01 / 05 / 2024

site yıllık faaliyet raporu örneği

site yıllık faaliyet raporu örneği

Site yönetim kurulu faaliyet raporu, site yönetiminin görevde bulundukları bir yılın değerlendirmesini yaptıkları rapor olarak tanımlanıyor. Peki rapor nasıl hazırlanır? İşte site yönetim kurulu faaliyet raporu örneği...

Fransa’daki 230 yıllık tarihi şato artık Türk şirketin!

Fransa’da faaliyet gösteren Ekin Grubu Tarihi ve doğal güzellikleriyle Batı Fransa’daki 230 yıllık tarihi şatonun yeni sahibi oldu... Söz konusu şatonun içerisinde  150 kişilik konferans salonu, 30 oda, sauna, özel bir restoran, hamam ve düğün salonu bulunuyor...

Atakule GYO 2019 yılı yönetim kurulu yıllık faaliyet raporunu yayınladı! 

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılına ait Yönetim Kurulu Yıllık Faaliyet Raporunu yayınladı...

Martı GYO yıllık faaliyet raporunu denetlendi!

Martı GYO'nun 31 Mart 2017 tarihinde sona eren hesap dönemine ilişkin yıllık faaliyet raporunu denetlendi.

Kuyumcukent Gayrimenkul 2016 yıllık faaliyet raporunu yayınladı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuyumcukent Gayrimenkul 2016 yıllık faaliyet raporunu yayınladı.

Ata GYO yıllık yönetim kurulu faaliyet raporu sorumluluk beyanını yayınladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı açıklamada Ata GYO yıllık yönetim kurulu faaliyet raporu sorumluluk beyanını yayınladı.

Atakule GYO 2016 yılı yıllık faaliyet raporunu yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Atakule GYO 2016 yılı yıllık faaliyet raporunu yayınladı.

Panora GYO bir yıllık faaliyet raporunu yayınladı!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Panora GYO bir yıllık faaliyet raporunu yayınladı.

Deniz GYO bir yıllık faaliyet raporunu yayınladı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Deniz GYO bir yıllık faaliyet raporunu yayınladı.

Avrasya GYO yıllık faaliyet raporunu yayınladı!

Avrasya GYO tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Avrasya GYO yıllık faaliyet raporunu yayınladı.

STFA, inşaat sektöründe 77 yıllık köklü deneyime sahip!

STFA Grubu, 77 yıllık köklü bir geçmişe ve küresel boyutta bir deneyime sahip. Gerek yurt içi gerek yurt dışında başta inşaat olmak üzere, faaliyet gösterdiği sektörlerin önemli aktörlerinden olmaya da devam ediyor.

Kayacity Residence Başakşehir'de 5 yıllık site aidatı firmadan!

Yeni konut alanlar için 5 yıllık site aidatının Celaloğlu İnşaat tarafından karşılandığı Kayacity Residence Başakşehir projesi, Kanal İstanbul'a manzaralı tek proje olarak inşa ediliyor.

Kayacity Residence'ta 5 yıllık site aidatı Celaloğlu İnşaat'tan!

Kanal İstanbul 'a manzaralı tek proje olarak tasarlanan Kayacity Residence projesinde yeni konut alan müşteriler için 5 yıllık site aidatı Celaloğlu İnşaat tarafından ödeniyor.

5 bin yıllık Kayaköy için imza kampanyası!

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki 5 bin yıllık tarihe sahip Kayaköy'ün imara açılmasına karşı, internette açılan bir site aracılığıyla imza kampanyası başlatıldı. "Kayaköy Dostları" tarafından başlatılan kampanyayla imar izninin iptal edilmesi isteniyor

site yıllık faaliyet raporu örneği Haberi

site yıllık faaliyet raporu örneği

Site yönetim kurulu faaliyet raporu örneği!

Site yönetim kurulu faaliyet raporu, site yönetiminin görevde bulundukları bir yılın değerlendirmesini yaptıkları rapor olarak tanımlanıyor.


Faaliyet raporunda görev yapılan dönem içerisinde yapılan tüm hizmetler, gelir ve giderler belirtiliyor. Site faaliyet raporu örneği aşağıda yer alıyor:


Örnek site faaliyet raporu..


KAT MALİKLERİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU


........... SİTE YÖNETİM KURULU .../... DÖNEMİ FAALİYET RAPORU


............. Sitesi yönetim kurulu olarak, ......../....... dönemi içerisinde genel kurulun verdiği yetki ve alınan kararlar doğrultusunda çalışmalarını sürdürmüş; ............. de yapılması planlanan olağan genel kurula bilgi vermek amacıyla yapılan çalışmalar aşağıda genel kurulun görüşlerine sunulmuştur


Dönem içerisinde apartmanımızın yağmur derelerinin yenilenmesi,apartman dış cephesinin boyatılması, asansörün aylık bakımlarının zamanında yapılması, brulörlerin yıllık bakımının yapılması,yangın tüplerinin yıllık periyodik yenilenmesi ,kapıcı dairesine aspiratör takılması, pencere denizliklerinden giren suyun önlenmesi...