16 / 05 / 2024

Sıtkı Koçman Üniversite Hastanesi

Sıtkı Koçman Üniversite Hastanesi

Muğla’nın en büyük yatırımlarından birisi olan ve 115 milyon TL’ye ihalesi yapılan 475 yataklı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi eğitim ve Araştırma Hastanesi inşaatının yüzde 15’lik bölümü tamamlandı.

Prof. Dr. Naci Görür'den Kentsel Dönüşüm itirafı: 'Pişman oldum, bu şartlarda dönüşüm olmaz!'

Depreme dirençli kentlerin inşa edilmesi için sürekli yasa çıkarılması konusunda ısrarcı olan Prof. Dr. Naci Görür, pişmanlığını dile getirdi. Kentsel Dönüşüm Yasası için “Keşke söylemeseydik" sözleriyle pişman olduğunu belirtti.

Fed'in politikası kredi ve para piyasası koşullarına bağlı!

Fed'in, politika faizini sabit tutması ve Temmuz'da 25 baz puanlık artışa gitmesi beklenirken, kredi ve para piyasası koşullarındaki sıkılaşmanın boyutunun Banka'nın bundan sonraki politikalarını etkileyebileceği de belirtiliyor.

Konut fiyatları için ‘ikinci tur sonrası’ uyarısı geldi!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkan Yardımcısı Mustafa Koçak, eğer 2. tura kalan cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra güven ortamı yaratılmazsa, emlak piyasasının daha da çıkmaza gireceği konusunda önemli açıklamalar yaptı.

Ali Koç: Pek çok marka otomotiv piyasasından silinip gidecek

Koç Holding Başkan Vekili Ali Koç, Denizli'de katıldığı ikinci el bayi açılışında otomotiv piyasasındaki gelişmelerle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Gelecekte insansız hava araçları ve elektrikli otonom araçların yükseleceğini söyleyen Koç, 'Bazı markalar piyasadan silinecek' dedi.

Hayri Onur Yalısı, Vehbi Koç Vakfına bağışlandı!

Çağdaş sanatın Türkiye’deki öncülerinden Füsun Onur ile ablası İlhan Onur, doğdukları, büyüdükleri ve hala yaşadıkları Kuzguncuk’taki Hayri Onur Yalısı’nı, Vehbi Koç Vakfı’na bağışladılar.

Barış Manço'nun ofisi aylık 20 bin TL'ye kiralık!

Sabah gazetesi yazarı Ömer Karahan bugünkü yazısında Barış Manço'nun ofisinin kiralık olduğunu yazdı. İşte Karahan'ın o yazısı...

Konut ve diğer bireysel kredi taleplerinde azalış başladı!

TCMB, Banka Kredileri Eğilim Anketi'nde, "2021 yılının ilk çeyreğine ilişkin beklentiler, yurt içi fonlama koşullarında sıkılaşmanın, yurt dışı fonlama koşullarında ise gevşemenin devam edeceği yönündedir." ifadeleri yer aldı.

Menteşe Devlet Hastanesi hizmete açıldı!

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin hizmete girmesinin ardından atıl kalan ve daha sonra tadilata giren Menteşe Devlet Hastanesi de açıldı.

İzmir Kınık’ın üniversite hayali gerçek oluyor!

İzmir'in Kınık ilçesinin uzun süredir beklediği üniversite hayali gerçek oluyor. Kınık Üniversitesi için çalışmalara başlanıyor.

İztuzu’nun Muğla Çevre Vakfı'na verilmesi tepki çekti!

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’ne devredilen İztuzu Plajı’nın, yeniden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’yla Muğla Valiliği ortaklığındaki Muğla Çevre Vakfı (MUÇEV) şirketine verilmesi tepki çekti.

Sıddıkoğulları Turizm Otelcilik Ve Restoran İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıddıkoğulları Turizm Otelcilik Ve Restoran İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 30 bin TL sermaye bedeli ile Tayfur Bayram tarafından kuruldu. 

Muğla'da öğrenciler yüksek kira fiyatlarına karşı sokakta!

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencileri, üniversitenin yer aldığı Kötekli Mahallesi'nde kira fiyatlarının yüksek olmasını protesto etti.

Yüksek kira fiyatları öğrencileri zorluyor!

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, kira fiyatlarının öğrencileri zorladığını söyledi. Çiçek, yüksek kiraların öğrencileri suça ittiğini açıkladı.

Sıtkı Koçman Üniversite Hastanesi Haberi

Sıtkı Koçman Üniversite Hastanesi

Muğla’nın en büyük yatırımlarından birisi olan ve 115 milyon TL’ye ihalesi yapılan 475 yataklı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi eğitim ve Araştırma Hastanesi inşaatının yüzde 15’lik bölümü tamamlandı. Teknik personel ile birlikte 500 kişinin çalıştığı hastane inşaatının belirlenen süre içinde tamamlanacağı açıklandı.


Hastane inşaatının yüklenici firması EMT İnşaat Proje Müdürü Uğur Çelik, inşaatı zamanında teslim edebilmek için ilk etapta 2 olan vinç sayısını dörde, önümüzdeki günlerde ise 5’e çıkaracaklarını açıkladı. Çelik, “Şu anda inşaat alanında 250 işçi çalışıyor. Teknik personel ile bu rakam 500’e ulaşıyor. Zor bir arazide çalışıyoruz. Hafriyat çalışmaları kayalık bir alan olduğu için zaman aldı. 4 zemin kat ve 5 de normal kat olmak üzere 9 katlı inşa edilecek. Bu yatırım Muğla’nın en büyük yatırımlarından birisi. Biz firma...