04 / 05 / 2024

site imalat galerisi

site imalat galerisi

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için ''sitelerde sanat galerisi'' konusunu değerlendirdi. İşte Nihat Dönmez'in bugünki yazısı...

2 maddede düşük aidatlı site imalatı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için '' düşük aidatlı site imalatı '' konusunu kaleme aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı....

Sitelerde imalat galerisi oluşturulmalı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için ''sitelerde sanat galerisi'' konusunu değerlendirdi. İşte Nihat Dönmez'in bugünki yazısı...

Boğaziçi Yönetim Ankara Site Yönetim Kadroları iftarda bir araya geldi!

Boğaziçi Yönetim A.Ş'nin Ankara'da Yonetim Hizmeti Sunduğu Site Yönetim Kadroları Düzenlenen İftarda Bir Araya Geldi.Yaklaşık 200 den fazla davetlinin katıldığı iftara Toplu Konut İdaresininden bir çok önemli isim iştirak etti.

Site yönetimi karar defteri nasıl yazılır?

Site yöneticisi tarafından belirlenen tarihlerde site yönetim toplantısı yapılıyor. Toplantıda alınan kararların site yöneticisi tarafından kayda geçmesi gerekiyor. Peki, site yönetimi karar defteri nasıl yazılır?

Site yönetimi ne zaman toplanır?

Site yönetimi toplantıları kat maliklerinin belirledikleri konuları karara bağlamaları için düzenleniyor. Bunun için site yöneticisinin toplantı davetinde bulunması gerekiyor. Peki, site yönetimi ne zaman toplanır?

Site yönetimi toplantı çağrısı!

Kat maliklerinin yılda 1 kez toplanmaları ve apartman gündemi için belirlenen konuları karara bağlamaları gerekiyor. Toplantının gerçekleşmesi için ilk önce site yönetiminin toplantı çağrısında bulunması gerekiyor. Site yönetimi toplantı çağrısı örneği!

Site yönetim kuruluna seçilme şartları!

Birden fazla konut bloğunu içinde barındıran konut sitelerini yöneticiler tarafından yönetiliyor. Yöneticilerin kat malikleri kurulu toplantısı düzenleme yetkisi oluyor. Site yönetim kuruluna seçilme şartları nelerdir?

Nilüfer Belediyesi en güzel fabrika, ev ve site bahçesini seçti!

Bursa Nilüfer’de halkı çevre düzenlemesine özendirmek amacıyla başlatılarak geleneksel hale gelen ‘ en güzel fabrika, ev ve site bahçesi ’ yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu.

Site bina yönetmeliği!

Site bina yönetmeliği, sitenin nasıl yönetilmesi gerektiği; yöneticinin nasıl atanması gerektiği ve kat malikleri ile yöneticinin hak ve sorumluluklarına ilişkin bilgiler yer alıyor. İşte site bina yönetmeliği..

BDDK tüketicilere özel site kuracak!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tüketicileri hem finansal konularda bilgilendirmek hem de karşılaştıkları sorunları çözmelerine yardımcı olmak için özel site kuracak. Site 1.5 ay içinde açılacak...

Site aidatı ne zaman başlar?

Sitenin kapıcısı, kalorifercisi, bahçıvanı ve bekçisi gibi giderleri için tüm kat maliklerinden belirli oranlarda aidatlar toplanıyor. Kat malikleri toplantısında belirlenen bu aidatlar ne kadar oluyor? Peki,site aidatı ne zaman başlar?

Site aidatları neye göre belirlenir?

Kat maliklerinin anagayrimenkul üzerinde yapılan tüm harcamalara eşit olarak katılması gerekiyor. Katınılmadığı durumlarda cezai yaptırımlar uygulanabien site aidatları neye göre belirlenir? İşte Site aidatları neye göre belirlenir sorusunun yanıtı..

Sanko Sanat Galerisi'nde karma resim sergisi açılacak!

Sanko Sanat Galerisi'nde yarın resim öğretmenleri karma resim sergisi açacak. Gaziantep'in sanat hayatında önemli bir yer tutan Sanko Sanat Galerisi, yaz döneminde etkinliklere ara vermeden devam ediyor.

site imalat galerisi Haberi

site imalat galerisi

Markalı sitelerin, bir aile albümü olmalıdır. Siteler de tüm ürünler, hizmetler gibi emek, enerji, malzeme üçgeni ile hayata geçirilmiştir.Her sitenin bir hikayesi olmalıdır, vardır. Bu hikaye olmazsa, site hakkında başta imalat safhası olmak üzere, işçiler-elamanlar , çevre esnaf  ve bir çok kişi şehir efsaneleri yazmaya başlar.  İmalatçı pilot firma imalat aşamasında tanıtım, pazarlama ve satışa katma değer , sonrasındaki oturumda ise bilgi,belge amaçlı olarak emsal dışı alanlarda bir galeri hatta algıya katkı adına “müze& arşiv” ismi altında kapalı bir alanda yatay, dikey, taban,tavan,duvar sabitli tüm inşaat süreçlerini ve kullanılan malzeme numunelerini, kesitli olarak, özellikleri hakkında tanıtıcı levhalarla sergilemeli, emek veren kişi ve firmaların tanıtımı yapılmalıdır. Bu çabanın maliyeti yoktur, bu maliyetin yokluğu başarı, farklılık oluşturmak, farkındalığa imkan tanımak üzerinden...