27 / 04 / 2024

site yönetimi için gereken evraklar

site yönetimi için gereken evraklar

Site yönetimi nasıl olmalı? Site yönetiminin hangi defterleri tutması ve hangi evrakların takibini yapması gerekiyor? Site yönetiminde bulunması gereken evraklar nelerdir? İşte tüm sorularınızın yanıtı...

Hd Emlak Site Yönetimi Danışmanlık İnşaat Gıda Kozmetik Limited Şirketi kuruldu!

Hd Emlak Site Yönetimi Danışmanlık İnşaat Gıda Kozmetik Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatime Dayan tarafından kuruldu.

Eskioğlu Gayrimenkul İnşaat Site Yönetimi Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eskioğlu Gayrimenkul İnşaat Site Yönetimi Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Eskioğlu tarafından kuruldu.

Firnas Grup İnşaat Reklam Site Yönetimi Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Firnas Grup İnşaat Reklam Site Yönetimi Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Emre Akyüz tarafından kuruldu.

Parga Site Yönetimi Temizlik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parga Site Yönetimi Temizlik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  500  bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mert Denizman tarafından kuruldu.

BIM Proje Yönetimi için Pratik Rehber kitabı Türkçe olarak yayınlandı!

Mark Baldwin imzalı mimarlık ve inşaat sektörü için önemli önemli bilgilerin yer aldığı “BIM Yöneticisi: BIM Proje Yönetimi için Pratik Rehber” kitabı Türkçe olarak yayınlandı.

13 maddede site yönetimi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "13 maddede site yönetimi" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

11 maddede site yönetimi mevzuatı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "11 maddede site yönetimi mevzuatı" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Zirve Profesyonel Site Yönetimi Ve Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirve Profesyonel Site Yönetimi Ve Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Küçükçakan ve Fehmiye Yavuz ortaklığında kuruldu.

4 maddede site yönetimi giderleri ve işletme projesi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "4 maddede site yönetimi giderleri ve işletme projesi" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

13 maddede site yönetimi yapabilecek kişilikler!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "13 maddede site yönetimi yapabilecek kişilikler" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

10 maddede site yönetimi kararlarının bağlayıcılığı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "10 maddede site yönetimi kararlarının bağlayıcılığı" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Azizoğulları Site Yönetimi Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azizoğulları Site Yönetimi Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Uyanık tarafından kuruldu.

Erashan Gayrimenkul İnşaat Bina Ve Site Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erashan Gayrimenkul İnşaat Bina Ve Site Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 30 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Aslan tarafından kuruldu.

site yönetimi için gereken evraklar Haberi

site yönetimi için gereken evraklar

Site yönetimi nasıl olmalı?

Site yönetiminin hangi defterleri tutması ve hangi evrakların takibini yapması gerekiyor? Site yönetiminde bulunması gereken evraklar nelerdir? Diye soruyorsanız hemen yanıtlayalım.


İlk kez seçilen site yönetiminin takibini yapması gereken bazı evraklar bulunuyor. Site yöneticisinin site ile ilgili gelen / giden, işletme, demirbaş kayıt defterlerini tutması ve bu defterlere tüm makbuz ve evrakların kaydedilmesi gerekiyor.


Yönetimin el değiştirmesi durumunda ise, eski yöneticinin yeni yöneticiye tüm site yönetiminde bulunması gereken evrakları ve defterleri bir tutanak ile yeni yöneticiye teslim etmesi gerekiyor. 


Yargıtay kararı örneği..

T.C. YARGITAY

5.Hukuk Dairesi


Esas: 1982/10046

Karar: 1982/10558

Karar Tarihi: 26.11.1982


Dava: Taraflar arasındaki 634 sayılı Kat Mülkiyeti Yasası uyarınca, eski yönetim kurulu görevlileri olan davalıların ortak giderlerden zimmetlerinde kalan paranın ödenmesi davasından dolayı yapılan yargılama sonunda; dava konusu paranın davalılardan müteselsilen alınmasına...