde konuşan Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yenimahalle ile Esenboğa Havalimanı arasındaki raylı sistem projesi için inşaat çalışmalarının başlayacağını söyledi.

İstanbul'da inşaatı devam eden 18 metronun haritası!

İstanbul'da inşaatı devam eden 18 metro hattı bulunuyor. 170,05 kilometre olan raylı sistem hat uzunluğunun 2023 sonrasında 1,100 kilometreye çıkması hedefleniyor. Peki bu metro hatları nereden geçecek? İşte İstanbul'da inşaatı devam eden 18 metronun haritası...

Serpol Isı Yalıtım Sistem İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serpol Isı Yalıtım Sistem İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Sadrettin Döner tarafından kuruldu. 

İşte İstanbul'da inşaatı devam eden 7 metro hattı!

İstanbul'da inşaatı devam eden 7 raylı sistem hattı bulunuyor. Metro projeleri gayrimenkul fiyatlarını doğrudan etkiliyor. Ev almadan önce mutlaka inceleyin.

İnşaat sektörü için puanlama sistemi geliştirilmeli!

Moment Yapı A. Ş Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Uyar, inşaat sektöründeki ihtiyaçların karşılanması için neler yapılabileceğini anlattı. Uyar, “İnşaat sektöründe projelerin birbirinden farkını ortaya koyabilecek sistem geliştirilmelidir” diye konuştu.

sistem inşaat pasha city satılık Haberi

sistem inşaat pasha city satılık


Pashacity konut projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Gaziosmanpaşa Merkez Mahallesi'nde Sistem İnşaat tarafından inşa ediliyor. Pashacity projesi 42 daire ve 14 ticari birimden meydana geliyor.


Gaziosmanpaşa Pashacity Evleri projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri sunuluyor. Pashacity Evleri'nde teslimler Eylül 2017 yılında gerçekleştiriliyor.



Pasha City Gaziosmanpaşa satış fiyatları!


Pasha City Gaziosmanpaşa satış fiyatları 315 bin liradan başlayarak, 970 bin liraya kadar çıkıyor. Pashacity Evleri projesi 15 milyon lira yatırım bedeline sahip.


Gaziosmanpaşa Pashacity Evleri projesinde dairelerin alanları 68 metrekare ile 170 metrekare arasında belirlendi. Pashacity projesi metrobüse 15 dakika, metroya 100 metre mesafede yükseliyor.




Adres: Merkez Mahallesi Eski Edirne Asfaltı Yolu No: 36 Gaziosmanpaşa - İstanbul / Türkiye



Telefon: 0212 601 11 96

Web: http://www.pashacity.com.tr/

Gülcihan...