02 / 05 / 2024

Sivas Esentepe Yunus Emre Kentsel Dönüşüm Projesi

Sivas Esentepe Yunus Emre Kentsel Dönüşüm Projesi

Sivas Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Esentepe Yunus Emre Kentsel Dönüşüm Projesi vatandaşa tanıtıldı. Belediye Başkanı Sami Aydın projeyle ilgili bilgi verdi.

Sivas Esentepe'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Sivas Esentepe sakinlerinin yıllardır beklediği kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili Sivas Belediyesi'nden sevindiren haber geldi. Kentsel dönüşüm ilçede 480 konut yenilecek. 

TOKİ Sivas Merkez 475 konut ihalesi yarın!

Sivas Merkez Esentepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 475 Adet Konut (+5 K.D.) İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Sivas 475 konut ihalesi yarın!

Sivas Merkez Esentepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 475 Adet Konut (+5 K.D.) İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den Sivas Esentepe'ye 475 yeni konut müjdesi!

Sivas Merkez Esentepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 475 Adet Konut (+5 K.D.) İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi 4 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Sivas 475 konut ihalesi 4 Haziran'da!

Sivas İli, Merkez İlçesi, Esentepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 475 Adet Konut (+5 K.D.) İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi 4 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den Sivas'a 475 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sivas Esentepe'de 475 yeni konut inşa edecek.

Sivas Esentepe'de riskli alan kararı!

Sivas'ın Merkez İlçesi'ne bağlı iki mahallesindeki 33 alan riskli olarak ilan edildi..

Sivas Esentepe Yunus Emre Kentsel Dönüşüm Projesi tanıtıldı!

Sivas Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Esentepe Yunus Emre Kentsel Dönüşüm Projesi vatandaşa tanıtıldı. Belediye Başkanı Sami Aydın projeyle ilgili bilgi verdi.

Sivas Esentepe ve Yunusemre dönüşümle yenilenecek!

Sivas’ın yeniden imarı noktasında hızlı bir şekilde çalışma sergileyen Sivas Belediyesi, Esentepe ve Yunusemre Mahallelerinde, kentsel dönüşüm için yoğun mesai harcıyor.

Akif Pektaş Sivas Şarkışla'daki yatırımları inceledi!

Sivas Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, ilçede devam eden yatırımları inceledi. İlk olarak Esentepe Mahallesi'nde yapımı devam eden Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezi'ni gezdi.

Mehmet Muaz Uzun Sivas'taki kentsel dönüşümü anlattı!

Esentepe, Alibaba, Eski Sebze Hali ve Eski Sanayi kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor. Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Muaz Uzun, konu hakkında açıklama yaptı.

Sivas'ta kentsel dönüşüm başlıyor!

Esentepe, Alibaba, Eski Sebze Hali ve Eski Sanayi kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor. Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Muaz Uzun, ilk olarak Şems-i Sivasî Meydanı hakkında bilgi verdi.

Sivas kentsel dönüşümle değerlenecek!

Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Naci Süha, Sivas Esentepe ve Yunusemre Mahallerinde uygulanacak kentsel dönüşüm projesi ile ilgili çalışmaların devam ettiğini söyledi. Kentsel dönüşüm projesi 100 hektarlık alanı üzerinde gerçekleşiyor.

Sivas Esentepe Yunus Emre Kentsel Dönüşüm Projesi Haberi

Sivas Esentepe Yunus Emre Kentsel Dönüşüm Projesi

Sivas Belediyesinin prestij projeleri içerisinde yer alan Esentepe Yunus Emre Kentsel Dönüşüm Projesi halka anlatıldı.


Sivas Belediyesinin prestij projeleri içerisinde yer alan Esentepe Yunus Emre Kentsel Dönüşüm Projesi, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın’ın sunumu ile projenin kapsam alanında yer alan Esentepe ve Yunus Emre Mahallesi sakinlerine anlatıldı. Konuyla ilgili olarak Süleyman Demirel İlköğretim Okulu Salonunda konuşan Aydın, proje ile bölgenin Sivas’ın en değerli yerlerinden bir tanesine dönüştürüleceğini ifade edip, “Bu güne kadar 3 milyon TL’lik bir harcama yaparak; Esentepe ve Yunus Emre Mahallerinin kentsel tasarım çalışmalarını tamamladık. Mülkiyet hakları tespit edildi. Kentsel dönüşümü fırsata çevirmek istedik. Sizlerin büyük zorlukla elde ettiğiniz mülklerin değerinin artmasını bu bölgenin yeni cazibe merkezi olmasını istedik. Burası Sivas’ın en kıymetli bölgelerinden biri olacak.” dedi.


Bende bir...