03 / 05 / 2024

Sivas Atlı İnşaat

Sivas Atlı İnşaat

19.Bölge Sivas Diğer Özet Bütçeli Kuruluşlar Devlet Su işleri Genel Müdürlüğü 2014/15220 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Erçatlı İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erçatlı İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Topci tarafından kuruldu.

Sivas'ta inşaat kazası: 1 ölü!

Sivas Eğri Köprü Mahallesi'nde meydana gelen inşaat kazasında 1 işçi yaşamını yitirdi...

TOKİ Sivas 59 konut ihalesi bugün!

Sivas İli, Merkez İlçesi, Kılavuz Mahallesi Jandarma Komutanlığı 59 Adet Konut (Lojman) ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Sivas Merkez Kılavuz 59 konut ihalesi yarın!

Sivas İli, Merkez İlçesi, Kılavuz Mahallesi Jandarma Komutanlığı 59 Adet Konut (Lojman) ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Nıtrock Madencilik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nıtrock Madencilik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedel ile Umut Atlıhan tarafından kuruldu.

TOKİ Sivas Merkez 475 konut ihalesi yarın!

Sivas Merkez Esentepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 475 Adet Konut (+5 K.D.) İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Sivas 475 konut ihalesi yarın!

Sivas Merkez Esentepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 475 Adet Konut (+5 K.D.) İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Sivas 427 konut ihalesi yarın!

Sivas İli, Merkez İlçesi Yenimahalle 2.Etap 427 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Atlı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Zekiye Yardımcı ve Tuncay Yardımcı tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Denetimsiz inşaat firmalarının evleri yıkılıyor!

TMMOB İnşaat Mühendisliği Odası Ankara Şubesi Sivas Temsilciliği Yardımcısı Ali Kalender, afetler sonucu binaların yıkılmasının mesleki uygulamaların niteliksizliği ve denetimsizliğin neden olduğunu söyledi. 

TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi ihalesi bugün!c

TOKİ Sivas İli Gürün İlçesi 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı için ihaleye çıkıyor. TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi ihalesi bugün yapılacak. 

TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi ihalesi yarın!

TOKİ Sivas İli Gürün İlçesi 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı için ihaleye çıkıyor. TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi ihalesi yarın yapılacak.

Sivas Atlı İnşaat Haberi

Sivas Atlı İnşaat

Devlet Su işleri 19. Bölge Müdürlüğü Mimar Sinan Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı No: 194 58010 Sivas adresinde gerçekleşen ihaleye beş firma teklif verdi. 



Kısmi teklifin verilemediği ihalede, yerli malı teklif eden istekli lehine fiyat avantajı uygulanmadı. 

Yaklaşık maliyeti 4.829.296,20 TRY olan ihaleye giren beş firmanın teklifi değerlendirmeye alındı. 



Sivas Okullar Bölgesi Drenaj inşaatı Yapım işi için açılan ihalede en yüksek teklif 5.700.000,00 TRY, en düşük teklif 3.653.951,00 TRY verildi. ATLI İNŞAAT GIDA CANLI HAYVAN SAN.VETİC. LTD.ŞTİ., ERDOĞAN ATAŞ Ortak Girişimi 3.653.951,00 TRY ile ihaleyi kazanan taraf oldu. 



Ticari...