03 / 07 / 2024

Site İstanbul

Site İstanbul

Federal Konut Finansman İdaresi'nin vekil direktörü Edward DeMarco Amerika'yı kurtaracak önerilerini sıraladı...

İstanbul'da konut sitesinde yöneticiye 75 bin TL maaş iddiası! Site sakinleri isyan etti! 

Son dönemde pek çok site yönetimi, fahiş aidat zamları ve şeffaf olmayan idari yapılarıyla gündem oluyor. İstanbul'da konut sitesinde yöneticiye 75 bin TL maaş iddiası ortalığı karıştırdı. 

Site aidatları çileden çıkarttı: 480 TL’den 1500 TL oldu!

Konut fiyatlarına yapılan zammın ardından site aidatları da ciddi oranda zamlandı. Yapılan fahiş zamlar ise tepki çekiyor. İstanbul Büyükçekmece'de site sakinleri aidatlara gelen yüzde 200 zam nedeniyle eylem yaptı.

Prof İstanbul Site Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Prof İstanbul Site Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Dursun tarafından kuruldu. 

Ümraniye Site Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Site (Eski Çakmak) Mahallesi Rezerv Yapı Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Çekmeköy'de gecekondularının yerine site yapılan sakinlerden tepki!

İstanbul'un Çekmeköy ilçesinde 2018'de İSKİ tarafından, derenin ıslah edileceği nedeniyle gecekonduların yıkımı yapıldı, fakat aynı yerde site inşa edildi. Çekmeköy'deki Farabi Sokak’ta yaşayan mağdur aileler, yaşadıklarını anlattı.

Nivo İstanbul’un tesis ve site yönetimini Atalian Türkiye üstlendi!

Cathay Group imzası ile Basın Ekspres Yolu, Güneşli E-5, TEM ve sahil yolunu birbirine bağlayan kavşak noktasında 200 bin metrekare alan üzerinde inşa ettiği Nivo İstanbul projesinin temizlik, güvenlik, teknik hizmetler yönetimi ve site yönetimini Atalian Türkiye yapacak...

İstanbul Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Melehat Kaya tarafından kuruldu.

Hıncal Uluç'tan Alkent site yönetimine uyarı!

Hıncal Uluç, Etiler Alkent'in site yönetimine sitem etti. Uluç, "Susmamı istiyorsanız, Alkent'i, İstanbul'un en güzel sitesini, üç kuruş hesaplar ve kişisel duygularınızı bir kenara bırakıp adam gibi yönetin!." dedi...

Ayazağa'daki lüks site inşaatında yangın!

İstanbul Sarıyer Ayazağa'da lüks site inşaatının strafor deposunda yangın meydana geldi. Ekipleri yangına müdahale ediyor..

Beylikdüzü'ndeki lüks site suriyelileri mültecilerin gettosu oldu!

Müteahhitleri yüzünden davalık olan ve 17 senedir boş bulunan İstanbul'un turistik bölgesi Kavaklı'daki lüks villalardan meydana gelen site, Suriyelilerin gettosu haline dönüştü.

Konut site yönetimi yasası lazım!

Gazetem İstanbul gazetesinin köşe yazarlarından Yavuz Erensoy bugün köşesinde "Site yönetimi yasası lazım" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları..

Ümraniye'de 8 milyon TL'ye icradan satılık 2 bloklu site!

İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından Ümraniye'de bulunan açık yüzme havuzlu site içerisindeki 2 blok icradan satışa çıktı. Taşınmazın satış bedeli 8 milyon 52 bin olarak belirlendi.

Üsküdar'da 10 lüks site aylık kiralarını ödemiyor!

İstanbul’un en gözde ilçelerinden Üsküdar sınırları içerisinde 10'a yakın lüks site kamuya ait olan alanların kendi bahçeleri içerisinde park veya otopark olarak değerlendirilen yerler karşılığı, “Ecri misil” olarak bilinen aylık kiralarını ödemediği orta

Site İstanbul Haberi

Site İstanbul

 

Bunalımdaki konut piyasasını ayağa kaldırmak istediklerini iddia eden insanlar açısından Obama yönetimi tam bir beceriksizlik örneği. Sözde insanların evlerini kaybetmemesini sağlamayı ve konut fiyatlarını desteklemeyi amaçlayan sayısız programa rağmen konut krizi devam ediyor ve yeni konut inşaatı on yıldan biraz daha uzun bir süre önce başlayan köpükten evvelki seviyelerinin çok altında. İşte size, Washington'ın bu krizi sona erdirmekte gerçekten ciddi ise yapması gerekenlerin bir listesi:

Fannie Mae ve Freddie Mac'e mülklerinin piyasa değeri geçici olarak alım değerinin altına düşmüş ev sahiplerinin, evlerine ortak iseler ve aylık ödemelerini yapıyorlarsa ipoteklerini yeniden finanse etmelerine izin verin. Bu insanlar yüzde 5 ila 6 faizli ipoteklerle baş başa kalmış durumdalar. Ellerini taşın altına koyduklarına ve ipotek borçlarını ödediklerine göre...