15 / 05 / 2024

sitelerde tesis yönetimi

sitelerde tesis yönetimi

Siteler ve binalar, tesis yönetimlerinde profesyonel hizmet ve yönetim şirketlerini tercih etmeli. Böylece, profesyonel hizmet ve yönetim şirketleri uzmanlaşmış kadrolarla bu tesislere değer katar.

Türkay Konut Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Türkay Konut Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Akif Güneşer ve Yaşar Çendik ortaklığında kuruldu.

Gnc Grup Bina Tesis Yönetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gnc Grup Bina Tesis Yönetimi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Arıcı tarafından kuruldu.

Cv Danışmanlık Tesis Yönetimi Ve Temizlik Organizasyonları Limited Şirketi kuruldu!

Cv Danışmanlık Tesis Yönetimi Ve Temizlik Organizasyonları Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan İner tarafından kuruldu.

365 Tesis Entegre Yönetimi Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

365 Tesis Entegre Yönetimi Pazarlama Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Çolak ve Uğur Kılıçarslan ortaklığında kuruldu.

Tesis Yönetimi sektörünün pazar payı 76,3 milyar dolara ulaşarak her yıl yüzde 12,6 büyüyecek!

MarketsandMarkets tarafından yayınlanan verilere göre dünya çapında tesis yönetimi pazarının 2026 senesine kadar yıllık yüzde 12,6’lık büyüme oranıyla 76,3 milyar dolara ulaşacağı tahmin ediliyor. Senyonet CEO’su Mehmet Yıldızdoğan'dan konuya ilişkin önemli açıklamalar...

Adavip Tesis Bina Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Adavip Tesis Bina Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Tokgöz tarafından kuruldu.

Adavip Tesis Bina Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Adavip Tesis Bina Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Tokgöz tarafından kuruldu.

Tsp Global Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Tsp Global Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Tsp Global Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkezi Beyoğlu'nda yapıldı.

Ofislerde tesis yönetimi önem kazanıyor!

Çalışanlar günün büyük çoğunluğunu ofislerinde geçiriyor. Bu nedenle ofis yaşantısı ve tesis yönetimi son günlerde büyük önem kazandı.  

Business Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Business Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi Büyükçekmece’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayça Kolçak tarafından kuruldu.

Sitelerde Tesis Yönetim ve Tedarikçileri Federasyonu kuruluyor!

Sitelerdeki yönetimlerin fatura ve aidatlar ile haksız kazanç sağlayan şebekelere yönelik federasyonu kuruluyor. Yeni kurulacak federasyonun adı ise Tesis Yönetim ve Tedarikçileri Federasyonu' olacak.

Sars Site Ve Tesis Yönetimi Hizmetleri Limited Şirket Şubesi açıldı!

Sars Site Ve Tesis Yönetimi Hizmetleri Limited Şirketi Başakşehir  Şubesi bugün  10 bin TL sermaye bedeli Hayrettin Candaner tarafından açıldı.

Asr Site Ve Tesis Yönetimi Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Asr Site Ve Tesis Yönetimi Hizmetleri Limited Şirketi Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Sezer Topçu tarafından kuruldu.

sitelerde tesis yönetimi Haberi

sitelerde tesis yönetimi

Hizmet sektöründe sıkça konuşulan BİZ Tesis Yönetim A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Müslim Bazkır, başarının anahtarına ilişkin açıklamalarda bulundu. 'İnsan' unsurunun tesis yönetiminde kilit kelime olduğunu ifade eden Bazkır, Capital Dergisi'nin sorularını yanıtladı. 

Uzmanlık alanınız tam olarak nedir, bize bilgi verebilir misiniz?

BİZ Tesis Yönetim, Jüpiter Güvenlik ve Biz Teknik Hizmetler, güç birliği ile oluşan şirketlerimiz Bati Hizmet Yönetim A.Ş. altında toplanmış olup profesyonel anlamda; tesis yönetimi hizmetleri, depo yönetim hizmetleri, güvenlik hizmetleri, teknik bakım hizmetleri, bahçe bakım, peyzaj uygulama, temizlik hizmetleri, insan kaynakları danışmanlık, bordrolama hizmetleri gibi birçok alanda ve entegre tesis konularında bir bütün olarak hizmet vermektedir. Mevcut yasa ve yönetmeliklere göre tesislerdeki malikler, sakinler ve çalışanlar arasındaki sorunların en aza indirgenmesi ve onlara huzurlu bir yaşam sunulması en başta gelen...