18 / 05 / 2024

Sivas Belediyesi konut yatırımı

Sivas Belediyesi konut yatırımı

Belediyenin Özbelsan AŞ ile yürüttüğü Vefa Konutları Projesi kapsamında, geliri 2 bin 600 liranın altında olan 400 aile, 10 yıl taksitle ev sahibi olacak. Belediye Başkanı Aydın, "Minimum 10 bin, maksimum 15 bin lira peşinat olacak" dedi.

Osmangazi Belediyesi konut, ticaret ve depolama alanı imarlı 9 arsa satıyor!

Bursa İli Osmangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Osmangazi'de yer alan 9 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar konut, ticaret ve depolama alanı imarlı.

Sivas Eski Sanayi'nin 2. etap konut ve ticaret alanları için kuralar çekildi: Çeyrek asırlık sorun çözüldü! 

Sivas Belediyesi tarafından Eski Sanayi Bölgesi'nde yapımı devam eden kentsel dönüşüm projesinde ikinci etap için kura çekimi yapıldı. İşte ayrıntılar...

Sivas'a 54 bin metrekarelik millet bahçesi müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sivas Belediyesi tarafından 27 Haziran Öğretmenler Parkı ile yıkılan hastanenin yerleşkesi birleştirilerek inşa edilecek olan millet bahçesi ve kapalı otopark projesinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Tuzla Belediyesi konut imarlı 3 arsa satacak!

İstanbul İli Tuzla Belediye Başkanlığı, Tuzla Tepeören'de yer alan konut imarlı 3 arsayı satışa çıkardı.

İnegöl Belediyesi konut ve ticaret imarlı 5 arsa satacak!

İnegöl Belediye Başkanlığı Bursa İnegöl'de yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 10 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Üsküdar Belediyesi konut imarlı arsa satacak! 

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Çengelköy'de yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 1.824 metrekare alana sahip.

Bağcılar Belediyesi konut imarlı arsa satacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul İli Bağcılar Belediye Başkanlığı, Bağcılar'da yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satış ihalesi 9 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Nilüfer Belediyesi konut imarlı 5 arsa satacak!

Nilüfer Belediyesi Nilbel Sosyal Otel Düğün Salonu Kreş Kafeterya Otopark İşletmeciliği ve Personel Anonim Şirketi, Bursa Nilüfer'de yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı.

Sivas Belediyesi 9 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Sivas Belediye Başkanlığı, 9 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 18 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Denizli Büyükşehir Belediyesi konut imarlı 8 arsa satacak! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi Çakmak Mahallesi'nde yer alan 8 adet arsayı satışa çıkardı...

5 soruda TOKİ Sivas Sosyal Konut Projesi 2022! Sivas ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak...

TOKİ Sivas konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Sivas ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi konut ve ticaret alanı imarlı 4 arsa satıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Karesi'de yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 20 Temmuz 2022 tarihinde yapılacak. 

Çanakkale Belediyesi konut yaptıracak! İhalesi 25 Mayıs'ta!

Çanakkale Belediye Başkanlığı, Çanakkale Güzelyalı Köyü'nde inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanının detayları...

Sivas Belediyesi konut yatırımı Haberi

Sivas Belediyesi konut yatırımı

Sivas Belediyesi ve belediye şirketi Özbelsan AŞ tarafından, aylık geliri 2 bin 600 liranın altında kalan 400 ailenin taksitle ev sahibi yapılması için "Vefa Konutları Projesi" başlatıldı.


Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, belediyede düzenlediği basın toplantısında, projeyi tanıtarak, dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapma projesini başlattıklarını söyledi.


Herkesin ev alma imkanının bulunmadığını belirten Aydın, bu anlamda TOKİ ile yürütülen çok sayıda proje bulunduğunu ifade etti.


Belediye şirketi Özbelsan A.Ş. bünyesinde, 400 konutun yapımına başlandığını aktaran Aydın, bu konutların aylık aile geliri maksimum 2 bin 600 lira olan kişilere yönelik olduğunu dile getirdi.


Bu rakamı asgari ücreti baz alarak belirlediklerini bildiren Aydın, "Karı koca birlikte çalışıyorsa 2 bin 600 lira yapar. Bu bir aile için en alt limitteki gelir düzeyi, bu nedenle bu kriteri...