03 / 05 / 2024

sivas 112 Veri Merkezi

sivas 112 Veri Merkezi

Sivas'a Türkiye'de sadece 3 ilde bulunan yeni nesil 112 Veri Merkezi inşa ediliyor. 112 Veri Merkezinin bu yıl içerisinde hizmete açılması planlanıyor.

Sivas'ta 112 yıllık jandarma binası restore ediliyor!

Sivas'ta 1908 yılında Vali Reşit Akif Paşa zamanında "Jandarma Dairesi" olarak yaptırılan tarihi bina restore ediliyor.

Sivas'taki AVM'li camii inşaatı hakkında suç duyurusu yapıldı! 

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Sivas Tarihi Kent Merkezi’nin dokusunda tahribata yol açacağı ve kent hafızasını onarılamaz şekilde değiştireceğini ileri sürerek Sivas Merkez Cami Alışveriş Merkezi inşaatı için suç duyurusu yaptı...

Sivas'ta yeni nesil 112 Veri Merkezi inşa edilecek!

Sivas'a Türkiye'de sadece 3 ilde bulunan yeni nesil 112 Veri Merkezi inşa ediliyor. 112 Veri Merkezinin bu yıl içerisinde hizmete açılması planlanıyor.

TeknoSA, Primemall Sivas'ta mağaza açtı!

TeknoSA, Sivas'ın ilk alışveriş merkezi Primemall Sivas'ta açtığı toplam 618 metrekarelik alana kurulu yeni mağazasında, telekomdan küçük ev aletlerine, televizyonlardan bilgisayar ve aksesuarlara kadar pek çok ürün tüketicilerle buluşacak.

Sivas Suşehri'ne sağlık merkezi yapılacak!

Sivas'ın Suşehri ilçesine, Aile Toplum Sağlığı ve 112 Acil İstasyonu yapılacak. Kaymakam Kadir Perçi, ilçeye yapılacak yeni Devlet Hastanesinin ardından, bir sağlık kuruluşunun daha ihalesinin yapılmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Marka Alışveriş Merkezi 45’inci mağazasını Kayseri’de açtı!

Melikgazi ilçesi Köşk Caddesinde yapılan açılışa, Vali Orhan Düzgün, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, Marka Alışveriş Merkezleri Yönetim Kurulu Başkanı Halis Kaplan, Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdülkadir Hastaoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sivas'ın ilk AVM'si 200 milyon TL’ye kuruluyor!

PRIME Development, Sivas Yatırım Ortaklığı iş birliğiyle yeni alışveriş merkezi (AVM) projesinin temelini Sivas’ta attı. 200 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilecek Primemall SivasPark AVM, şehrin ilk AVM’si olacak.

Prime Development Sivas'a AVM yapacak!

Gayrimenkul geliştirmede 15 ülkede 2.5 milyar dolarlık yatırımı bulunan Prime Development, Sivas'ta yeni bir alışveriş merkezi (AVM) projesinin temelini attı.

Sivas'ta AVM temeli ne zaman atılacak?

15 ülkede 2,5 milyar dolardan fazla gayrimenkul yatırımı bulunan Prime Development, Sivas Yatırım Ortaklığı AŞ iş birliğiyle yeni alışveriş merkezi(AVM) projesinin temelini Sivas’ta attı.

Prime Development'tan Sivas'a AVM!

15 ülkede 2,5 milyar dolardan fazla gayrimenkul yatırımı bulunan Prime Development, Sivas Yatırım Ortaklığı AŞ iş birliğiyle yeni alışveriş merkezi projesinin temelini Sivas'ta attı.

Sivas'a AVM geliyor!

15 ülkede 2,5 milyar dolardan fazla gayrimenkul yatırımı bulunan Prime Development, Sivas Yatırım Ortaklığı AŞ iş birliğiyle yeni alışveriş merkezi(AVM) projesinin temelini Sivas’ta attı.

TOKİ Sivas'a sosyal konut inşa edecek!

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ın yerel seçimler öncesi söz verdiği, düşük gelir grubuna yönelik sosyal konut projesi hayata geçiyor.Aydın, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ile birlikte görüş alışverişinde bulundu.

TOKİ Sivas Tuzlugöl'e sosyal konut inşa edecek!

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ın yerel seçimler öncesi söz verdiği, düşük gelir grubuna yönelik sosyal konut projesi hayata geçiyor. Aydın, Tuzlugöl bölgesine yapılması düşünülen proje hakkında görüş alışverişinde bulundu.

sivas 112 Veri Merkezi Haberi

sivas 112 Veri Merkezi

Sivas'ta yeni nesil 112 Veri Merkezi inşa ediliyor. Sivas Valisi Davut Gül, projenin inşaatında incelemelerde bulundu. Gül, İl Özel İdaresi Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürü Göksel Yerlikaya'dan inşaat hakkında bilgi aldı.


Ülkede sadece 3 ile bu merkezin kurulduğunu söyleyen Gül, yapılacak veri merkezinden 20-25 kadar ilin faydalanmasının planlandığını ifade etti. 


Gül, "Ankara ile Sivas'ın inşaatı sürüyor. Herhangi bir doğal afette ya da aksaklıkta bu merkezler büyük fayda sağlayacak. Hizmet yürütülemeyecek duruma gelen illerin yükünü bu merkezler taşıyacak ve verilerin yedeği olacak'' açıklamalarında bulundu.


Sivas yeni nesil 112 Veri Merkezinin bu yıl içerisinde hizmete girmesi...