06 / 05 / 2024

sıva altı armatür fiyatları

sıva altı armatür fiyatları

Gelişen teknolojilerle birlikte yaşamımıza giren pek çok ürünü kontrol edebilmemiz, vücudumuzda yapabileceği olumsuz etkileri gözlemleyebilme şansımız pek fazla olmuyor. Aydınlatmada sıva altı armatür kullanın, sağlığınızdan olmayın.

Gram altın bu tarihte 1.800 lira olacak! Piyasa uzmanı bir bir sıraladı: Altın yatırımcıları hemen bakın! 

'Altın fiyatları yükselecek mi?, Gram altın ne olacak?' sorularının yanıtları sık sık araştırılıyor. Piyasa uzmanı İslam Memiş, gram altının ne kadar olacağını açıkladı. İşte altın fiyatları için beklentiler...

Altın sahalara geri dönüyor! Gram altın yükseliyor! Kuyumcuya gitmeden önce acil bakın! 26 Mayıs 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın son işlem gününde yükselişe geçti. Seçim öncesi altın fiyatlarında ani yükseliş ve düşüşler görülürken bugün altın fiyatları yükseldi. Altının ons fiyatı 1948 dolar olurken gram altın sahalara geri dönüyor. Bugün altın fiyatları ne kadar? 26 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Altın bugün yükseldi! Altını olanlar acil baksın! 19 Mayıs 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, bugün güne yükselişle başladı. Haftanın başından itibaren düşüşe geçen altınfiyatlarında bugünn rüzgar tersine döndü. Altını olanlar acilen baksın! 19 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Seçim sonrası altın fiyatları fırladı! Gram altın, çeyrek altın kaç lira oldu? Acil bakın! 15 Mayıs 2023 altın fiyatları

Cumhurbaşkanılığı seçimleri ve 28. dönem milletvekili seçimlerinin sonuçları netleşmek üzere. Piyasalarda hareketlilik görülüyor. Altın fiyatları fırladı. Gram altın, çeyrek altın kaç lira oldu? Acil bakın! 15 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Altının efendisi İslam Memiş'ten sürpriz altın açıklaması geldi! Bunu yaparsanız kaybedersiniz, başınız ağrır!

Altının efendisi İslam Memiş altın yatırımcılarına ''Bunu yaparsanız kaybedersiniz, başınız ağrır'' diyerek sürpriz altın açıklaması yaptı. 

Altın bilezik fiyatları füze gibi fırladı! Görenler gözlerine inanamadı! 8 Mayıs Pazartesi altın bilezik fiyatları!

Altın bilezik fiyatları 8 Mayıs Pazartesi altın bilezik fiyatları araştırılıyor.  8 Mayıs Pazartesi 2023 tarihli 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatlarının güncel alış ve satış fiyatları belli oldu. 8 Mayıs Pazartesi altın bilezik fiyatları!

Altın fiyatlarında cumartesi sürprizi! Altını olan koşun hemen! Bu rakamlar ilk kez göründü! 6 Mayıs 2023 altın fiyatla

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde yükselmeye devam ediyor. Altın fiyatlarında cumartesi sürprizi yaşanıyor. Bu rakamlar ilk kez göründü. 6 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Son dakika altın bilezik fiyatları! 5 Mayıs Cuma altın bilezik fiyatları ne kadar oldu?

5 Mayıs Cuma günü altın fiyatlarınsa ibreler yeişi göstyeriyor. Altın fiyatları yükselirken, yatırımcılar güncel altın bilezik fiyatların da araştırıyor. Bu kapsamda ''altın bilezik fiyatları ne kadar? Güncel altın bilezik fiyatları kaç lira?''sorularının yanıtlarını araştırıyor. 5 Mayıs 2023 altın

Altın piyasaları salladı! Yer yerinden oynadı! Bu rakamlara bakan bir daha baktı! 5 Mayıs 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın son işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bu rakamlara bakan bir daha bakıyor.  Altın fiyatları ne kadar oldu?5 Mayıs 2023 Altın Fiyatları. 

Altın kan kaybediyor! Bu rakamları görenler gözlerine inanamıyor! Hemen bakın! 2 Mayıs 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci gününde kan kaybediyor. Altın fiyatları aşağı yönlü hareket ederken yatırımcılar gördükleri rakamlara inanamıyor. Gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? Hemen bakın!  2 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Bu rakamları görenler başından vurulmuşa döndü! 1 Mayıs 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yeni haftaya düşüşle başladı. Altın fiyatları geçtiğimiz hafta 1999 dolardan işlem görürken bu hafta ons altın 1982 dolar oldu.  Altın fiyatları ne kadar? Bu rakamları görenler başından vurulmuşa döndü. 1 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Dünyaca ünlü uzmandan şok eden sözler! Altın daha da çirkinleşebilir!

Geçtiğimiz yılın ve bu senenin ilk ayında büyük ataklar yapan altında şimdilerde hayal kırıklığı yaşanırken, dünyaca ünlü bir uzmandan, “Altın daha da çirkinleşebilir” uyarısı geldi. İşte yatırımcı için ‘altın’ tavsiyeler.

Düğünlerin vazgeçilmez takısı burma altın bilezik fiyatları ne kadar? 6 Kasım 2022 Koçak fiyat listesi 

Düğünlerin vazgeçilmez takısı burma altın bilezikler oldukça ilgi görüyor. Peki burma altın bilezik fiyatları ne kadar? 6 Kasım 2022 fiyat listesi...

sıva altı armatür fiyatları Haberi

sıva altı armatür fiyatları

Gereksinim duyulan dekoratif bir aydınlatma aparatı mıdır yoksa sürekli maruz kalınan ışık kaynağında tasarruf ediyoruz derken sağlımızdan mı oluyoruz? Aydınlatma sektörünün çevreci ürünleriyle öne çıkan firmalarından Özcan Aydınlatma’nın kurucusu Yaşar Demir, özellikle bu konuda tüketiciye uyarıda bulunurken LED teknolojili sıva altı (downlight ) lambaların daha az enerji ile daha aydınlık ve sağlıklı aydınlatma sağlayacağını vurguluyor.


Çoğu tüketicinin kullandığı aydınlatmadan yayılan radyasyonun farkında bile olmadığını dile getiren Özcan Aydınlatma kurucusu Yaşar Demir, bilinen eski tip lambaların radyasyonun sıfır, tasarruflu lambaların ise 20 santimetrelik alan içinde yaydığı radyasyonun 10-15 birim arasında değiştiğini belirtirken,

Elektronik Aydınlatma sistemi ile ışık yaymak için gaz veya civa’ya ihtiyaç duymayan, radyasyon yayımı sıfır olan Led Ampül kullanılmasının şart olduğuna dikkat çekiyor.

Tasarruflu ampullerin bedenimizde elektrik sinyallerinin taşındığı sinirler üzerinde...