28 / 04 / 2024

Sivas Esentepe ve Yunus Emre kentsel dönüşüm

Sivas Esentepe ve Yunus Emre kentsel dönüşüm

Resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe güren Esentepe ve Yunus Emre Mahalleleri kentsel dönüşüm projesi imza töreni düzenlendi. İki bakanın katıldığı törende Başkan Aydın'a kentsel dönüşüm yetki belgesi verildi.

Sivas Esentepe ve Yunus Emre'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Esentepe ve Yunus Emre Mahalleleri'nin kentsel dönüşüm kararınının ardından, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin katılımı ile Cuma günü Sivas'ta İmza töreni gerçekleştirilecek.

Milli Emlak, Ankara ve Sivas'taki 225 adet arsa ve araziyi taksitle satıyor! 

Sivas'ta ve Ankara'da yer alan toplam 225 adet gayrimenkul taksit imkanıyla Milli Emlak tarafından satılıyor. Peki gayrimenkullerin satış ihaleleri ne zaman? 

Ofislere talebin artması kiraları yükseltti! İşte Esentepe, Levent, Gayrettepe ve Maslak'ta ofis kira bedelleri...

2023 yılında Ofis ve perakende sektörlerinde arzın artan talebin gerisinde kalması, kiraların artmasına neden oldu. En çok iş merkezi ve ofislerin yer aldığı Esentepe, Levent, Gayrettepe ve Maslak'ta ofis kira bedelleri ne kadar oldu?

Belediye 17 arsa satıyor! İhalesi 22 Aralık'ta!

Bayburt Belediye Başkanlığı, Bayburt Şingah, Zahit, Uzungazi, Esentepe ve Gençosman'da yer alan 17 arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 22 Aralık'ta yapılacak.

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda cuma, cumartesi ve pazar günleri ek sefer yapılacak! 

TCDD Taşımacılık AŞ, 11 Ağustos tarihinden itibaren Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda cuma, cumartesi ve pazar günleri ek sefer yapılacağını duyurdu. İşte o açıklama ve ayrıntılar...

Kuraklık ve hastalıklara dayanan bitki üretimi Sivas'ta devam ediyor! İlk buraya ekildi!

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (SBTÜ) Tarım Bilimleri ve Teknoloji Fakültesi'nde  yer alan akademisyenlerden bazıları kuraklık ile mücadele için bazı çalışmalar başlattı.

Sivas, Kayseri ve Niğde bölgesinde tekrar deprem bekleniyor mu? Uzmanlar peş peşe açıkladı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra artçı depremler olmaya devam etti. Büyük yıkıma neden olan depremlerden sonra Sivas, Kayseri ve Niğde’de de peş peşe depremler oldu. Bu depremler vatandaşları korkuturken tekrar depremin olup olmayacağı ise merak ediliyor.

O ilde 960 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut imarlı 7 arsa satılıyor!

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı, Ula Esentepe ve Elmalı'da bulunan 7 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar ve merak edilen fiyatlar...

Muğla'da konut imarlı 7 arsa satılacak! Arsa alacaklar dikkat!

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı, Ula Esentepe ve Elmalı'da yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 12 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Arsa sahibi olmak isteyenlere turizm şehrinde büyük fırsat! Hemen bakın! 

Muğla ili Ula Belediye Başkanlığı, Muğla ili, Ula ilçesi, Esentepe ve Elmalı mahallelerinde yer alan 8 arsayı satıyor. İşte fiyatları ve büyüklükleri...

Avrupa Konutları Yenimahalle ve Avrupa Konutları Esentepe çok yakında satışta!

Geçtiğimiz günlerde Avrupa Konutları Saklı Vadi projesini satışa çıkaran Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Yenimahalle ve Avrupa Konutları Esentepe projeleri için gün sayıyor. İşte projelerle ilgili merak edilen detaylar...

Kartal Esentepe Millet Bahçesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Kartal İlçesi, Esentepe Mahallesi, Millet Bahçesi ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İstanbul, Sivas ve Erzurum'da bazı bölgeler için kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Mega kent İstanbul, Sivas ve Erzurum'da yer alan bazı bölgelerin sit alanları "kesin korunacak hassas alan" ilan edildi.

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi yeni binasına taşınıyor!

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Eylül ayında yeni binasına taşınmaya hazırlanıyor. 

Sivas Esentepe ve Yunus Emre kentsel dönüşüm Haberi

Sivas Esentepe ve Yunus Emre kentsel dönüşüm

Esentepe ve Yunus Emre Mahallelerini kapsayan kentsel dönüşüm projesi imza töreni düzenlendi. Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ile Çevre ve Şehircilik Bakanı îdris Güllüce'nin katıldığı törende Güllüce'ye "Fahri Hemşehrilik Beratı" verildi. 


Bir süre önce Ankara'ya giderek dört bakanla görüşen Belediye Başkanı Sami Aydın, başkent ziyaretlerinin meyvelerini görmeye başladı. Sivas Belediyesi'nin prestij projeleri arasında yer alan, Esentepe ve Yunus Emre Mahallelerini kapsayan Kentsel Dönüşüm Projesinin protokol imza töreni düzenlendi. Fidan Yazıcıoğlu Hanımlar Kültür Merkezinde düzenlenen programa Çevre ve Şehircilik Bakanı îdris Güllüce, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti Sivas Milletvekilleri Ali Turan ve Hilmi Bilgin, kurum ve kuruluş müdürleri, sivil toplum kuruşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

Konforu yüksek mahallelere ihtiyacımız var Programda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce,...