05 / 05 / 2024

Sivas Ayyıldız Cami projesi

Sivas Ayyıldız Cami projesi

Sivas Yukarı Tekke'de hayata geçirilmesi planlanan Ayyıldız Cami'nin temeli, görkemli bir törenle atıldı.

TOKİ Sivas fiyatları ne kadar? Sivas Yıldızeli TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? Yıldızeli TOKİ fiyat listesi!

TOKİ Sivas fiyatları ne kadar ve Sivas Yıldızeli TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte Sivaslıların yüzünü güldüren TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

Mimar Burhanettin Yurdagül vefat etti! 

Mimar Burhanettin Yurdagül hayatını kaybetti. Merhum Burhanettin Yurdagül'ün cenazesi Sivas Ayyıldız Camisi'nden kaldırılacak. 

Ayyıldız Birlik İnşaat Maden Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldız Birlik İnşaat Maden Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Aydemir ve Ali Yıldız ortaklığında kuruldu.

Hm Ayyıldız Yapı İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hm Ayyıldız Yapı İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de   500 bin TL sermaye bedeli  ile  tarafından Harun Tunç, Mahmut Çakır, Temel Çakır kuruldu.

Ayyıldızhan Otel İşletmeciliği Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldızhan Otel İşletmeciliği Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Şile’de  800 bin TL sermaye bedeli  ile Yıldız İlkhan tarafından kuruldu.

Ayyıldız Grup İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ayyıldız Grup İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Şile’de 50 bin TL yatırımla Muhammet Sacit Ayyıldız tarafından açıldı. 

Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'ne 200 bungalov yapılacak!

Sivas Valisi Salih Ayhan yaptığı açıklamada, Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezine 200 bungalov daha yapılacağını belirtti.

Aşiyan Ayyıldız Mimarlık İnşaat Restorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Aşiyan Ayyıldız Mimarlık İnşaat Restorasyon Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aşiyan Ayyıldız Kavuncu tarafından kuruldu.

Sivas'ta, ay yıldız mimarili cami ibadete açıldı!

Sivas'ta, ay ve yıldız mimarisiyle Türkiye'de ilk olma özelliğine sahip olan ve yapımı tamamlanan Yukarı Tekke Ay Yıldız Camisi, düzenlenen törenle ibadete açıldı.

Sivas Yukarı Tekke Ay Yıldız Camisi hizmete açıldı!

Sivas'ta ay ve yıldız mimarisine sahip Türkiye'de ilk olacak ve yapımı tamamlanan Yukarı Tekke Ay Yıldız Camisi, gerçekleşen törenle hizmete ibadete açıldı.

Sivas Yukarı Tekke Ay Yıldız Camisi yarın açılacak!

Sivas'ta yapımına 2017'de başlanan ve Türkiye'nin ilk ay yıldız şeklindeki camisi olan Yukarı Tekke Ay Yıldız Camisi yarın gerçekleşecek törenin ardından ibadete açılacak.

TOKİ Sivas Yıldızeli projesinin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Yıldızeli projesinin ihalesi yapıldı.

Ayyıldız Dekorasyon İç Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldız Dekorasyon İç Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Kır ve Hakan Çarkacı ortaklığında kuruldu.

Sivas Ayyıldız Cami projesi Haberi

Sivas Ayyıldız Cami projesi


Sivas Yukarı Tekke'ye yapılması planlanan Ayyıldız Cami'nin temeli, görkemli bir törenle atıldı.

Ay yıldız temalı ilk cami olarak yükselecek olan Yukarı Tekke Ayyıldız Cami, kentteki cenaze törenlerinin büyük çoğunluğuna da ev sahipliği yapacak. Cami toplam 7 bin metrekare kapalı alana sahip olacak. 


Gerçekleştirilen temel atma törenine Vali Davut Gül başta olmak üzere; TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı aynı zamanda AK Parti Sivas Milletvekili Mehmet Habip Soluk, Milletvekili Selim Dursun, Belediye Başkanı Sami Aydın, kurum müdürleri, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Yukarı Tekke Ayyıldız Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hüseyin Naci Süha konuyla ilgili olarak, "8 katlı 32 dairelik bir binanın yapımında kullanılan demir malzemesinin tamamı bizim caminin sadece temelinde kullanılıyor. Projenin büyüklüğünü kıyaslamanız için bu örneği...